Otvaranje aplikacije Gmail traje otprilike 5s i na verziji 400, tako da je to normalno. Što se tiče drugih aplikacija, neke otvori instantno a neke za nekoliko sekundi. Uzimajući u obzir da nam gmail otvara isto, onda mogu reći da ti mobitel radi uredno.
Za brisanje WLAN AP: Alati -> Postavke -> Veze -> Pristupne točke -> Briši AP.
Hvala na informaciji...
evo imam jos....
znaci ima zadnju verziju instaliranu, tako sam kupio mobitel ......
i mucim se sa postavkama za spajanje....
u uputama mi pise stisni Izbornik > web > opcije, ja taj web nemam nigdje...
mogu rucno, da se spojim i onda surfam..... ali me zanima zasto nemam web (meni)
instalirao sam si OVI, ali on se automatski spaja preko GPRS, nema nigdje za nariktati opciju dame pita kako hocu da se spoji...
imam instalirano Chat, odaberem gmail, upisem svoj user name i pass, i napise mi ovu poruku
"Nokia Messaging Subscription is required to activate the services you have selected" gledam po netu ali ne vidim neko rijesenje?
i opet pitam znaci normalno je da se nekad mobitel kod izlaza iz programa "zamrzne 4-7sek"
znaci za svaku aplikaciju koju skinem treba napraviti "hack" programa???
Zadnji uredio urbis72 : 16-10-2010 u 14:28
1. korisničke upute, strana 66 i 68
2. instalirao si OVI što? (store, files, contacts, nadopunipoželji...)
3. očito nije besplatan za gmail, ako upišeš ovi user/pass radit će ti, iako je meni OVI contacts pono bolji za chat
4. ne
5. ne
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Hvala na odogovoru...
1. korisničke upute, strana 66 i 68
upute koje imam 66 str Music player, 68 dijeljenje slika na internetu...pretpostavljam da to nisu te stranesto si meni htio reci
2. instalirao si OVI što? (store, files, contacts, nadopunipoželji...)
OVI STORE
3. očito nije besplatan za gmail, ako upišeš ovi user/pass radit će ti, iako je meni OVI contacts pono bolji za chat
besplatan....smijesno....li ok, nasao sam si drugi (nim buzz), zadovoljan probao i radi....
4. ne
ako kazes da nije normalno, u cemu je onda kvaka kod mene... zasto ponekad kao da se zamrzne na par sekundi (4-5 sek.)
5. ne
1. skini upute s neta: http://europe.nokia.com/support/prod...kia-e71/guides
3. da, dobar je, ali previše troši batt (btw nokia chat je po meni totalno razočaranje tako da nisi nista propustio)
4. ne mogu na neviđeno odgovarati na ovakva pitanja![]()
Imam problem za nokijinim music playerom, naime ne ucitava mi mp3 sa kartice, vec samo mp3 pohranjen u memoriju telefona. Kupio sam novu karticu, stavio muziku i u music playeru mi uopce ne daje mogucnost da otvorim filove sa kartice.
Išao si na refresh library? U kojem folderu stoje MP3 fileovi?
hvala, rijesio sam. spremio sam muziku na karticu u folder "sound clips > digital", prije sam samo na kartici napravio obican folder i stavio muziku,zato nije radilo.
na starijim nokijama mi je tako radilo, samo bilo koji folder, muzika i to je to, sto novije to kompliciranije :-)
Treba raditi u bilo kojem folderu, čak i ako imaš mjuzu u više različitih foldera. Samo je bitno napraviti refresh iz music playera.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kad zovem stalno mi krči i osoba s druge strane me ne može čuti,,jel neko imao ovaj problem,kak ste ga riješili????????
jedno kratko pitanje, updateao sam novi soft i vratio backup sto sam prije napravio, no kad slikam i kad mi se spremi slika onda pocinje ispocetka i pocne sa "slika001" a prije sam imao 340 slika, sad mene zanima kako da se nastavi brojati slike od 341, 342... Itd, hvala
nobody? anybody?![]()
Pozdrav!!
Dali se isplati mjenjat Samsung Galaxy i7500 za Nokiu e71?
Nisam imao prilike držati e71 pa ne znam kakva je!
Hvala!!!
ne znam kakav je taj samsung, ali e71 je odličan mob, nećeš požaliti
jel zna netko vratiti prijasnju verziju softvera ili kako trajno maknuti lotus traveler jer me jako zivcira... Hvala
prijašnju verziju na možeš vratiti
zar se ne može lotus traveler deinstalirati?
ne može... izbrišem sve sa moba čak i ono kaj nema veze i kad opet upalim mob evo lotus opet haha
mozes pomocu x-plore-a u memoriji naci .sis od lotusa pa izbrisati...
e od kud da ga skinem već sam probao sa par file managera ali 0bodova od instalacije...
Molio bi vas ako netko zna, kako obrisati history svih wlan mreza na koje sam se spajao... (a da nije sistem jedna po jednu) ??![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Moguće je i preko NCT-a:
http://cafe.mobil.hr/threads/66584-E...-Tool-Tutorial
(slike u temi fale, ali program je prilično jednostavan)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
hvala evo pratio sam tvoj vodic na nct ali ne uspijevam import profila napraviti, kada dodje do kraja sa importanjem kaze operation failed a u prozorcicu na popisu radnji zadnje stoji: Import synchronization status was DM_UNKNOWN in syncID 10
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
i dalje nece se izbrisati, nego sad mene nesto drugo zanima, jer se mogu poruke spremiti na sim karticu i kako? Hvala
na sim ne, na memorijsku možeš
Bookmarks