Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 26 od 37 PrvaPrva ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 626 do 650 od 906
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ cionn

jesi primjetio kako posao na videu sa sportingom radi policajac?
    ljude usmjerava kuda da idu, najgore što je napravio je gurnuo nekoga...
    a ima i pendrek i štit...
    a tada jesu bile stroge kazne, pogotovo u italiji, jel je filmić iz italije sa tekme roma - manchester, znači liga prvaka, gdje je sve još strože...
    a u engleskoj je taj režim gore već jako dugo, tako da filmić star 5 godine "nije" star...

Evo, dala sam si i ja truda, ako mislite da vrijedi ovo što sam napisala, slobodno stavite bilo gdje...

Odga... See Moređam od nedjelje ujutro pisanje ovog maila, znam da će trajati... Kao prvo, htjela bih reći nešto o sebi. Imam 21 godinu, završavam 3. godinu na Ekonomskom fakultetu, prosjek 4,00, na utakmice idem od 15 godine. Ne hodam često po gostovanjima, nemam ekipu, dečku se ne želim „krpat“, ali domaće utakmice ne propuštam. Često vodim brata sa sobom na sjever, on ima 13 godina i skoro svaki put ga neki stariji Boys potapša po ramenu i kaže da mu: „Bravo mali, tako treba“ ili nešto slično. Svog sadašnjeg dečka, uskoro zaručnika, upoznala sam na putu na utakmicu Reprezentacije u Beč. On je magistar inženjer, planira upisati poslijediplomski studij ove godine. Ima stotine utakmica u nogama, što domaćih, što gostujućih. On i ja smo vam, gospodo draga, pravi huliganski par – Bonnie i Clyde Maksimira. Trgamo stolice po stadionu, ja unosim baklje, on ih pali. Zapravo, mog malog brata uglavnom ne pregledavaju na ulazu pa njemu damo da unese baklje na stadion. Nadam se da je sarkazam sasvim jasan… Kao takvi smo naravno zaslužili da nas se nasloni na zid i postrijelja sve kao što su se javili komentari pojedinih osoba. Moj brat, dečko i ja predstavljamo najveći korov ovog društva, osnovni problem.

Ekipa mog dečka su momci koji isto idu godinama na tekme. Radile su šake milijun puta, ne budite licemjeri pa recite da se prije nije tuklo na plesnjacima oko časti neke mlade dame ili u obranu svoje majke kad joj netko ime kaže uzalud. Šake su uvijek radile među dečkima. Moj otac mi je sto puta rekao koliko je puta skočio na nekoga… Noževi, pištolji i bombe su druga priča… Oni ne rade na stadionu gospodo draga… Oni rade ispred narodnjačkih klubova, u sobama disfunkcionalnih obitelji, u podzemlju ovog grada, u parkovima, na ulicama, ali ne na stadionu… Na mjestima gdje se kreću ljudi koji sjede u velikim foteljama raznih ureda i na mjestima gdje se svršava (oprostite na rječniku) na tekstove raznoraznih bezmozgovnih i nemoralnih ženturača koje pjevaju: „Napravi mi sina pod svetlima kasina“ i „Nisam ja za tante mante, volim luksuz skupe varijante“. U haustorima novinskih redakcija i stanova u kojem žive ljudi iz prethodnog opisa. Vjerujem da se zna na koga mislim. U šest godina koliko sam na stadionu nisam doživjela niti jednu neugodnu situaciju. Nitko me nikad od svih tih huligana nije dotaknuo, zašlatao, bio neugodan, navaljivao. U šest godina koliko idem na utakmice doživjela sam samo da kad krene „Ajmo svi purgeri moji“ dečki oko mene paze da me nitko ne gurne, da kad pljušti kiša u Zaprešiću prvi dečko do mene skine trenirku i da mi da se pokrijem po glavi i da me puste ispred sebe dok čekamo u redu za ući na stadion.

