Join Today
Zatvorena tema
Stranica 52 od 52 PrvaPrva ... 2 42 48 49 50 51 52
Prikazujem rezultate 1.276 do 1.288 od 1288
    Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rise000 Pregledaj post
    polu OT > jel se moze nekako saznati koji forumi (HR) podrzavaju Tapatalk aplikaciju?
    Meni recimo kada odem na nas forum u Safariju javi da forum podrzava Tapatalk i da mogu skinuti app.
    No sada da ti negdje pise lista foruma, mislim da ne.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Meni recimo kada odem na nas forum u Safariju javi da forum podrzava Tapatalk i da mogu skinuti app.
    No sada da ti negdje pise lista foruma, mislim da ne.
    i meni javlja za cafe.m no bas zato i pitam jer mi je neisplativa za kupnju ako radi samo ovdje.. U principu me zanima da li bi forumi onda po defaultu trebali izbacivati navedenu poruku prilikom pregleda u Safariju? Jer ako je tako onda je prosjek foruma sa implementiranom tom funkcijom mizeran tj nikakav Barem kod nas...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    iPhone 6s
    Operater
    te-kom
    Bodovi
    14.784
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.784, Nivo: 29
    Bodovi: 14.784, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jedna stvar koju sam primjetio, malo priglupa ( iphone 4 ) .Kada razgovaram s nekim i on prekine cujem 3 puta zaredom nekakav ton, kao da nemozes dobiti nekog, jel i vama tako ili ?
    For the hoven lands...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    iPhone 4 32GB
    Operater
    Teletina, T-ŠIT
    Godina
    40
    Bodovi
    5.428
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.428, Nivo: 17
    Bodovi: 5.428, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 17,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je isto tak.

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    T-mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.281
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.281, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I meni, ali to mi je ok, inače bi vikao "halo, halo...", a u biti je prekinuta veza

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima netko preporuku za kamera aplikaciju?

u app storeu ima hrpa ovih koje povecavaju pixelazu slike itd...ono sto mi treba je brzo spremanje slika/fotkanje bez obzira gdje se klikne (dakle cijelo podrucje slike da moze sluziti kao "okidac"), a ako mogu dobiti softerski bolju sliku zasto ne Cisto da ne placam non free aplikacije ako nema nikakvog pomaka naspram defaultne aplikacije ili ovih koje su free..

ako ima veze radi se o 3gs.u
    = Citat = Izvorno postao rak21 Pregledaj post
    Ako hoćeš poboljšanje slike uzmi ajfon 4 Salim se (ne) ali ako imaš JB možeš naći na cydii tweak pomoću kojeg sa volume tipkama slikaš (skoro isto kao sa pravim fotoaparatom), površina ekrana ti služi za izoštravanje dijela slike..
    ma nije mi pretjerano do toga (uzeo sam 3gs jer mi je razlika od 1000kn u cijeni znacila vise od poboljsanja kod 4orke) ali ako mogu "uhvatiti" bolju kamera aplikaciju, zasto ne?
    non JB je mob i takav ce i ostati, pa me zanimaju samo appovi u storeu...ako netko ima informaciju/misljenje slobodno neka podjeli.

npr >
    cam 1
    cam2

ne ocekujem da fotke postanu 100% bolje (pa cak niti 20%) jer se naravno radi o sw interpolaciji slike nego me samo zanima da li ove i slicne aplikacije imaju ikakvog ucinka....
    = Citat = Izvorno postao rak21 Pregledaj post
    Izdvojio sam par mišljenja ljudi koji su kupili takve aplikacije i u potpunosti se slažem s njima:

1. Not seeing any obvious difference, other than huge filesize/resolution but nothing is as smooth as advertised. The photos above have no sense so DON'T waste your money on this kind of software.
    2. Well, there is no such big difference compared with the native 3GS pictures, but the app has a nice interface and usefull autoshoot option.
    3. Nije nista bolja od obicne 5 MP kamere, cak mi se slike cine losije rezolucije. Kako je to moguce?
    Evo potrosio sam par dolara na ispitivanje situacije sa poboljsavanjem fotki.
    Konkretno kupio sam Camera Tools Pro (1,99 USD) i Pro HDR (1,99 USD) jer su mi se cinili po reviewovima na netu medu boljima.

