Pa kad ni nema za Android još. Službena stranica
Bilo je nekih portanja prije pola godine, al ništa od toga mislim.
Al nema za Android OS?
Znaš razlike izmedju operativnih sustava? Frendovi ti imaju jer imaju Symbian.
imaju da symbian...Ima jos napisem kad trazim spb shell free for htc disire i nade hrpu toga....ALI...svi hoce oko 30 dolara neki cak i vise...imas sve za disire sam ko bi platio..
Zadnji uredio ravilov : 29-11-2010 u 17:27
Dali postoji program da npr ukucam URL neke radio stanice i da ga slusam preko Wifi-a?
Zadnji uredio ravilov : 29-11-2010 u 17:27
Nekada sam imao dva, jednog se više ne mogu sjetiti (naziv), dok je drugi WunderRadio poznat još i sa WM platforme kao odlična app za Internet Radio. Probaj se negdje dopati app, na marketu mi je (više) ne nalazi?
HC4L
Meni su odlični xiia i radiotime. Im a i onaj naš slušaj radio ali kada vidim startnu sliku uvijek deinstaliram![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Prvi post, prvi link:
http://cafe.mobil.hr/threads/68947-A...amo-i-download
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ikone imaju na blackdroid.netu, za dockove neznam:
http://www.megaupload.com/?d=Q5KYNA80
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Upravo instalirao apktor i stavio blackdroid za rep. Ogromno se updatea... 1000+ apk.
Edit: nazalost neradi LPi(to je taj program, u njemu icons i docks), opet me trazi glupu licencu a iza tog warna se vide ikone -.-. Ali nema veze predobro je sto mogu updateat aplikacije koje su piratske! Svejedno hvala
E hvala ti kralju ovaj mod radi... thx!!!
Zadnji uredio ravilov : 29-11-2010 u 23:32
@n3n0,
Par zamolbi, ako moze:
1) koristi gumb Uredi post
2) svako malo zapitkivati "jel zna netko" se smatra bespotrebnim spammanjem
3) http://cafe.mobil.hr/threads/68534?p...l=1#post947658
Zahvaljujem.
Ispricavam se....
E sad da vas ja pitam, dali postoji ikakva normalna igrica za Hero a da radi bez trzaja... Na maloj Xperiji X8 sve ide savrseno, dok npr. Angry birds ili Reckless Racing na Herou su doslovno neigrivi... :/
Pojavio se novi launcher, Go Launcher.
Ovako na prvu ne izgleda loše, budem ga probao tokom vikenda.
ako neko ima stream live radio molio bi ga da stavi ali full verziju ili da ostavi link
Zadnji uredio dennocro : 06-12-2010 u 09:44
Molio bi ako netko ima, da mi pošalje ili uploada negdje. Za 2.1 X10 mini, kontakti.apk ili kako se već zove. Slučajno ga pobrisah, našao sam na netu aplikaciju za 1.6, ali ne radi. Probao sam i na XDA skinut cijeli pack za 2.1 ali ne radi. Mislim da je u pitanju lokalizirana verzija za Tele2 ili barem za hrvatsku.
Zahvaljujem
Koja je najbolja sportska igrica, aplikacija za Sony Ericsson xperije koje imaju android 2.1, ako neto zna neku dobru neka napise.
ps. Jel ce se moci koristit pinch zoom u aplikacijama na Xperijama?
Kako vam se cini nadogradnja Androida 2.1 na Xperije?
Nogomet-Fifa 2010, Real Football 2010, ako cemo utrke auta staviti pod sport- Asphalt 5, NFS Shift... onda imas americki nogomet- Backbreaker, imas i neke baseball gdje samo tuces palicom npr. Homerun Battle... Sad mi ne pada napamet jos koja...uglavnom ima ih dosta, trenutno samo Fifu imam na mobu od sportskih.
Instalirao sam PowerAMP sa Marketa, radi sve 5, i kad sam htio da slusam muziku iz drugog foldera on mi unmounta sd karticu i izbaci neke errore da nemoze ocitavati mem. karticu i onda ju mob vise ne prepoznaje dok ne restartam mob. Vec sam ga 5 puta restartiro da mi ocita memorijsku i kada opet pokusam u PowerAMPu pokrenuti taj folder opet se isto desi...
Jel se ikome ista slicno dogadalo? Nisam nista prcko po opcijama osim equalizera
Sent from my HTC Legend using Tapatalk
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks