Izašao novi firmware v500.21.009
Changes from v410.21.010 to v500.21.009:
NEW FUNTIONALITIES:
Following baselines/functionalities have been upgraded.
• Maps 3.03 Lite which has Free Navigation support
• Music Player upgrade
• Quick Office v6.2 which has Office 2007 support
• Ovi Store upgraded to 1.6.0.18 and Download! Removed
• Lotus Notes traveler v8.5.1 -> Localization support is present only for 10 languages.
CHANGES AND IMPROVEMENTS:
• Windows Live removed from the memory card
• Ovi Suite included in Memory card
• CS Helps baseline upgraded to fix localization issues
• Start Up settings baseline upgraded
• Ovi Store Link provided in “Set Up Internet Telephony”
• Download! removed
GENERAL:
• Portuguese Localization issues fixed
• Functionality improvements in E-mail configuration
• Qwerty keypad improvements
CALL HANDLING:
• Emergency call termination with RSK key corrected
• Corrected Bluetooth link drop when an outgoing call is made in a carkit
CALENDAR/CLOCK:
• Fix for Israel written instead of Jerusalem in World Clock
• Corrected Argentina names issue in World Clock
• Corrected localization issues in world clock
BROWSER:
• CMCC Java application download corrected
• Fix provided for accessing a link that has appended space characters
EMAIL:
• Fix provided for selecting desired mailbox when multiple mailboxes are configured
QWERTY KEYBOARD:
• Key mapping issues fixed
MESSAGING:
• Nokia IM chat: Localization support provided for Malay and Indonesian languages
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ovak, da bezveze ne otvaram novu temu htio bi napravit update softa (na verziji v300 sam) pa me zanima da li se taj update stavlja prek nokia suite-a ili nečeg drugog i da li će mi sa novom verzijom softvera isto bit quickoffice, zip manager, onaj pretvornik i ostale stvari kaj su u office dijelu menija?
EDIT: Skinuo sam nokia software upadate za win 7 i neće mi radit, probao sam 2 puta i neće se pokrenut, izbacuje mi nekakv error.. jel ide update prek nečeg drugog?
Zadnji uredio veki22 : 14-07-2010 u 21:00
Update možeš napraviti preko PC Suitea ili OVI Suitea. Sa PC Suiteom će ti trebati i Nokia software updater program preko kojeg vidiš imaš li dostupne nove updejtove. Sa OVI-jem nemam iskustva.
Vezano za aplikacije (Office, zip...) nakon updejta, one ostaju, i uz to još dobiješ neke nove (OVI contacts npr).
edit: stavi compatibility na Win XP.
Stavio sam win xp compatibility i ništa, pokreće se dobrih min, dvije i onda izbaci configuration error.
Ni sa Win7 nemam iskustva, ali za taj compatibility sam čuo pa prenosim. Na sajtu navode kako imaju verziju za Win7 (link je s desne strane). U krajnjem slučaju, ubaci u google cijeli error pa vidi ima li kakvih rješenja.
Probao sam opet skinut verziju za win 7, ništa, našao sam na netu par stvari koje bi mogle pomoć, opet ništa, compatibility mode sam stavio xp sp 3 i vista sp 2, stavio pod firewall exception, pokretao ko admin, ugasio uac i ništa nažalost.. sad skidam ovi suite pa ću prek njega probat..
EDIT: Ne radi mi ni ovi suite, kad odem na software update nakon 30 sek configuration error, probao sam neke stvari kaj sam našao na symbian guru-u i na nokijinom forumu al mi niš ne pomaže.. jel ima netko kakvu ideju možda?
Zadnji uredio veki22 : 14-07-2010 u 22:11
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Ova verzija radi![]()
hvala ti majstore! i tebi xlr također hvala na pomoći!
Pozdrav svima,
Da li je netko instalirao firmware 500.21.009 i kakvi su dojmovi? Ja trenutno imam na E71 firmware 400.21.013. Da li se isplati ići na novi firmware i da li nakon update-a moram ponovno instalirati sve programe koje imam na njemu? Ostaje li hakiran nakon update-a ili se i s tim moram ponovno zezati?
