Pozz, zanima me sta mislite o ideji da napeavimo aplikaciju za zet.. kolko treba cekat na tramvaj odredjeni na odredjenoj stanici pomocy gpsa...
Sent from my HTC Desire
Pozz, zanima me sta mislite o ideji da napeavimo aplikaciju za zet.. kolko treba cekat na tramvaj odredjeni na odredjenoj stanici pomocy gpsa...
Sent from my HTC Desire
Iskreno, ne znam kako mislis doci do tih podataka (gdje je trenutno koji tramvaj), ali ako mozes, podrzavam.
Inace, vec postoji domaca aplikacija za ZET, pa ako si zainteresiran, mozda da se cujes s autorom te aplikacije, da ne radis ispocetka nesto sto vec napola postoji.
Jel postoji ikakva aplikacija da save-a šifre od facebooka, ili da blokira ulaz ili bilo što, da kad dam frendovima da odu na fejs, da nemogu uć jer me živciraju s non stop žicanjima i troše mi megabajte a galaxy mi dosta troši
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ne znam za aplikaciju, ali postoji jednostavna metoda zastite - nauci reci NE.![]()
Ako ne objasnis dobro sto ti treba, tesko da ti netko moze pomoci...
No cini mi se da trazis/ocekujes previse.
A i mislio sam tako.. a dobro nema veze..
Jel izašla kakva aplikacija za webcam preko wlan-a?
Prekratak mi je usb kabal (kad koristim USB Webcam) pa je dosta teško postavit mob.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Dakle trebao bih za Desire ne rootani 2.2 nekakav programčić sa grafičkim sučeljem s kojim bih mogao koristiti Wi-Fi preko proxya jer niti jedan mobilni browser na androidu to ne podržava defaultno.
Probaj si Securet livestream, imas ga na marketu. Ovo je demo verzija, nisam trazio full...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Imam Xperiu X8 1.6 i Gallery na njemu mi se ne svidja... Dali postoji neki drugi?
kako sa programom penetrate otkljucat tj spojit se na neku zasticenu mrezu, probao sam na razne modeme koji imaju promjenjeno ime i koji nemaju ali opet nezeli
Jesi skinuo fileovi sa njihove stranice i stavio na karticu?
I možeš samo Speedtouch i Thompson i to ako imaju defaultni SSID
nisam nikakve filove samo progam nisam znao da to treba jel mozes ostavit link da netrazim i di ih tocno na kartciu trebam stavit
Dali ima neki program za msn i facebook chat!
Ima ih gomila, samo treba potraziti malo...
MSN - potrazi po Marketu, ja koristim Meebo.
Facbook - Bloo
Dakle bio bi zahvalan kad bi mi netko reko koji program da skinem (ako ima) da na wildfire mogu snimit panorama fotku ,tj.ono kao sto ima vecina mobitela da ja samo micem mobitel a on automatski namjesta sljedecu sliku i uslika i napravi panoramu od nekoliko slika...hvala![]()
dali ima neko HRcallerID, maknut je sa marketa i nemogu ga nigdje naci.. ako ima neko da mi posalje, moze i na mail... ili di da ga skinem.. hvala
ninekovmail@gmail.com
ok, sta bi taj link trebao predstavit?? to je sranica prije ove gdje je covijek odgovorio na pitanje da nema pojma zasto HRcallerID nema vise na marketu. a ja trazim ako neko ima skinutu aplikaciju da je podjeli samnom.,.
bravo za tebe :-)
Bookmarks