Subota… Okupili smo se na vrijeme, zapalili roštilj, slušali mjuzu, zezali se, popili koju pivu i sretni išli na stadion slaviti naslov svog kluba. Unatoč tome što smo kronično nezadovoljni situacijom u klubu, angažmanom pojedinih igrača i diktaturom koja se neprestano vrši nad nogometom, zaputili smo se na ono ruglo, na onaj voljeni stadion, sretni jer ćemo bodriti svoj klub. Padale su raznorazne prognoze rezultata, brojnosti na tribinama, ishoda utakmice, ali nikome nije palo napamet da će se ovako završiti… Krenulo je dobro, atmosfera je na sjeveru nakon dosta vremena bila odlična, navijanje nije bilo isforsirano, a onda smo samo primijetili da se na istoku nešto događa. Vidjela sam da je upala policija neposredno prije kraja prvog poluvremena i na sjeveru je počelo ozbiljno komešanje. Neki dečki su krenuli vidjeti što se događa, a čim je došlo poluvrijeme i čim su se ugasile kamere HRT-a policija je upala i na sjever. E, onda je krenuo pakao, svi su jurnuli prema gore, letjele su stolice i nakon nekoliko minuta policija je počela tjerati sve prema ogradi. Pala sam preko dva reda, ali me je netko ulovio i samo sam htjela vidjeti da su dečki iz moje ekipe ok. Počelo je drugo poluvrijeme i stvarno sam htjela otići sa stadiona, ali sam vidjela kako je policija jednog dečka i curu otpilila kad su ih molili da ih puste. Poluvrijeme je prošlo koliko toliko mirno, krenuli smo na brzinu silaziti sa stadiona i dok smo bili u rotoru, jedan kordon policije je krenuo odozgora, a drugi odozdo. Moj dečko, njegov prijatelj i ja smo se nekako izmaknuli, ali smo vidjeli da su stisnuli ljude u sendvič i da su mlatili pendrecima gdje su god stigli, ne pitajući tko je među tim ljudima jer ionako smo mi svi na sjeveru huligani. Uspjeli smo se nakon te navale spustiti niz rotor i onda su krenuli trčati za nama u parkiću kod „zmijice“. Gomila njih nam je bila iza leđa, a kombi je naglo skrenuo u Hondlovu, udario Passata koji je izlazio u rikverc i krenuli su na nas. Dio ekipe je preskočio ogradu Šumarskog fakulteta, a nas nekoliko je skrenulo iza nekih zgrada. Čuli smo samo jauke i vriskove i zvuk tupih udaraca pendrekom o kosti. Prošli smo nekud okolo i dovukli se do auta sretni jer nam se apsolutno ništa nije dogodilo. Upravo to što mi se nije ništa dogodilo je i bio razlog odgađanja pisanja ovog maila jer nisam htjela da se prikažem kao žrtvu, ali raznorazni komentari ljudi su me natjerali da si dam truda i pokažem svoje viđenje stvari.
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao @l@n Pregledaj post
    j*** te cionn... pogledaj ovaj pa ces vidjet kad pale interisti u polufifnalu lige prvage, bayernovi isto u LP... pa ne ulaze drotovi i ne lupaju sve od reda... http://www.youtube.com/watch?v=TRR9-...layer_embedded
    Jesu ti navijaci od prije poznati po neredima i vrijedjanjima i rasistickim incidentima?

EDIT:
    Često vodim brata sa sobom na sjever, on ima 13 godina i skoro svaki put ga neki stariji Boys potapša po ramenu i kaže da mu: „Bravo mali, tako treba“ ili nešto slično. Svog sadašnjeg dečka, uskoro zaručnika, upoznala sam na putu na utakmicu Reprezentacije u Beč. On je magistar inženjer, planira upisati poslijediplomski studij ove godine. Ima stotine utakmica u nogama, što domaćih, što gostujućih
    Hmm, ja bi samo rekao da ta cura nema bas neke odgovornosti prema svom bratu.
    Sto ce tom decku [klincu] zancit kaj mu ovaj kaze Bravo mali! Samo tako dalje!
    Kaj ce njemu "respekt" tih probisvjeta, pardon na izrazu ali doslovno morma to tako rec!

Ajde, napravit cemo jednu anketu, ja cu ic na utakmicu Dinama ti daj svojim frendovima u Udruzi, par jednostavnih pitanja, ono cisto neke osnovne stvari-matematika, povijest i tak neki predmeti.

