Imas po njuskalu pun kufer drzaca za iPhone, iStile trgovine i sve to... Al ako je bas takva identicna, onda nebih znao..
Ima netko ideju gdje u ZGu kupiti ovakav auto drzac za iPhone?
![]()
Imas po njuskalu pun kufer drzaca za iPhone, iStile trgovine i sve to... Al ako je bas takva identicna, onda nebih znao..
One day, sky went blue...
Ja sam trazio neke, da je sto manji i da ide na sajbu, ali u nijedan ne ide sa maskom odotraga. I jos uvijek trazim![]()
iPhone 5s 16 GB
ovi svi na njuskalu su na istu foru...i njih necu iz razloga jer ili ne idu sa maskom gore ili idu ali na svakoj malo vec rupi izlete iz nosaca kaj je em iritirajuce em fucking preskupo da telefon od par somova kuna leti po autu....
pronasao sam za sada ovo >
http://www.mihic-mob.com/index.php?cPath=66_68_83 , pa cu vjerovatno uzeti jedan od ovih Flex modela na probu...
Pozdrav svima. Imam jedan mali problem. Odlučio sam malo očistiti uređaj, rastavio ga, počistio sve, precizno složio natrag ali sad imam problem da donji dio ekrana ne reagira na dodir. Probao sam sve ispočetka odštekati i zaštekati ali ništa. Čitao sam da je to problem do digitalizera ali nigdje našao konkretan odgovor, pa vas molim ako je tko imao sličan problem i zna kak se može složit da proradi bio bih mu jako zahvalan.
Znači kad se recimo piše poruka baš taj red di su opcija za brojeve, razmaknica i novi red ne lovi. Evo slika koji dio zeza.
![]()
Postoji li neka aplikacija za iphone koja je slična htc-ovom sense početnom zaslonu - da prikazuje informacije (sat, vremenska prognoza, facebook i sl...)
libertas30
Ima nešto slično, zove se Gruppled Lock Info, tema s dodacima na lockscreenu, ja osobno koristim i preporučujem. Tu ti je tutorial kako se slaže.
Novo pitanje!Code:http://www.hackthatphone.com/3x/themes_with_winterboard_section27.html
Kupio bi LCD i Digitizer s eBay-a za moj 3G, pa me interesira kakva je kvaliteta tog LCDa s eBaya, da li je što lošija naspram originalu u kvaliteti slike, da li je to naručivao to pa ima iskustvar?
Hvala unaprijed.
Moze li mala pomoc...imam iphone 3g, 4.1 firmware, jos uvijek je zakljucan, jaibrake sam odradio preko redsn0w-a...e posto mi prakticno sluzi kao ipad, pokusao sam skinuti neke aplikacije i igrice...i recimo na dvije igrice mi se desava ista stvar (enigmo i antrim) da kada pokrenem igricu, pojavi mi samo pocetnu sliku, i izadje iz iste, tj.vrati me na pocetni zaslon...ima li iko slicna iskustva, sta bi moglo biti...
Uradio sam appSync preko cydie, i sve aplikacije nabacujem preko itunes-a...
Hvala
Vjerovatno su igre u armv7 (za iphone 3gs i 4). Trazi u imenu datoteke ako ima armv6. Ako ne pise, isprobavaj, neka ce proraditi
iPhone 5s 16 GB
Kolko vam izdrži baterija na iPhone 3GS uz prosječno 1 sat razgovora,oko 30-45 min interneta i 20-ak SMS-ova dnevno?
e ovako, imam 3gs 4.1 baseband 5.14.02, i treba mi unlock, al u cydia-i mi piše da imam shsh :
pročitao sam sve one upute al mi nije leglo nikako.... Sad mogu vratit na bilo koji firmware? A šta će bit sa basebandom, oće li se i on vratit???? Mogu li ga otkljucat ili moram pricekat izlazak unlocka za sadasnji baseband? Hvala
Zadnji uredio Oz. : 21-11-2010 u 23:31
imam iphone 3g sa 3.1 softverom i imam problema sa wifiom.Doma sve lijepo lovim wifi,jest da moram bit u sobi do ali barem lovi.Odem na ciboninu utakmicu i imaju free wifi strength 10 i idem se spojit i nista.Imam cak program ewifi koji ima veci domet i pise mi connected but cannot accses internet.Tako je bilo i u jos nekim slucajevima.Sta da radim?
ima netko preporuku za kamera aplikaciju?
u app storeu ima hrpa ovih koje povecavaju pixelazu slike itd...ono sto mi treba je brzo spremanje slika/fotkanje bez obzira gdje se klikne (dakle cijelo podrucje slike da moze sluziti kao "okidac"), a ako mogu dobiti softerski bolju sliku zasto neCisto da ne placam non free aplikacije ako nema nikakvog pomaka naspram defaultne aplikacije ili ovih koje su free..
ako ima veze radi se o 3gs.u
- Opera user
--- COD2 expert
ma nije mi pretjerano do toga (uzeo sam 3gs jer mi je razlika od 1000kn u cijeni znacila vise od poboljsanja kod 4orke) ali ako mogu "uhvatiti" bolju kamera aplikaciju, zasto ne?
non JB je mob i takav ce i ostati, pa me zanimaju samo appovi u storeu...ako netko ima informaciju/misljenje slobodno neka podjeli.
npr >
cam 1
cam2
ne ocekujem da fotke postanu 100% bolje (pa cak niti 20%) jer se naravno radi o sw interpolaciji slike nego me samo zanima da li ove i slicne aplikacije imaju ikakvog ucinka....
Izdvojio sam par mišljenja ljudi koji su kupili takve aplikacije i u potpunosti se slažem s njima:
1. Not seeing any obvious difference, other than huge filesize/resolution but nothing is as smooth as advertised. The photos above have no sense so DON'T waste your money on this kind of software.
2. Well, there is no such big difference compared with the native 3GS pictures, but the app has a nice interface and usefull autoshoot option.
3. Nije nista bolja od obicne 5 MP kamere, cak mi se slike cine losije rezolucije. Kako je to moguce?
- Opera user
--- COD2 expert
http://store.apple.com/us/browse/hom...mco=OTY2ODA2OQ
brijal sam naručivat od 32 gb...299$...s obzirom da je kod nas malo bogatstvo...sad me zanima...koja je potrebna procedura...ak uređaj završi u mojim rukama...kaj ga treba otključavat za našu mrežu...? baš se ne razmem u to...još sam u dilemi...dal da ga zemem il ne...![]()
Da je to ta cijena svatko bi ga naručil, to je uz pretplatu na at&t.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
polu OT > jel se moze nekako saznati koji forumi (HR) podrzavaju Tapatalk aplikaciju?
Bookmarks