Pozdrav !
DA li bi mi netko mogao reći da li je moguće E71 iskorisitit kao modem da se sa laptopom spojim na Internet preko nje i VIP mreže i ako je kako to izvesti ? Mobitel i laptop bi povezao sa bluetoothom jer mi preko kabela iz nepoznatog razloga spoj i sinhronizacija sa PC Suiteom ne radi...![]()
moguće je, imaš odgovarajuću ikonu u PC suite-u, također i u OVI suite-e
Pozdrav ekipi,
imam mali problem sa postavljanjem emaila, naime updateao sam firmware na zadnu verziju, i sad više nemam onaj defaul email klijent koji se postavljao kroz postavke poruka.
Instalirao sam onaj nokiin email klijent, ali je koma, nemogu odabrat default spremnik u postavkama posruka, odamh me salta na postavlanje novog accaunta, pregledavanje mailova mi je nespretno itd. itd. jedino što prikazuje html.
Kad ga deinstaliram, uopće nemrem podesit email acc.
Jel zna netko kako da osposobim taj stari klijent, ili kako da podesim spremnik, ili neku alternativu, po mogućnosti besplatnu...?
Može li mi netko pomoći. Stalno mi baca van upozorenje "Memorija puna". Našla sam sd memoriju u meniju i ona nije puna. Kaj da radim jer nemam pojma kaj se događa. Hvala!
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
obriši poruke, slike, muziku i video premjesti na memorijsku karticu
halo raja,postoji li mogućnost da si sam 'stavim' hr meni odnekle na netu,jer je mobitel s vanjskog tržišta,kupio sam ga na crno,update sam napravio softwera na 500.nešta kolko mi se čini,pa me ovo zanima mogu li?
da imaš to pod Sticky promjenom product code-a OBAVEZNO PROČITATI: Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
HC4L
Pozdrav, stavio sam novi softvare 500.21.009 i taj soft mi je upropastio mobitel.. ne znam sta da radim..
mislim da je prijasnji bio 300. nešto..
1. Sporiji je
2. Nemam vise HR meni, skinuo sam NSS i program (imam win xp) ne radi, y i z mi se pomijesali..
3. Ne radi mi garmin na tom softvareu.
Vrag mi nije dao mira, a sve je bilo savrseno, ne znam kako da vratim stari soft, mislim da se ne moze...
Sta mislite, dali mi u mobisu mogu to sve srediti?
Imaš li backup podataka i postavki iz Nokia Ovi Suite/Nokia Pc Suite što si mogao uraditi...?
Ako to imaš odeš samo da ti instaliraju taj stariji firmware i vratiš backup na njega i to bi trebalo biti to...
Forza Nerazzurri - I LOVE INTER - Forza Nerazzurri
Grof_ED online>> zedge.net/profile/grofed/ | facebook.com/edin.hadzic <<online Grof_ED
bio sam u mobisu i ne mogu mi vratiti stari softvare. jedino sta mogu jest staviti hr meni i to naplacuju 120kn iako imam garanciju od mobisa
dali je moguce da se u "Ovi store" uđe spajanjem na wi-fi? uvijek me spaja na WAP, bez da mi ponudi opciju spajanja na wi-fi
Evo kupio sam mobitel, star 4 mjeseca, i ima ovu verziju na njemu 500.21.009.
Pitanje je, nisam nikad imao takav mobitel pa ne znam brzinu...npr. skinuo sam si aplikaciju za emal "gmail" i kad odem pod Izbornik - instalacije i odaberem GMAIL, treba mu dobrih 5 sekundi da se pocne ucitavati.... zanima jeli to normalna brzina ili je problem do verzije firmware
imam osjecaj kao da se zamrzne. Tako i kod drugih stvari imam osjecaj kao da se zamrzne na 3-5 sekundi, pa me zanima jel to normalno ili?
Jos jedno pitanje, kako sam prckao po vezama za WLAN, pa imam neke duple, kako mogu obrisati, da li je moguce preko mobitela ili moram spojiti na piceka.
hvala
Bookmarks