Bas me interesiraju rezultati, makar znam koji ce bit odgoviri
    Zadnji uredio -->Cionn<-- : 03-05-2010 u 20:11
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Jesu ti navijaci od prije poznati po neredima i vrijedjanjima i rasistickim incidentima?

Bbbrljo, cim procitam post, odgovaram
    nisu, to su cibalijini ultrasi...
    a i da jesu, jel to daje policajcu pravo da se tako prema njemu postupa?
    zašto tako onda ne postupaju s pedofilima, ubojicama, ... ?
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    nisu, to su cibalijini ultrasi...
    a i da jesu, jel to daje policajcu pravo da se tako prema njemu postupa?
    zašto tako onda ne postupaju s pedofilima, ubojicama, ... ?
    Pa sad, dali mu to daje pravo ili ne, to je odluka policajca.
    Ako policajac vidi lopova koji pljacka banku, nece cekati da sazna identitet i da dobije popis svih kaznenih djela pocinjenih od njega, nego ce prema svojem instinktu i situaciji odredit kaj ce napravit, dal ce pregovarat sa lopovom ili ce pucat...

Oooo vjeruj mi, pogledaj malo u Kini kaj rade sa pedofilima, u SAD-u je nedavno neki takav ludjak pogubljen streljanjem-nedavno bilo na Indexu.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije mi jasno, eto zbilja mi nije jasno, @bbbrljo vidim da si navijac, vjerojatno nebi bi imao ovaj nick da nisi.

Dolazim iz momcadskog sporta ragbija, vidio sam mnogih stranih utakmica, sa pozicije navijaca, zasto nikada nismo imali tucnjave? zasto meni nikada nije palo napamet nekome "srati" sto je navijac drugog kluba/zemlje?

Da ne duljim... onaj tko vrijedja policajca, baca na njega predmete i slicno, zahtjeva biti kaznjen. Da ste u SAD-u, bilo bi vas puno vise mrtvih i ranjenih, jos je nasa policija ok, da se mene pita, pucalo bi se svake utakmice, pa bi bio mir.

Mene samo zanima, zasto jednostavno osoba, pojedinac,homo sapiens, ne moze doci na tu jebenu utakmicu, sjest u miru , odgledat je, navijat i otic doma. Znam hrpu tih wanna be navijaca, to je sve hrpa kukavica, kompleksasa i jadnika, koji se lijece kroz masu, i nazalost to je cinjenica, tako ce uvijek biti.

I to bas u nogometu, ja se nisam tukao s navijacima Burnsa, ako sam navijao za Solberga na rallyu, a bome nismo se niti na jednom UFC turniru tukli medjusobono jer smo eto, podrzavali druge borce... stoga, mentalitet onih koji idu na te nogometne utakmice potpuno je drugaciji od ostalog naroda koji prati druge sportove..a i poznato je, cim BBB-u nedostaje nogometnih tekmi, eto njih na drugim sportovima, pa opet sranja, stoga ocito traze sranja.

Kojem maloumniku dodje na pamet trgat stolac i bacat ga na policajca...

Mislim, u drugim zemljama, a bio sam u svijetu, kada te primjerice policajac zaustavi ili slicno, ruke van, u zrak i pricas s njim, smijem li ovo ili ono, u bijelom svijetu da posegnem za stolcem ili slicnim, upucao bi me kao zeca...

Iskreno, zao mi je zbog zrtava, s druge strane, reda mora biti, i bit ce ga, na ovaj ili onaj nacin, i to nema veze sa politikom, strankom na vlasti ili slicno, jer da ste prosvjedovali protiv sranja u zemlji (kao sto se radi u Grckoj) sad bi za mene bili carevi, ovako ste hrpa jadnika, iskompleksiranih momcica koji eto, nemaju sto pametnije radit...mogli ste barem bit na sindikalnim prosvjedima u subotu ako je ovo bio bunt protiv drzave.

Ma da ste otisli u one Lampase i malo natukli one cajka debile, bili bi carevi..

No ovo sto je napravljeno na tekmi, zasluzilo je ostru osudu, i reakcija policije je trebala po meni biti jos gora..

Nazalost za budale, trebaju ti jos vece budale, a tih ima i na jednoj i na drugoj strani, samo ovi sa znackama se mogu opravdavat...

