Kako na IPHONE 4 dodati jos albuma u folderu FOTOGRAFIJE????????
Kako na IPHONE 4 dodati jos albuma u folderu FOTOGRAFIJE????????
Hvala na mini testu
Samo reci koji ajfon imas?
meni je camera plus pro dobra pa probaj
tema je zatvorena, za sva pitanja, pitajte u temi za vas telefon:
iPhone 4 - sva pitanja, hardware, review, firmware, update, jailbreak
iPhone 3GS - sva pitanja, review, hardware, firmware, update, jailbreak
iPhone 3G - sva pitanja, hardware, review, firmware, update, jailbreak
![]()
iPhone 5s 16 GB
Primio na znanje i uvažio da se vraitmo na temu, na wifiu je iznimno ugodno surfati što zbog brzine što zbog Mobile Safarija koji je ustvari modificirani WebKit pa se renderira čak i na težim stranicama zadovoljavajuće brzo, što zbog same propusnosti Wi-fi veze. Na EDGE-u ponekad zna biti zaista frustrirajuće vjerojatno zbog pokrivenosti signalom.
Uglavnom jedan veliki thumbs up.
Zadnji uredio frish : 08-08-2008 u 13:20
Onda se neznas koristiti sa GOOGLE
http://www.google.hr/search?hl=hr&ei...seband&spell=1
pozz svima. Nemojte me tuči , ali moram pitati jer mi relativno hitno ovo treba a nemam vremena pročitati svih 37 stranica. Znam znam , pitano je jedno 10.000 puta. jučer mi uletio novi iPhone 3G , 3.1.2 , i sad ja bi trebao Unlock. Koliko sam skužio, postoji nekoliko metoda , prvo treba JB putem blackra1n-a ili spirita a nakon treba skinuti ***sn0w za unlock. Problem je u tome, što postoji desetak metoda , jedna ima neke mane, druga ima druge. ja trebam JB i unlock za 3.1.2 a da sve radi kasnije....simple as that!
E da , pošto sam vidio da je metoda sa Spiritom jako jednostavna , jel je moguče sa spiritom unlockat (skinut ***sn0w)? I točno koji ***sn0w , jer ih ima nekoliko
Evo zahvaljujem na odgovoru i sorry ako ste ovo orgovorili jedno 3124 puta ,ali hiča mi je![]()
Bookmarks