Meni isto Lee trosi interne dosta. Bas sam pratio kad sam instalirao RockPlayer koji zauzima 12.31MB. Pola islo na internu, a pola na ext(tj. A2SD storage u Quick system info).
Meni isto Lee trosi interne dosta. Bas sam pratio kad sam instalirao RockPlayer koji zauzima 12.31MB. Pola islo na internu, a pola na ext(tj. A2SD storage u Quick system info).
Motorola v50->v51->v300->e398->mpx220(treba popravak) and v3i->Samsung SGH-D600->Sony Ericsson K800i->C510i->HTC Desire->One X
evo stavio sam auraxtsense v7.6.1. hvala xlr na tutorijalu, sve pohvale za rom, baterija duže traje, mjesta na internoj ko u priči! nego kad sam instalirao rom manager vidio sam da on se može preko njega stavit ROM da li je tko radio tako?iskustva?
Jel neko od vas instalirao novi radio?dali vam trosi vise baterije?meni preko noci,cca.8h I do 15%
i ja sam to primjetio , meni isto OpenDesire 4.0.33 , 32.48.00.32U_5.11.05.14 , dosta trosi bateriju
kupio sam novu karticu 8 gb class6, da bi mi funkcionirao ap2sd moram u rom manageru napravit istu proceduru kao i sa starom karticom
još jedno pitanje, ako želim instalirati neki drugi custom rom poput leedroida ili slično, napravim kompoletan wipe da li moram flešat radio ponovno?
Zadnji uredio HCSC : 05-10-2010 u 20:08 Razlog: spojeni postovi
kad stavim novu karticu, zapne na bijelom ekranu htc
Jesi stavio recovery img?
Odi u ROM Manager i tamo imas Flash recovery
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
na kojoj kartici da to napravim?
Probaj formatirat karticu preko card readera (PC).
Onda ju ubaci ponovo u telefon i probaj onda dignut mob. Ako i dalje nece, onda mislim da je problem u kartici.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
formatirao sam ju i sve win je vide ali jednostavno telefon se ne miče dalje od bijelog screena htc kad je nova kartica unutra, na njoj nema ništa!
da li moram što u recoveryu napravit?
Zadnji uredio HCSC : 06-10-2010 u 08:46 Razlog: spojeno
mogu u recovery, da li da tamo napravim update
Imas ClockWorkMod recovery?
Probaj, flashaj ROM i onda probaj bootat mobitel.
ček je ne želim novi rom nego želim samo stavit novu karticu? i da na njoj i dalje imam funkciju ap2sd funkciju
evo ovako, ja sam nejasno napisao, imam gore auraxtsense rom i app2sd na kartici class2 4gb, kupio sam novu karticu 8gb class6 i formatirao u win, kad nju stavim u telefon, i upalim ga on ostane na htc sreenu, znači što trebam napraviti da mi telefon radi sa novom karticom?
Zapinje ti jer ti nova kartica nema ext particiju, a ROM koji ti je trenutno flešan je podešen da koristi ext - prosta logika. Mjesta za pogrešku ima i previše.
Ubaci novu karticu, probaj preflešati ROM preko starog - ako prođe, prođe. Velike su mogućnosti za pojavu greške (to je kao da hoćeš bootati windowse ako si neki njihov dio obrisao)
U pravilu se ext particija kreira prije flešanja ROM-a pa ti to i savjetujem. Dakle, vrati staru sd karticu, backup, stavi novu karticu, full wipe, flešaj ROM, uđi u ROM manager, napravi ext, opet full wipe i sad konačno flešaj ROM koji će shvatiti ext. Može to i jednostavnije tako da na PC-u iz linuxa kreiraš ext particiju...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
sve našao, sve napravio i mislio sam da je tako samo sam htio vidjeti da li netko ima možda kakav tut pri ruci, ako se slažeš stavio bi tut baš za to kako se preko g-parted-a rade particije i da je moguće napraviti veću ext particiju nego što to dozvoljava rom manager itd?
Nerazumijem, LeeDroid 2.1 mi radi bez problema. Stavim 2.1a ili sad novi 2.2 i ne učitava mi SD karticu.
Kad se boota izbaci mi "safe to remove SD card" i nemrem na mount. Kad vratim na 2.1 opet sve ok.
ja sam danas stavio lee 2.2, prije toga sam imao 2.1a...i nemam tih problema.
Bookmarks