evo ja ga vrtim sad na mobu...odlican je...nisam jos dosao do 1900, jer nisam instalirao defrostov kernel...ali oko 1700 vrti uvijek...odlican rom.preporucio bi ga svakome.
jel tko isprobao?
evo ja ga vrtim sad na mobu...odlican je...nisam jos dosao do 1900, jer nisam instalirao defrostov kernel...ali oko 1700 vrti uvijek...odlican rom.preporucio bi ga svakome.
ja sam sebi stavio jstyle miui rom...skines part 1 i part 2...uglavnom pise tamo sve.dosta je slican iOS-u,samo jos bolji... :-)
oprosti, ja sam mislio da tebe samo informativno zanima koji sam skinuo ;-) .pa iskreno, meni se svida, imas wigdete, sve pozitivno sa sense-a...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=801833
haha...ajde ajde...ja nisam htio stavljat link bezveze, jer nisam zasto pitas.uglavnom...evo par dojmova o romu:
prije svega je jako brz, bez ikakvih stekanja i sl. (do sad sam bio na leedroidu)...raspored unutar menija je isti kao kod iphone...dakle, homescreenovi sa ikonicama.podzrava naravno widgete.veliki plus, barem s moje strane je, kada spustite notification bar, na njegovom dnu je traka sa precicama za wifi, gps, bluetooth i sl.po meni ikonice i sam ekran puno ljepse izgledaju, mozda bas zbog tih malo drukciji ikonica.ko ima vremena za eksperimentiranje, neka proba.dali ce baterija izdrzat toliko dugo, neznam bas...prije ne, nego da! :-)
EDIT: do sada najvise na benchmarku je 1845...puno vise nego na ostalim romovima, sto se osjeti i u radu...
Zadnji uredio dgrgic37 : 10-11-2010 u 15:06
jel se moze negdje skinut za ovaj MIUI rom ona originalna HTC tipkovnica? naime, ova koju on nudi kao htc-ovu ima oznaku SMAJLA na tipki koja inace na obicnom froyu je za povlacenje tipkovnice prema dolje.. malo mi je iritantno da ne mogu spustiti tipkovnicu na tipku sa same tipkovnice...
isto tako, jel vam se cini da su slike losije nakon slikanja kamerom? isto tako, ponekad mi se galerija smrzne i moram vadit bateriju.. :S:S:S:S
da... al i kad stavim na android tastaturu opet ista stvar... jel se moze gdje skinut ona tipkovnica kakva je bila na froyi ili na leedroidu pa da se samo ubaci unutra? :S
Jesi provjerio u postavkama dali imas za iskljucit te smajlice??
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jesam, ali nigdje nisam nista nasao :S
Koji miui koristis?j style?kakav je ovaj novi update?znas sta me zanima...ako neku aplikaciju maknes sa homescreena,kako ju vratit??to nisam mogao nac...ostane mi instalirana,a nemogu ju vratit na homescreen?!
uzeo sam ovaj najnoviji, OVAJ za ovo ti nebi znao.. :S
hvala yager, probat cu..
imam jos jedno pitanje... nakon vracanja kontakata na u mob, sad mi je razdvojio brojke sa povlakom; 091 222-222-2.. to sam negdje citao da je americki nacin.. kako to maknut? :S evo sad vidim da mi je slika sa fejsa bio povukao ali potpuno krivo.. slike i imena nisu nikako povezane.. kako da sad maknem te slike sa kontakta? :SSS
jel moze par screenshotova?zanima me kako izgleda taj,tj.dali postoje kakve razlike...hvala
EDIT: opet sam vratio miui, jutros sam ga u 10 skinuo sa punjaca, 15-ak poziva, 30-ak sms-ova. surfanje netom preko wifija i gprs-a ukupno oko 2h...baterija je na 71%...predobro!!!
Zadnji uredio dgrgic37 : 17-11-2010 u 23:52
jel itko probao Oxygen rom na Desire-u?
Upravo sam stavio ovaj MIUI ROM, no imam dva problema (možda su povezana):
1. A2SD+ ne radi. Piše da imam 82MB slobodno za aplikacije, a napravio sam 512MB ext particiju
2. Kada pokušam instalirati ili updateati bilo koju aplikaciju, telefon se reboota
Edit: Izgleda da Clockworkmod Recovery ipak nije kreirao ext3 particiju iako je napisao ja je bilo uspješno...
Zadnji uredio Dark : 21-11-2010 u 19:28
novi Miui rom quadrant score 2053!!!brutalno
Napokon su složili kameru na romu portanom s desrie HD-a
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=789830
nije jstyle,koristim sad smurphy...imam jedan screenshot sa 2023 tak nekako...ovo sa 2050 sam zaboravio spremit...uglavnom,probili su 2000,barem kod mene
Može mi netko samo nabrojati (postupak i kako što napraviti ću sam naći) što sve treba napraviti za staviti ovaj ROM od HD-a. da ne tražim sve po forumu. Na mobu je sada Froyo, nije rootan.
Bookmarks