Radije bi vam preproucio, pamet u glavu, manje pive i vise dobrog sporta a ne ovakvih gluposti!

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bubo, inace volim tvoje postove na ovakve teme, al sada si ga malo zabrijao.. nije da su mi osobno mili oni iz kategorije Lampasa, al brate mili, zasto bi ih itko isao tuci? po toj lpgici onda svatko ima pravo tuci svakoga tko mu ne odgovara jer je drugaciji, e pa onda nebismo imali ni osnove prigovarati bojsima zbog metalaca i rokera. koncentriraj se malo, bubo
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Radije bi vam preproucio, pamet u glavu, manje pive i vise dobrog sporta a ne ovakvih gluposti!
    eeeeeee, ovo sto sam boldala..
    bojsi (a bome mi se cini i ostale navijacke udruge u nas) vec odaaaaaaavno nemaju veze sa sportom, s nogometom, pa cak niti s klubom za cije ime vicu da im je svetinja. bas nikakve. sve ono sto bi to trebalo predstavljati rasplinulo se u sto - u puste price kak njih murija represira, kak im ne daju da navijaju i kure baklje, kak je sve to s visim ciljevima za dobrobit drzave, yadayadayada.. oke, cek, vot da fak, dije tu pobogu nogomet? di je tu ljubav prema klubu i zelja da taj klub nesto postigne kada se igracima tog kluba vice sve samo ne ono sto bi ih moglo motivirati, kada se na osvojen naslov prvaka odgovara devastiranjem ljubljenog im stadiona.. ma sve je to iz puste ljubavi prema sportu i nogometu. jes da.
    al mi smo ofce i ne vidimo istinu..
    koja se tako fino iscitava iz voljenog im transparenta "igraci i uprave odlaze, ostajemo samo dinamo i mi"
    prevedi - nikaj nama nije bitno, samo da se imamo u ime nekoga s nekime kacit.
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U neredima su teško ozlijeđeni jedan policajac i dva navijača, dok je 18 policajaca i 18 navijača lakše ozlijeđeno. Od 89 privedenih navijača, među kojima su bila 64 domaća i 25 gostujućih, njih 48 privedeno je sucu za prekršaje, dok su ostali pušteni.

Četiri osobe privedene su zbog posjedovanja sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda, 12 osoba zbog posjedovanja transparenata kojima se iskazuje ili potiče mržnja ili nasilje, 15 osoba zbog bacanja predmeta u natjecateljski ili gledateljski prostor, dvije osobe zbog pjevanja pjesama čiji sadržaj potiče mržnju ili nasilje, dvije osobe su dovedene zbog pozivanja i poticanja na tučnjavu, 16 osoba privedeno je zbog sudjelovanja u tučnjavi i napadima na službene osobe.

Zbog uništavanja i oštećivanja inventara na stadionu i imovine u krugu stadiona privedeno je 19 osoba, dvije osobe su privedene zbog narušavanja javnog reda i mira građana na osobito drzak način, a 11 osoba je privedeno zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika.

17 osoba je dovedeno u policijske prostorije iz preventivnih razloga jer su bile pod vidljivim utjecajem alkohola. Protiv jedne osobe je podnesena kaznena prijava zbog posjedovanja opojne droge. Uporabljena su sredstva prisile prema 17 osoba, a u šest odvojenih slučajeva uporabljena su sredstva prisile prema masi navijača, današnji je rezime policije.
    www.index.hr

antistar
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sumnjivo je to što su se neredi dogodili baš na prvi maj. Jer hej, ajmo zaboravit to da nam država tone k'o naftna platforma u Meksičkom zaljevu. I odmah se najavljuje pooštravanje kazni za navijače. Policijska država, jej.

Ne kažem da pojedinci nisu krivi, al' murjaci su si stvarno previše dopustili. Pendrecima po svemu što se miče bile to žene, djeca ili starci. A upravo to sam i čuo od par frendova koji su bili na tekmi. Neka se pokažu snimke policijskih kamera ili onog što se događalo na ulici poslije tekme (policijski napadi na bilo kakvog prolaznika u Maksimirskoj).

(...)

