profili-npr opcenito-podesavanje-obavijesno svjetlo-stavis na iskljuceno i to je to......
i za svaki profil to moras iskljucit
ili ostavis ako ti je potrebno
ako preko dana koristis opcenito profil----
a po noci recimo-tiho ili vani.....
ali postupak je gore naveden.......![]()
Rijesio, hvala svima na trudu!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
kratko pitanje, jel se može staviti od E72 softver na E71?![]()
Imam jedan problem koji je poceo da me uzasno nervira... Koristila sam vipovu mrezu, i mreza mi je bila podesena na dual mod i mogla da sam vidim vip 2g mrezu, baterija mi je trajala 4-5 dana, medjutim presla sam na telenor karticu, podesavanja sam ostavila ista, ali mogu da se prijavim samo na 3g mrezu, ne vidi 2g... i od tada mi nastaje problem, baterija ne moze da traje ni 12 sati. Zvala sam korisnicki servis i rekli su mi da se prebacim na gsm, ali ja tu opciju nigde ne mogu da nadjem! Zna li neko o tome nesto, jer cu da poludim inace, idem sa sve punjacem i telefon mi vise nije mobilni nego fixni jer sam vezana punjacem. Molim vas ako neko ima resenje neka kaze.. Veliki pozdrav svima....
alati -> postavke -> telefon -> mreza -> rad s mrezom -> gsm
inace baterija nebi zbog toga trebala tak kratko trajati, pogotovo kaj si na vipu bila na dual modu, znaci da je vecinu vremena i onda bil 3g ako zivis-radis u nekom vecem mjestu... vjerojatnije je da je zbog nekog programa koji si stavila nedavno, recimo garmin, ako ne podesis jednu opciju onda trosi bateriju jako... a moze biti i da ta telenor kartica trosi vise struje, mozda ima gresku ili je stara...
Pozdrav ljudi.
Posto sam posve nov na forumu nadam se da "problem" vec nije rjesen..
Naime, kada me neko zove na mobitel (Nokia N71) i javim se, prve dvije-tri sekunde ne cujem nista, i onda se veza normalno uspostavi. To se desava prvi svakome pozivu kojeg primam. Reinstalirao sam softwer mobitela preko Ovi Suita ali problem je ostao isti..
Imali neko rjesenje?
Hvala
Glavni problem je sto ja nemam opciju za gsm, a kod mene u gradu na vipu nema 3g i uvek je bila mreza na 2g.... moja verzija softvera je 300.21.012 a kod drugara je verzija 500. i nesto i ima opciju gsm i dual mod... Probacu da odradim update software... Nadam se da cu nesto uspeti...
nebi trebalo biti do verzije jer sam ja imal na 300 sve opcije, ali mozes probati... mozda je ta mreza samo na 3g? probaj vratiti na kratko vipovu karticu pa prvo provjeri dal ti trosi bateriju jos uvijek isto i pogledaj dal mozes birati izmedu 2g i 3g pa mozes iskljuciti vise uzroka...
Pazi i sa jednom i sa drugom karticom imam samo dva network moda a to su dual ili umts.. i to je too... Vip nema 3g mrezu ovde i baterija mi je super dugo trajala... Ne znam vise sta da radim iskreno... Kada ubacim vip skeniram mrezu normalno i izaberem vip obicnu mrezu sve super radi, ali telenor mi samo daje 3g mrezu i to je to...
Kako riješti probleme s memorijom na E71?
U mjesec dana ponestane memorije.
Obrisao sam cache iz taskmana, a to premalo oslobodi barem 1Mb
Zadnji uredio KANIBAL : 06-04-2011 u 13:01
Da se javim da sam resila svoj problem radjenim update software.. I sada imam opciju gsm i sada mi baterija opet dugo traje... Pozdrav svima
Pozdrav forumaši,
imam jedan problem sa e71. Prilikom slikanja izbliza, npr. slikanje A4 papira, slika je malo mutna, tj. nečitljivo je. Pokušao sam slikati sa načinom scene: slikanje izbliza, ali nije ništa bolja slika. Kako to mogu srediti?
nadam se da stisnes T da fokusira prije slikanja?
Možda si jednostavno preblizu. Sjećam se da cijelu A4 stranicu možeš bez problema uslikati da bude oštra, možda čak i pola stranice, ali sve bliže od 15ak cm (odokativno) od objekta je previše za njen autofokus.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
imam jedan problem. nakon sto sam spojio mob prek usb kabela i koristio massive storage iliti mem karticu, na mobitelovom exploreru datoteke nisu datoteke nego kao nekakvi .exe fajlovi koje nemre otvorit. napr My Documents.exe i nemrem ni otvorit ni nis. probao sam stavit drugu mem karticu i formatirat i nakon sto opet to spojim tako opet se sve pretvori u .exe datoteke. sta raditi jel netko zna??
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
Imaš virus na kompu koji ti je sad prešao i na sadržaj kartice. Mobu ti neće biti ništa jer ti virusi ne djeluju na Symbiana, ali poskeniraj si komp i karticu i makni gada.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
TNX!!
Je, u virusima je bio problem. Nazalost nisam mogao maknut sa memorijske kartice vec sam ju morao formatirat, al sad radi sve kak spada.
Sinko problema nema dok se on ne stvori....
danas mi je odjednom zablokirao e71 /prilikom pregledavanja emailova/, pokusao sam ga ugasiti ali nije islo pa sam izvadio bateriju. odtada ga jednostavno vise nemogu upaliti /nakon sto pritisnem tipku za paljenje on kratko zavibrira kao inace i bude crni display sa pozadinskim svijetlom 50-ak sekundi i onda se ugasi./
ima tko kakav prijedlog.![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
uff.... probaj ga sad upaliti, možda je došao ksbi. Nešto slično se i meni desilo sa Nokiom 6280 (bjeli ekran i gašenje) ali prilikom neuspješnog updata, kasnije sam ga uspio nekako preko Phoenixa vratiti u život, ponovim updatom. Probaj i ti preko Phoenixa spojit ga i updatat? neznam...
HC4L
to mi se desilo ujutro a dosad sam vec puno puta pokusavao ali nista. iskreno bas mi se i neda zezati sa tim spajanjem na komp, traziti na sve strane uputstva i zgubiti cijeli danak mi ne dodje da ga bacim u zid mozda se i potrudim popraviti
Zadnji uredio xlr : 21-07-2011 u 21:36
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Bookmarks