Camera Tools Pro >

dobro: mogucnost postavki slike (odabir rezolucije i kvalitete), odabir nekoliko mode-ova (portrait, landscape, night...), mogucnost usporedbe slike sa efektima i bez njih prije spremanja, mogucnost slikanja pristiskom bilo gdje na ekranu. dobro postavljene druge funkcije kamere (zvuk, zoom, mreža...).

lose: relativno nelogicno rijeseno sucelje kod spremanja slika, lose rijeseno samo spremanje slika jer se prvo spremaju u album aplikacije da bi se onda jedna po jedna morale prebacivati u "camera roll"

zakljucak: ako vam ne treba mogucnost odabira nize rezolucije prilikom slikanja ostale funkcije ne opravdavaju cijenu i namjenu aplikacije (imho naravno) jer slike su mozda bolje u 10% slucajeva nego one slikane defaultnom aplikacijom.

Pro HDR >

dobro: odabir automatskog mode-a ili manualnog, automatsko spremanje slika u camera roll, opcije za editiranje fotke prije spremanja.

lose: gotovo nista, eventualno steta sto nema mogucnost biranja rezolucije kao Camera Tools Pro.

zakljucak: jako dobra aplikacija, za 1,99 USD dobivate bitno bolje fotke direktno na telefonu bez potrebe za dodatnom obradom nakon prebacivanja na racunalo.

Usporedba -

Eto mozda nekome pomogne....
    Zadnji uredio rise000 : 25-11-2010 u 16:20

7. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    T-mobile
    Godina
    39
    Bodovi
    7.281
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na mini testu
    Samo reci koji ajfon imas?

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    LG g3
    Operater
    VIP
    Bodovi
    9.766
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.766, Nivo: 23
    Bodovi: 9.766, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni je camera plus pro dobra pa probaj

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao spliff Pregledaj post
    Hvala na mini testu
    Samo reci koji ajfon imas?
    Pise gore, 3gs

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    iPhone 3GS
    Operater
    T-mobile
    Godina
    52
    Bodovi
    5.553
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.553, Nivo: 17
    Bodovi: 5.553, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo potrosio sam par dolara na ispitivanje situacije sa poboljsavanjem fotki.
    Konkretno kupio sam Camera Tools Pro (1,99 USD) i Pro HDR (1,99 USD) jer su mi se cinili po reviewovima na netu medu boljima.

Camera Tools Pro >

dobro: mogucnost postavki slike (odabir rezolucije i kvalitete), odabir nekoliko mode-ova (portrait, landscape, night...), mogucnost usporedbe slike sa efektima i bez njih prije spremanja, mogucnost slikanja pristiskom bilo gdje na ekranu. dobro postavljene druge funkcije kamere (zvuk, zoom, mreža...).

lose: relativno nelogicno rijeseno sucelje kod spremanja slika, lose rijeseno samo spremanje slika jer se prvo spremaju u album aplikacije da bi se onda jedna po jedna morale prebacivati u "camera roll"

zakljucak: ako vam ne treba mogucnost odabira nize rezolucije prilikom slikanja ostale funkcije ne opravdavaju cijenu i namjenu aplikacije (imho naravno) jer slike su mozda bolje u 10% slucajeva nego one slikane defaultnom aplikacijom.

Pro HDR >

dobro: odabir automatskog mode-a ili manualnog, automatsko spremanje slika u camera roll, opcije za editiranje fotke prije spremanja.

lose: gotovo nista, eventualno steta sto nema mogucnost biranja rezolucije kao Camera Tools Pro.

zakljucak: jako dobra aplikacija, za 1,99 USD dobivate bitno bolje fotke direktno na telefonu bez potrebe za dodatnom obradom nakon prebacivanja na racunalo.

Usporedba -

Eto mozda nekome pomogne....

