Probaj snowstorm.
Na DeFrostu postizem 1400 na quadrantu.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Probao SuperVillan, fino radi, brzo i glatko, ali obzirom da sam friski korisnik Androida jos uvijek mi nekako fali taj Sense.... tako da sam se vratio na trenutno na Lee...
Probat cu obicni Villan dignut, da vidimo kako ce to radit...
stavio lee-a , napravio sa rom manager ext particiju , ponovo flashao lee-a sa asad* , interna slobodno 139mb , kad krenen instaliravat aplikacije opet mi na internu stavlja? jeli potrebno posli flashanja novog jos nesto napravit tako da mi nedira internu nego odma na ext sve stavlja? priko HTC sync sa kompa bi instaliravao applikacije , mozda san tu falio , nov san inace sta se tice ovoga
Promjeni Install Location na External
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
di?? hehe kazen ti da san nov , priko cmd i and shela?
App drawer ti je meni. Tamo di ti se nalaze svi appovi
U pocetku je bio Install Location, 100% sam siguran da je bio.
Ako nema tamo pogledaj u Settings i tamo dal ima neki poseban dio. Poput meni CyanogenMod settings na DF-u.
@drgrgic37: Nope, nemora automatski biti postavljeno na ext. Meni je bio na internat (mem. moba) skroz dok sam to nisam promjenio.
Netrebas nikaj ispocetka radit ili fleshat, samo proceprkaj po Settingsima.
ja sam na lee-u, i nemas nikakvu aplikaciju install location...nego automatski prebacuje na ext...vidim da si napravio sve, probaj iz pocetka...
koliko ti zauzima interne memorije pojedina aplikacija? jer svejedno ti zauzima dio interne, bez obzira gdje ti instalira...interna se memorija topi s vremenom, barem kod mene...trenutno imam 75mb-a slobodno nakon instalacije svih aplikacija...
Ali to nije potrebno (čak je i krivo) ako koristi ROM koji prepoznaje ext3 particiju. Zapravo bi trebao staviti na internal, ili ako nezna čemu što služi, pustiti na auto...
Na internu idu /data podaci. Cijela aplikacija ti je na ext particiji, nemaš frke oko toga, ali oni korisnički podaci se ipak talože na internoj. To je normalno i u svakom slučaju, memorija bi ti trebala puno sporije opadati nego kod korištenja froyo a2sd-a koji samo dio app prebaci na sd.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
reda radi san isa instalirat NFS Shift oko 30mb , bas da vidin di ce stavit , i naravno na internu cilih 30mb , zato me cudi sta ju nije stavija na ext i rock player isto cili na internu mamu mu , znaci tribalo bi valjda prominit install location samo ja neman pojma kako ? a nakon flashanja lee-a njegovo je sve ˝valjda˝ prebacilo na ext jer san ima 139mb slobodno interne
Zadnji uredio Rekbu : 01-10-2010 u 14:00
Meni je na Leeu dok to nisam promjenio sve islo na memoriju telefona![]()
Jbga, opet se vraćamo na to "kako Leedroid radi" - to neznam, ali teorija je da mob treba pod "internal" shvaćati ext particiju. External je SD kartica (onaj FAT32 dio). Evo malo štiva:
http://cafe.mobil.hr/threads/67687-T...l=1#post947944
Programom Quick System Info provjeris jel ti A2SD radi, starije verzije Leedroida su imale Mod Install Location dok je na novim verzijama sve automatski namjesteno pa nema tog programa. U tom programu je trebalo staviti na "auto" da bi radila A2SD skripta koja premjesta app na ext particiju. Tak da probaj negdje naci taj program i tak namjestiti.
Ajde malo proucite kako uopce radi a2sd+, pa ce vam mozda biti jasnije.
Ukratko: sa a2sd+ internal postaje ext particija, external je i dalje fat particija.
jel sam ja nesto previdio u opisu LeeDroid ROM-a al meni ne radi video snimanje?
fotic radi dobro, kad prebacim na camcorder, pocne snimat, smrzne se slika nakon sekundu-dvije i onda mi se mob restarta...
verzija radia, ako ima ikakve veze, je 32.41.00.32U_4.08.00.09
Sam sebi si dao odgovor
http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...l=1#post944039
hvala majstore, jos sam malo amater pa pitam svasta...
idem to odma flashnut pa da vidimo jel radi kako treba...
Ja imam problema sa blicem.. pali se bezveze i ne radi kad treba...(Defrost - zadnji)
Flešanjem službenog RUU ROM-a:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=695667
http://shipped-roms.com/shipped/Bravo/
Budi oprezan koji ROM biraš, neki od njih ne podržavaju SLCD ekrane.Više o tome ćeš sigurno naći na xda-developers forumu.
stavio OpenDesire-a novog , sve za sad super , nedira mi internu sta san i zelia =) , a sa Lee-on neznan sta je bilo , jeli do mene nesto bilo ali na internu mi je stavljao sve
Bookmarks