pozdrav svima
ima mozda koji program za android koji odbija pozive sa svih brojeva koji nisu u imeniku ?? Hvala!![]()
pozdrav svima
ima mozda koji program za android koji odbija pozive sa svih brojeva koji nisu u imeniku ?? Hvala!![]()
Koja bi bila najbolja aplikacija koja prati internet promet, poruke, pozive i wifi?
Sony Xperia S-Sony Xperia Mini Pro-Samsung Galaxy SII-Samsung Nexus S-HTC Flyer[/U][/B]-HTC Sensation-Motorola Defy-iPhone4-Xperia X8-Galaxy 3-GalaxyS-Hero-Pulse-8800-i3G-5800-6288-KU990-6131-W760-W910-K800-K750-D750-K700-3660-CF62-C65-C35-OT 300/OT Easy
da li ima koja aplikacija sa kojom bih mogao pokrenuti filmove sa USB memorije koja je priključena na mobitel(samsung note) naime kada pokušam pokrenuti usb memoriju prilkjučenu na mobitel stalno dobijem poruku da je usb memorija isključena pa usb memorija priključena i mobitel ju pokušava pokrenuti ali neuspješno ili možda ima nešto u postavkama što ne znam pokrenuti da to proradi
Robert-Honor Magic V2
Jer ima koja free aplikacija za hakiranje wlan mreze
Robert-Honor Magic V2
Pozdrav,
Nakon dugog bavljenja c# ucinilo mi se pogodno
Mono for Android kao i Windows Phone 7.1 . Problem je
kod Mono-a evouluciona verzija koja ne dopusta primenu
na fizicki uredjaj (dakle od 1.2.2 do 4.2.2 verzije ) nisam
uspeo da nanjem crack kojim bi instalirao sign-ovani apk
lutam mesec dana.. imali pomoci ?
Poz, treba mi aplikacija za snimanje razgovora ali ako ima da radi na Motorola Atrix telefonu hvala...
Pokusao sam razne ... nece da mi rade na Motorola Atrix zasto... dali zato sto je kao recimo na iphonu i motrola zabranila ili vec, pokusao sam par aplikacija ali nece, ima li neko iskustva sa ovim hvala...
Auto Call Recorder Pro
Total Recall
itd...
pozdrav,
jel zna netko dal se i kako moze maknuti ona tipka na tipkovnici za mjenjanje (nazvat cu to) abecede, ono hrv, srp, eng itd..
dosta cesto znam kliknuti na nju dok nesto pisem, pa onda moram se skroz vracat da bi dosao do "hr" pisma.
jel se moze to kako ukloniti bez stavljanja neke druge aplikacije za pisanje.
f10
Koja je aplikacija najbolja za vibriranje i svjetlecu obavjest kada su propusteni pozivi i poruke.Jednu sam imala kada sam imala xperiu neo,sada zelim xperiu p i trebace mi ta aplikacija
pozdrav svima,
ako moze mali help, da li se ikada netko susreo sa ovom android aplikacijom?
http://www.downv.com/Phone/download-...S-10714542.htm
i da je nasao free download maybe?
tnx
Zamjerila mi se LG Message aplikacija, prvo što je ružna, a drugo kaj mi je izbrisala pola poruka.. bilo u opcijama po defoultu da briše stare poruke.., sva sreća pa sam imal backup. Tražim neku zamjenu sad? GO SMS mi je prenapadan, bloatware. Kakve preporuke za neku drugu? Cul sam da je hangouts dobar za sms?
pothitno mi treba neka aplikacija za sprečavanje downloada raznih smeće aplikacija,web stranica koje mi se same od sebe skidaju na mobitel,ono to je već prešlo sve granice hoću recimo otvoriti neku stranicu a ono mi se pojavi neka sasvim druga stranica ili neka igrica ili neki smeće program ma ono više mi mob(kineski Bluboo S1,4gb rama)neupotrebljiv takoreći pa molim pomoć
Robert-Honor Magic V2
da li postoji neka aplikacija i da li je to uopće moguće da se razgovor recimo snimi na mobitel dakle nekog zovem i taj se razgovor snimi i spremi na mobitel
Robert-Honor Magic V2
Postoji više programa za snimanje razgovora , ali moraš znati da kod nas ili u nekim drugim zemljama EU to nije dozvoljeno ako ,
sugovornika ne obavijestiš da razgovor snimaš i u koju svrhu , možeš imati problema u slučaju da te isti tuži .
Program se zove ACR , a Pro verzija na Google Play_u košta desetak kuna !
Više o tome možeš pročitati ovdje (digitalno.hr) . Jako dobro objašnjeno .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
evo je
http://forum.mobilism.org/viewtopic....lit=wavesecure
p.s. sad nema više ppcwareza - sad je mobilism.org
Nazalost i ovaj w.secure je trial...
Skinuo sam Mybackup Pro, super je, sviđa mi se.
Zanima me ako postoji neka aplikacija slicna kalendaru ali da npr. mogu staviti koje satove imam u skoli, kada su mi testovi, nesto slicno kao iStudiez Pro...?...
tražim ThinkFree 2.0 full verziju ako netko ima...
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
Koja je najbolja aplikacija za pregledavanje pdf/word fileova?
Razlike? Što je novoga u odnosu na njegovu tipkovnicu?
Različit je sam način upisivanja, zapravo da ne filozofiram bezveze pogledaj si video na ovoj stranici recimohttp://www.mobiletextinput.com/produ...it/SlideIT.php
Sniper- ja sam probao i ne mogu upisati riječ sad
Tako da sam odustao, dovoljno je meni brzo i onako kako ja upisujem.
OT: Tražim PDF reader sa najvećim zoomom.
I igru Hashi (Bridges).
Zadnji uredio georgy : 18-05-2010 u 09:15
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks