Pozdrav ljudi zanima me da li mogu koristiti punjač od 6120 classic za punit E71 pošto su konektori isti..
Pozdrav ljudi zanima me da li mogu koristiti punjač od 6120 classic za punit E71 pošto su konektori isti..
slična stvar se meni događa na n73.. mjesec dana nakon šta je prestala vrijedit garancija baterija je sa nekih 2 dana trajanja pala na 12 sati i to ako nista ne radim ako pričam ili idem na net mi se isprazni za par sati.. kao i vi probao sam mjenjati sve i nista se nije promjenilo
Evo i mog problema sa E71... imao sam gore v100, tak neki firmware... sve je bilo ok... sad sam upgrade-ao na v400 i odjednom mi ne radi kamera... kad upalim fotic, dobijem onaj ko okvir za fokus, ali na crnom ekranu... kad stiscem one kotkeyeve, dobivam izbornik, mogu kameru konfigurirat stobisereklo, ali svejedno crni ekran... kad pokusam uslikat sa srednjom tipkom, samo se nakratko pojave svi meniji fotica i opet nestanu... ali nista se ne uslika (mislio sam makar da ce se uslikat crno, ali nista)... probao sam i barcode scanner, isto crni ekran...
sta da se radi? nije da previse koristim tu kameru, al volio bi da je ispravna...
hvala
pozdrav ljudi. imam mob vec nekoliko dana i mogu reci da sam zadovoljan njime. no, ima jedna sitnica koja mi pomalo smeta. Svakih 10 sekundi pali i gasi se svjetlo oko tipke za navigaciju. Trazio sam medu postavkama, personifikacija->zaslon ima li te opcije da ugasim, medutim nema. svaka je pomoc dobrodosla.
Možemo i bez persiranja
To su Nimbuzz (Skype, MSN, ICQ u jednom) i Mobbler (last.fm scrobler, ako ne koristiš last.fm onda ti ne treba), oba programa su besplatna i možeš ih naći na netu.
Ovo iznad ikona je Ion battery timer, imaš ga za skinuti na linku u mom sigu:
http://www.mediafire.com/cafe-mobil
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala ti na brzom odgovoru, evo upravo sam skinuo
iON.BatteryTimer.v1.02.S60v3.SymbianOS9.x.Unsigned .Cracked-TgSPD,
nakon utakmice (ili možda za vrijeme, ovisi...) ga idem instalirati. Lijepi pozdrav, hvala ti još jednom!
Nisam mogao čekati...
Ne mogu instalirati, naravno, "nije moguća instalacija programa iz nepouzdanog izvora..."
Što da radim?
Zadnji uredio Bero P. : 19-01-2010 u 21:05
Moraš imat hakirani mobitel, vidiš da piše UNSIGNED u imenu ili moraš potpisati aplikaciju.. A sad se vjerojatno pitaš, kako to?
Evo ga, TUTORIAL
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Mislim da imam hakiran mob (može li se to nekako provjeriti?), zato jer sam dosad instalirao dosta aplikacija, potpisanih i nepotpisanih, nije bilo problema (manje-više).
Ako može pomoći u odgovoru, verzija softwarea je 300.21.012, RM-346.
NSU mi nudi update na 400 ali neću, dosta ljudi se žali...
a s ovim certificiranjem ću se pozabaviti kasnije...
THX
Instaliran iON Batt. Timer, radi ko urica na E71! Hvala na pomoći!
![]()
Imam jedan problem sa Nokia maps 3.0..kad unesem adresu, mobitel počne s navigiranjem i onda nakon desetak sekundi mi se pojavi obavijest da je potrebna online veza za nekakav shop, ako stisnem cancel poništi mi se ruta koju sam ukucao i tak stalno, u čemu je problem?
Traje dok ti ne padnu dvije crtice baterije. Onda ćeš dobiti grubu procjenu. Što više puniš mob i koristiš ga, to će i procjena biti realnija. prvih 5-10 ciklusa nemoj očekivati nešto previše realno...
Program nije savršenkod mene nakon 25 ciklusa još uvijek ne pokazuje 90% točno, ali sam naviknuo i naučio koliko sati mu traje jedna crtica i po tome se ravnam.
pa onda isto tako otprilike znam i bez tog programa.. no dobro hvala
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kako se sakriva broj prije upucenog poziva?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Voip općenito ili ovaj "problem" sa internet telephone aplikacijom?
Voip ko voip, izabereš providera koji ti paše. Tu ti ne mogu pomoći jer ih ima milijun i jedan pa najbolje da sam proučavaš cjenike i uspoređuješ. Kad kupiš kredite, zoveš preko kompa ili u mom slučaju moba. Uvjet je da imaš net jer i pozivi idu preko neta (3G ili wifi, mislim da bi i EDGE bio dovoljan jer skype pozivi rade super i preko njega).
Na E71 si vjerojatno primjetio kad ukucaš broj da imaš voice i internet call opcije - ovaj drugi je voip.
A za internet tel. aplikaciju: a tako je to Nokia izgleda zamislila, kad se jednom konektaš na SIP profil svog voip providera ta veza ostaje zakačena dok je ručno ne isključiš... Malo bedasto, al tko će ga znati.
nakon dosta pokusaja, jos uvijek me frustrira Nokia SIP aplikacija...
Naime, nikako ne mogu namjestiti VIP Voip, updejtao sam firmware na 400.21.012 verziju, ali izgleda da se nije nisa promjenilo u izborniku za VOIP. Probao sam instalirati i Nokia SIP_VoIP_Settings_v2 settings aplikaciju, ali ne vidim nista korisno za namjestiti...
S kojim opcijama se to moze uspjesno namjestiti?
EDIT: da, sve sam namjestao po uputama u ovom postu:
http://cafe.mobil.hr/threads/54481-V...vke-za-N82-N95
spajanje traje 30-tak sekundi i onda izbaci error....
može se ugasiti, ali onda nemaš crn ekran nego screensaver traku sa satom, potraži u opcijama, mora biti
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Breathing light isključuješ u profilima (tools - profiles). Neznam kako su ga nazvali na hrvatskom. A sa tim je, kao što Vader kaže, povezan i Blank screensaver (tools - themes - power saver) koji više neć biti crn, nego ćeš dobiti čuku i datum.
Ovaj Blank screensaver bez uključenog 'obavjesnog svjetla' ne može biti crn. Skini si cClock aplikaciju (trebaš je potpisati ili hakirati mob) i u njoj možeš dobiti crni ekran tako da u postavkama aplikacije isključiš sve stavke (sat, datum, ikone...)
Zanima me kolko vam se dugo puni mob? Meni je danas počeo "skvičat" da je prazan i u 19:35 sam ga stavio punit, pogledam u 22:00 i još se nije napunio.. Jel to možda zbog velike baterije?
Događalo mi se i to par puta, čudna stvarstavim ga puniti recimo u 10 ujutro i zaboravim na njega, a u 13h se još puni. Al za to vrijeme sam slušao mjuzu preko internet radija.
Inače je pun za max 2h, brijem da mu treba i manjem ne vodim previše računa o tome.
Bookmarks