Evo potrosio sam par dolara na ispitivanje situacije sa poboljsavanjem fotki.
Konkretno kupio sam Camera Tools Pro (1,99 USD) i Pro HDR (1,99 USD) jer su mi se cinili po reviewovima na netu medu boljima.
Camera Tools Pro >
dobro: mogucnost postavki slike (odabir rezolucije i kvalitete), odabir nekoliko mode-ova (portrait, landscape, night...), mogucnost usporedbe slike sa efektima i bez njih prije spremanja, mogucnost slikanja pristiskom bilo gdje na ekranu. dobro postavljene druge funkcije kamere (zvuk, zoom, mreža...).
lose: relativno nelogicno rijeseno sucelje kod spremanja slika, lose rijeseno samo spremanje slika jer se prvo spremaju u album aplikacije da bi se onda jedna po jedna morale prebacivati u "camera roll"
zakljucak: ako vam ne treba mogucnost odabira nize rezolucije prilikom slikanja ostale funkcije ne opravdavaju cijenu i namjenu aplikacije (imho naravno) jer slike su mozda bolje u 10% slucajeva nego one slikane defaultnom aplikacijom.
Pro HDR >
dobro: odabir automatskog mode-a ili manualnog, automatsko spremanje slika u camera roll, opcije za editiranje fotke prije spremanja.
lose: gotovo nista, eventualno steta sto nema mogucnost biranja rezolucije kao Camera Tools Pro.
zakljucak: jako dobra aplikacija, za 1,99 USD dobivate bitno bolje fotke direktno na telefonu bez potrebe za dodatnom obradom nakon prebacivanja na racunalo.
Usporedba -
Eto mozda nekome pomogne....
Bookmarks