U prosjeku 1580,ocekivao sam I vise.ali onaj 3d test vrti puno bolhe nego prije.bitnije mi je to nego brojke.
U prosjeku 1580,ocekivao sam I vise.ali onaj 3d test vrti puno bolhe nego prije.bitnije mi je to nego brojke.
a ja sam do neki dan imao po 1450,sad je za sto vise...ali igrice rade puno bolje.uz to sam stavio I sd card fix.
To sam skužio ali ne vidim nigdje za skinuti samo kernel za flashanje
Možda sam samo ćoravhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=768703
4 link u temi pod imenom: Modified 2.2e Kernel Source on github
A upisi na google snq gpu kernel...izbacit ce ti ga...a imas ga I na xda forumu. Ako ne nades mogu ti ga ja poslat
Upisi snq gpu+ kernel I izbacit ce ti odma...prvi post imas xda I ti je...ako ne nades javi
Svasta... Pa naravno da je na github-u iskljucivo source, tome github i sluzi.
Ako hocete prekompajlirane kernele, trazite drugdje.
Jel tko testirao MIUI ROM-ove? Malo su mi zapeli za oko jer postižu oko 1900 u quadrantu iako pretpostavljam da su to testovi s clockanim postavkama. ROM originalno rade kinezi ali ljudi rade na prijevodu pa se pojavilo nekoliko inačica MIUI ROM-a na xda forumu. Dosta dobro izgleda u svakom slučaju.
1900??
Idem ga probat...ali vidim da ga ima na xda.pa javim cim testiram.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Sad sam malo gledao te miui romove...onaj jstyle bas dobro izgleda...cionn ides to probat?ili cu ja prvi
Ali mi se cini da cu se bacit na njih![]()
Zadnji uredio xlr : 10-11-2010 u 13:46 Razlog: stilska pogreška
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma meni nije baterija ta koja me impresionirala,nego izgled I brzina os-a...
Bookmarks