Jesi skinuo fileovi sa njihove stranice i stavio na karticu?
I možeš samo Speedtouch i Thompson i to ako imaju defaultni SSID
kako sa programom penetrate otkljucat tj spojit se na neku zasticenu mrezu, probao sam na razne modeme koji imaju promjenjeno ime i koji nemaju ali opet nezeli
Jesi skinuo fileovi sa njihove stranice i stavio na karticu?
I možeš samo Speedtouch i Thompson i to ako imaju defaultni SSID
nisam nikakve filove samo progam nisam znao da to treba jel mozes ostavit link da netrazim i di ih tocno na kartciu trebam stavit
Ako već nije bilo:
MyPhoneExplorer - odličan program koji sam koristio sa K800 i presretan sam što je u 1.8 verziji dodana podrška za Android. Bez problema sam dodao brojeve sa K800 i njihovo editiranje je piece of cake, s obzirom da sam sad lako povezo Gmail contacts sa K800 i Hero kontaktima
da li netko zna neku aplikaciju za SMS koja u porukama zna prepoznati telefonski broj koji je u imeniku?
npr. dobijem poruku "tko je zvao" sadržaja "...propušten poziv sa broja +385981231231...". taj broj imam u imeniku, no ne pokazuje ime nego uvijek broj. tu opciju je pred deset godina imao siemens s10 a sada ovi "pametni" telefoni ništa.
pa ako netko zna molio bih da mi napiše.
hvala!
e,da, tel. je optimus, android v2.1, službeni rom.
Dali ima neki program za msn i facebook chat!
Ima ih gomila, samo treba potraziti malo...
MSN - potrazi po Marketu, ja koristim Meebo.
Facbook - Bloo
Dakle bio bi zahvalan kad bi mi netko reko koji program da skinem (ako ima) da na wildfire mogu snimit panorama fotku ,tj.ono kao sto ima vecina mobitela da ja samo micem mobitel a on automatski namjesta sljedecu sliku i uslika i napravi panoramu od nekoliko slika...hvala![]()
dali ima neko HRcallerID, maknut je sa marketa i nemogu ga nigdje naci.. ako ima neko da mi posalje, moze i na mail... ili di da ga skinem.. hvala
ninekovmail@gmail.com
ok, sta bi taj link trebao predstavit?? to je sranica prije ove gdje je covijek odgovorio na pitanje da nema pojma zasto HRcallerID nema vise na marketu. a ja trazim ako neko ima skinutu aplikaciju da je podjeli samnom.,.
bravo za tebe :-)
A da ponovo klikneš na moj link i pogledaš vikingov post na vrhu ekrana, bez da scrollaš?
Počinje sa "valjda ne kršim..."![]()
Trazim neki App za lockanje pojedinih aplikacija.
Npr. da svaki put kada hocu ici u poruke da trebam upisat sifru ili da me pri svakom unlocku mobitela to trazi.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
neo sorry, nisam vidio da je editirano... hvala :-)
Nema frke. Inače korisna aplikacija, jedino pazi da je ne koristiš u kombinaciji sa Juicedefenderom i sličnim power saverima jer treba imat konstantan spoj na internet da bi funkcionirala 100%.
Na Marketu trazi app locker i naci ces... doduse svi su free i ograniceni.
Sent from my Milestone using Tapatalk
znam znam.. imo sam ga vec al sam napavio reset mobitela pa nisam vise mogo nac....
inace.. jako dobra apliukacija je SHAKE2MUTE, ima opciju shake 2 answer koja je meni zakon. kad se zelis javit shakenes ga i javis se... ZAKON
Zna netko odakle da skinem Launcher Pro Icons & Docks a da ne trazi licencu. Hvala na pomoci.
Sent from my Milestone using Tapatalk
svako malo mi se pojavljuje mala ikonica na vrhu mobitela kraj znaka za internet vezu u obliku polumjeseca i odasilje signal..imam disire i nema te ikone u uputama da vidi kaj predstavlja..ako ko zna nek javi..thenks
Zadnji uredio zokaHTC : 30-11-2010 u 13:47
Bookmarks