Tražim neki brži PDF Viewer. Ovaj koji dođe s Androidom mi je spor, treba mu dosta da učita stranicu(čak i ako je malo pomaknem stranicu isto traje)
Postoji li Shazam (ili neka "napredna" verzija ili neki drugi program) koji omogućava "spremanje" tagova prije slanja.
To je postojalo na s60v5 i na iPhoneu, ne znam zašto su ovdje to maknuli...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Tražim neki brži PDF Viewer. Ovaj koji dođe s Androidom mi je spor, treba mu dosta da učita stranicu(čak i ako je malo pomaknem stranicu isto traje)
A da malo sami nešto potražite i preporučite ostalima?
Od Shazam meni je bolji SoundHound, može se koristiti i na kompjuteru. Aplikaciju potražite a adresa za korištenje sa kompjutera je www.midomi.com
Zadnji uredio zeljko12345 : 10-06-2010 u 21:55
Ima li netko noviji SportsTracker pro? Našao sam samo 1.61
2.05 je zadnja verzija, ali ju ne mogu nigdje nać.
E to, svaka čast. Posebno bih pohvalio System Panel a dodao još Juice Defender. Imate li problem sa mjestom u internoj memoriji za aplikacije? Piše da imam 65,1MB slobodno a ne mogu instalirati Raging Thunder 2 od 20MB.
Aplikacije koje koristim, preporučam:
SytemPanel, Ghost Commander, Compass, Google Sky Map, Juice Defender, CoPilot, SoundHound, Barcode Scanner, mVideoPlayer, SportsTracker Pro, Xpectroid, Astro, Dolphin Browser HD, AppMonster, Remote RDP, NetCounter, AndFTP i Opera Mini 5
SportsTracker Pro nije đabe?
Ja koristim dolphin hd zbog tabova i pametnog pretrazivanja.
Jel netko probao napraviti update AK Notepada? Ja sam napravio, i sada imam jako puno problema nakon što sam napravio backup na njihov server.
Kao prvo, sada su nazivi noteza presitni, prije su bili veći. I najveći problem nakon backupa: sve mi je noteze na mobitelu izmiješao, a jedan mi je i nestao. Sad unutar noteza imam sadržaj nekog drugog noteza, gotovo da niti jedan notez nema ono što treba imati, kad ga se otvori. Nevjerojatno.
Ja ga updateam svaki put kad mi Market javi da ima dostupan update, ali ne koristim nikakav backup na nikakve servere.
Meni nista jos nije nestalo, sve je na svom mjestu, a sto se tice fonta, da, u nazive su sad stavili i datum i vrijeme zadnje izmjene, pa je font naslova malo smanjen, no nikako nije presitno, jos uvijek je prilicno veliko i citljivo ako se mene pita.
Doduse ja imam stariji uredjaj sa nizom rezolucijom ekrana, mozda je i do toga, iako ne bi bas smjelo biti...
Preporucite neku aplikaciju za vremensku prognozu, da mi bude kao widget na home screnu.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Čitam da nema full screen animacije. Po čemu je bolji od HTC-ovog?
dali ima koji program za uređenje kontakta preko kompa jel ovako ću potrošit cijeli dan dok prepravim sve preko mob-a i gledam sad temu ovaj navigon prijatelj mi reko da je super sad neznam kakva su vaša iskustva dali ima neki bolji možda ?
ima li neki jednostavan program u slucaju kradje telefona,da je program zasticen od brisanja ako ga neko ukrade,a da mogu da promenim karticu a da on ne alarmira,npr.neka sifra koju cu samo ja da znam i bez te sifre mob nece da se ukljuci?Probala sam vecinu programa ali ako neko ukrade mob.on moze taj program da obrise i onda nikom nista
A jel postoji kakva aplikacija kao što je za Windows Mobile da onemogući sve pristupne točke od operatera, a da se mob spaja samo na wlan?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Imaš Switch Pro widget.
U njemu možeš podesiti da na widgetu imaš EDGE toggle.
Pa, kada ti zatreba internet operatera- jednostavno stisneš na EDGE toggle i pričekaš pola minute da nađe signal.
Imaš i ostale widgete iste namjene- ali ovaj je meni najbolji![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jel ima netko neki dobar glazbeni player?
ja koristim meridian ili tune wiki.tune wiki je dobar zbog zbog prikaza teksta pisme,karaoke šema.
jel zna neko jel se moze instalirati adobe flash player na milestona i kako treba mi taj player hitno
Bookmarks