dali pored kučice gdje pišeš tel broj imaš crveni plus i zeleni minus, ako imaš plus ti je da dodaš broj tj. novu kučicu a minus da obrišeš.
Pozdrav. Jesi uspio naći kakvo riješenje za pomorsku navigaciju za mobitel? Imam samsung galaxy S kojeg sam kupio pred 4 dana i volio bi to staviti, a zasad nisam uspio naći riješenje. Kad idem na android market tražilica ne nalazi navionics.
Aplikacija se plaća pa je zato ne vidiš.
Jedino da potražiš na linkovima koji su navedini u drugoj sticky temi, ili ako imaš rootan da preko MarketAccessa/Enablera kupiš(nisam probao).
Facebook sync. Onaj sa sivom ikonom koristim i zadovoljan sam. Neki drugi su mi poduplavali kontakte.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zanima me ima li neka aplikacija koja mjeri koliko koja aplikacija troši internet prometa(3G)?
Ne znam da postoji neka koja bi pratila baš pojedinu aplikaciju...
Ovisno o tome koju bi "pratio", možda možeš izvesti sa 3G Watchdogom.
On lista ukupnu potrošnju interneta (ovog koji nije WiFi), vidiš koliko potroši u nekom kraćem vremenu (kada niti jedna druga ne koristi internet)- pa možda dobiješ predodžbu koliko inače aplikacija troši.
EDIT: mrcina- ma znam...
Nisu tamo poduplavali nego ubacivali pola "novih" jer imaju drugačija imena nego u imeniku.
Mislim, rješio sam to- ali FaceBook Sync mi radi kako treba (kako sam si zamislio).
Zadnji uredio georgy : 21-09-2010 u 18:47
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ovako jel zna netko par dobrih appova, po mogucnosti da imaju widget za rezultate nogometnih i kosarkaskih utakmica?
Naisao sam na googleov app, scores, no ne svida mi se, ruzno su ga napravili i nepraktican je, ali ima widget pa ajde, nekaj mu mogo oprostit.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
može li itko za ovaj swype dodati landscape mode za rezoluciju milestonea ili bar nekako isključiti onu poruku što se pojavljuje stalno za rezoluciju?
http://cafe.mobil.hr/threads/68947-A...l=1#post942052
na ovaj swype mislim. hvala.
decki jel zna netko da li se moze kod handcent sms aplikacije iskljuciti da kad ti dodje poruka da ne bude na ekranu odmah tekst i sve...???
Naravno da se moze. Pa pogledaj malo po opcijama...![]()
dal postoji aplikacija da bi mob kosritio kao web kameru??????
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=68873
Malo prvo potraziti drugi put...
Jel zna netko neku aplikaciju za bolji raspored tipkovnice da lakše mogu pisat.
Postovanje,trazim al nemogu naci neki program za printanje, kao print boot ali da je free.Imam hp print ali mi aplikacija eprint ne vrijedi jer mi printer nema tu opciju a ima wireless konekciju. Hvala vam...
Zadnji uredio ravilov : 13-03-2015 u 13:19
Ima li tko kakav prijedlog za wikipediju? Vasa misljenja,hvala
Pitanje za handcent sms...kako da maknem notifikejsn I ostale obavijesti od standardnog programa za poruke? Jer kada dobijem sms dupla mi obavijest stiže...
Wikidroid, WikipediaMobile
Messaging-Menu-odznači notification
a skuzio sam.... hvala
jel postoji neki zasebni program u kojem mogu odredit boje za onu malu led lampicu (poziv,sms i sl.)
Zadnji uredio dgrgic37 : 27-09-2010 u 21:15
Blink.....
Ne radi mi blink...ne znam zasto, koju god boju da stavim, on pokazuje onu standardnu
Koji imaš mob?
Probaj ovu.
Bookmarks