di mogu skinuti golauncher pro plus
di mogu skinuti golauncher pro plus
al plus se placa imam obican i kad pokusam nesto npr pita da platim ili ukucam neki code
Koristim LauncherPro za Wlan, Data konekciju...
Nekada kada ugasim wlan, upali se EDGE, i neće se ugasiti, a LauncherPro pokazuje da je ugašen.
Onda upalim pa ugasim, i opet isto, EDGE je nonstop upaljen.
Neželi se ugasiti sve dok mob restartam.
Ima itko slična iskustva?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Kakve veze ima LauncherPro sa internetom?
Mislim da je do njega što me zeza EDGE
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Ali Launcher pro nema nikakvog doticaja s tim što ti spominješ. Koristiš neke switcheve za data/wifi? Kreni od toga. Pogledaj kako se data ponaša kada ga ručno pališ/gasiš u settings - wireless networks - mobile networks.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Isprika, SwitchPro koristim, uopće nisam razmišljao kada sam napisao LauncherPro.
Sta se desava sa ovog "mobilism" foruma u zadnje vrijeme je salno of ima li neko kakvu zamjenu za isti??????????????????
Imaš na iPmartu skoro sve aplikacije kao i tamo.
Samo je navigacija puno preglednije složena na mobilism- u.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Volio bi za x10 navigaciju postavit. Koja je po vama bolja za Hrvatsku?Moto navigation ili Navigon??
Bog svima imam jednu zamolbu ima li tko aplikaciju da im da link ili da je posalje zove se HR CALLER ID imao sam je i bila je na marketu,medjutim ja sam morao hard reset telefona pa je vise nemam a na marketu ne postoji vise hvala..
pitanje. nađem si krekanu aplikaciju. i skinem na PC fajlove. i u koje foldere šta stavim na aparat? oO
Evo, poslao sam: http://hotfile.com/dl/91421555/eb572...lerID.apk.html
Jel ima koji program koji mijenja boju ledica da radi na desireu hd? Probao sam dva i ne mijenjaju boje ledica...
PREDATOR
Sada sam ih probao skoro sve koje sam našao u marketu i ni jedan mi ne daje druge boje ledica osim zelene i naranđaste koje ima od prije. Odnosno daje mi izbor drugih boja ali kada odaberem neku drugu boju osim zelena i naranđaste ništa se ne mijenja. Da li se boje ledica mogu uopće mijenjati?
Ja sam na marketu skinuo program top songs i preko njega možeš skidati mp3-ce i daje ti sliku albuma odnosno izvođača.
Zadnji uredio HCSC : 26-12-2010 u 17:32 Razlog: spajaj
PREDATOR
dosta puta sam citao postove i svi preko nekog managera instaliraju programe, sta se nemoze normalno, ja odem di se nalazi ta datoteka i kliknem na nju i ona se instalira
pa udem u datoteku i tamo nadem program koji sam prebacio i samo ga pokrenem i instaliram, na to sam mislio![]()
A kako tocno "udjes"? Kako tocno "nadjes"? Kako tocno "pokrenes i instaliras"?
No dobro, da ne filozofiramo dalje... Odgovor si dobio.
Bookmarks