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Tetronic Pregledaj post
    Sumnjivo je to što su se neredi dogodili baš na prvi maj. Jer hej, ajmo zaboravit to da nam država tone k'o naftna platforma u Meksičkom zaljevu. I odmah se najavljuje pooštravanje kazni za navijače. Policijska država, jej.

Ne kažem da pojedinci nisu krivi, al' murjaci su si stvarno previše dopustili. Pendrecima po svemu što se miče bile to žene, djeca ili starci. A upravo to sam i čuo od par frendova koji su bili na tekmi. Neka se pokažu snimke policijskih kamera ili onog što se događalo na ulici poslije tekme (policijski napadi na bilo kakvog prolaznika u Maksimirskoj).

(...)
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/p...ru/489285.aspx

Kaj su se ovi auti sami od sebe razbili??

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mda...

bbbrljo, stavljaš videe drugih klubova (i njihovih navijača) da bi obranio ove idiote.

OK, ima i u tim udrugama navijača debila... Ali takve stvari dogode se jednom, eventualno dvaput GODIŠNJE. BBB (Budale Bez Budućnosti) radi gluposti na MJESEČNOJ BAZI.
    Plus to što je Hrvatksa nekoliko puta manja zemlja... dakle, da bi sve bilo relativno normalno, manji incident bi se trebao dogoditi jednom u nekoliko godina.

Sam sam sebi smješan zašto se javljam ovdje... Svi su svoje rekli, svaki pametan zaključio je tko je u pravu.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S
    Operater
    T-Crap
    Bodovi
    14.706
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Bodovi: 14.706, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pogledao sam film Metastaze prije god dana.. Ako je samo 1/5 filma o navijačkom karakteru istinita, onda su definitivno zaslužili ta batinjanja.
    Ja ne bi mogao izdržat ni 5 sekundi u tako primitivnom neandertalskom društvu, od srama bi ih napustil.
    Neka malo probaju zatvor ili batinjanja jedan na jedan sa boksačem- dam se kladit kako bi puno tih maminih sinova prestala sa tim sranjima.
    Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    ViP
    Godina
    35
    Bodovi
    12.848
    Nivo
    27
    Bodovi: 12.848, Nivo: 27
    Bodovi: 12.848, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Destroyer Pregledaj post
    Pogledao sam film Metastaze prije god dana.. Ako je samo 1/5 filma o navijačkom karakteru istinita, onda su definitivno zaslužili ta batinjanja.
    Ja ne bi mogao izdržat ni 5 sekundi u tako primitivnom neandertalskom društvu, od srama bi ih napustil.
    Neka malo probaju zatvor ili batinjanja jedan na jedan sa boksačem- dam se kladit kako bi puno tih maminih sinova prestala sa tim sranjima.

nemoj onda ni gledat neke malo gore filmove takve tematike jer mozda iz kuce vise neces izlazit kakvih ima...

Mrzim index!
    What else you gonna do on a saturday?

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ mario92
    video klipovi drugih klubova su samo stavljeni kako bi se dokazalo svima da nigje situacija nije mirna kako ljudi to misle, a ponajmanje u engleskoj...

@ destroyer
    evo, ja te pozivam na cugu, ti ocijeni jesam li neandertalac...
    a za jedan na jedan, sa svakim drotom bi išao jedan na jedan, nije problem, samo neka skine oklop i ostavi tonfu...
    može imati i 30 kila više od mene, nije bed...

http://dalje.com/hr-sport/uopce-mi-n...bez-oka/304226

@ alan
    index je počeo napokon realno pisati...
    nakon pljuvanja, počeli su pokazivati i drugu stranu priče...

http://dalje.com/hr-sport/uopce-mi-n...bez-oka/304226

to je ta famozna engleska gdje nema nereda, gdje je čelična lady sve huligane zatvorila...

http://www.index.hr/sport/clanak/hul...ma/489410.aspx

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=170

http://www.youtube.com/watch?v=BSIUA94tIss

načelnik muca, navijač nije primjetio da je propucan, drot mu je stvari to pokazao, prvo je napuhao 2,3, pa 2,2, pa je stalo na 2,03%...
    i onda javna prijetnja:
    vi ste građanin, ja sam policajac, vi se usudite meni proturiječiti?

krenulo je, istina polako izlazi na vidjelo...