Hm, ne bih htio razocarati svojim komentarom, ali evo upravo kupio Pro HDR i dosao do par zakljucaka:

1. cini se kao da aplikacija povecava ISO osjetljivost, sto rezultira znatnijom i naglasenijom pojavom šuma (zrnatost, žute fleke), mada moram priznati da sam slikao u uvjetima oskudnijeg svijetla
    2. vrlo je nezgodno drzati ruku nepomicno dok aplikacija u 2 navrata mjeri najsvjetlije i najtamnije detalje kadra, a to vjerujte dosta traje (mislim oko 5 sec)
    3. saturacija boja je ljepsa (subjektivan dojam - volim zasicene boje)
    4. u uvijetima oskudne rasvjete, slike su svjetlije, a time i raspon dolazi do izrazaja
    5. slike koje si ti prikazao su fantasticne u usporedbi s mojima, (valjda si imao vise svijetla, a mozda si i iPhone uspio staviti na kakav stalak)
    6. zao mi je sto vam ne mogu uploadati slike koje sam napravio u punoj rezoluciji da ocijenite sami
    7. i na kraju, jos nisam uspio naci aplikaciju za fotkanje koja je bolja od originalne, ali ovaj Pro HDR bih jos definitivno htio isprobati pri danjem svijetlu, npr. u Maksimiru u šumi, gdje imam žuto i smeđe lišće, jako sunce i duboke tamne sjene...

A ovih 11 hrvatskih vjeverica stavljam na racun tebi.... ))))))))))))))))))

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2005
    Mobitel
    ajFon triGeEs
    Operater
    Tmobile
    Godina
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Baskervill Pregledaj post
    Hm, ne bih htio razocarati svojim komentarom, ali evo upravo kupio Pro HDR i dosao do par zakljucaka:

1. cini se kao da aplikacija povecava ISO osjetljivost, sto rezultira znatnijom i naglasenijom pojavom šuma (zrnatost, žute fleke), mada moram priznati da sam slikao u uvjetima oskudnijeg svijetla
    2. vrlo je nezgodno drzati ruku nepomicno dok aplikacija u 2 navrata mjeri najsvjetlije i najtamnije detalje kadra, a to vjerujte dosta traje (mislim oko 5 sec)
    3. saturacija boja je ljepsa (subjektivan dojam - volim zasicene boje)
    4. u uvijetima oskudne rasvjete, slike su svjetlije, a time i raspon dolazi do izrazaja
    5. slike koje si ti prikazao su fantasticne u usporedbi s mojima, (valjda si imao vise svijetla, a mozda si i iPhone uspio staviti na kakav stalak)
    6. zao mi je sto vam ne mogu uploadati slike koje sam napravio u punoj rezoluciji da ocijenite sami
    7. i na kraju, jos nisam uspio naci aplikaciju za fotkanje koja je bolja od originalne, ali ovaj Pro HDR bih jos definitivno htio isprobati pri danjem svijetlu, npr. u Maksimiru u šumi, gdje imam žuto i smeđe lišće, jako sunce i duboke tamne sjene...

A ovih 11 hrvatskih vjeverica stavljam na racun tebi.... ))))))))))))))))))
    Zasto bi me razocarao? Pa svatko ima pravo na vlastitu percepciju neke stvari...
    Kaj se tice konkretnih komentara idem redom:

1. Tocno no ipak u dovoljno maloj mjeri da se ne osjeti na samoj slici (pogotovo na uredaju, a nesto malo vise na kompu iako meni ne utjece na vizualno poboljsanje).
    2. To sam procitao u komentarima na app storeu - meni osobno ne predstavlja nikakav problem jer ajfon bas i nije malen i lagano ga uhvatim da je miran tih par sekundi.
    3. slazem se.
    4. ali tako je i sa defaultnom aplikacijom tj bez flasha se iphone nikad i nije pokazao za mob s kojim ce slike u tamnijim prostorima ispasti nesto posebno.
    5. slikano je u uredu, normalno ovjetljenje nista posebno... nikakav stalak - sve je slikano iz ruke. pokusaj se jos malo poigrati aplikacijom mozda uspijes bolje slike dobiti.
    6. i meni, bas me zanima usporedba. btw isto si isprobavao na 3gs-u?
    7. :-)

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    Iphone 4S 16GB
    Bodovi
    2.871
    Nivo
    12
    Bodovi: 2.871, Nivo: 12
    Bodovi: 2.871, Nivo: 12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kako na IPHONE 4 dodati jos albuma u folderu FOTOGRAFIJE????????

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80