@ bettleman
    bettleman, poznavajući tebe i gledajući slike koji si stavljao na forum, pokazivao si da si rukovao oružjem...
    da li možeš pojasniti, ako si imao priliku rukovati pištoljem HS 2000, na kojem principu radi, i što je sve potrebno da se okine, koliko sigurnosnih prepreka do opaljenja ima, ako ti nije problem...
    Zadnji uredio bbbrljo : 04-05-2010 u 06:46

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problemi su se dogodili i u ponedjeljak
    tijekom utakmice između Lutona i Yorka u doigravanjuza promociju u četvrtu ligu
    Dobro da nisi naveo clanak u vezi igraca 10 lige

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2La_LuNa: gle, puko sam jer su frendici auto unistili, da je bio moj, obzirom da posjedujem vatreno oruzje, branio bi svoje kao u SAD-u.

2bbbrljo: tehnicki HS2000 ima 3 sigurnosne prepreke, bazno se svi baziraju na kocnicu na igli koja se nalazi na samoj drsci pistolja (prvi u tome bio je colt1911), stoga ukoliko drzis hs2000, tehnicki on je otkocen, i ukoliko je metak u cijevi, on ce opalit (slucaj Petrinjske i ranjavanja gradjanke).

Nitko ne osporava (cak ni ja koji sam napisao mnogo clanaka na tu temu), da je nasa policija nedovoljno educirana, obucavana i slicno, pa na kraju imamo mladu damu koja je policajka samo zato jer je htjela vozit motor... (epic LOL).

No iskreno, sto navijaci rade? Imamo i ovakav primjer:
    http://www.youtube.com/watch?v=0Cf0C...eature=related

Da sam ja bio u policijskoj odori u tom trenutku, prvo bi pokusao zahvatit koliko god bi mogao sa tonfom, a onda bi pucao po svima.

A sto nasi policajci trpe, imas i ovakav primjer:
    http://www.youtube.com/watch?v=j8fgtZ43uXM

Da je to isto ova seljacina napravila u EU ili SAD-u, policajac bi ga prvo pokusao smirit sredstvima prisile (tonfa/CS/Elektro shocker) a ako ne, ima pravo upotrijebiti vatreno oruzje.

Imas i ovakve primjere:

http://www.youtube.com/watch?v=4gtlhqex7ck

Pitanje je sto je tim neandertalicma u glavi da bacaju predmete na policiju, tuku se itd....

Razumio bih da je ovo politicki prosvjed, bunt protiv vlasti i slicno (hvala bogu Parzi gori kada narod se buni) ali ovo granici s krajnjim debilizmom.

Sa stokom treba kao sa stokom, nije to bez vraga...

I iako se opet vraca problem navijaca itd... ja bi to rijesio u par pravilnika i uredbi:
    - ovlastenje policije da koristi vatreno oruzje
    - da koriste non-lethal oruzje poput gumenih metaka i slicno

Uz to, kazneni zakon bi se mjenjao, svatko tko ima stolicu u rukama (ili slicno) i baca to na gradjanstvo/policiju, dobio bi minimalno 1 godine zatvora.

Pa bi za par derbija svi bili u Lepoglavi, ili po toj potrebi otvoren Goli otok.

I bio bi mir.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post

Razumio bih da je ovo politicki prosvjed, bunt protiv vlasti i slicno (hvala bogu Parzi gori kada narod se buni) ali ovo granici s krajnjim debilizmom.

Sa stokom treba kao sa stokom, nije to bez vraga...

Uz to, kazneni zakon bi se mjenjao, svatko tko ima stolicu u rukama (ili slicno) i baca to na gradjanstvo/policiju, dobio bi minimalno 1 godine zatvora.

Pa bi za par derbija svi bili u Lepoglavi, ili po toj potrebi otvoren Goli otok.

I bio bi mir.
    Potpis na ovo.

Najsmješnije je što onda plaču kad ih policija razbije i počinju kakati o stanju u državi. A jedino čemu doprinose je nered i nasilje.

A što se tiče njihove časti i ponosa, ne znam koliko vas je pogledalo onaj dokumentarac kaoji sam postao, ali srž je - nije bitan sport - bitno je divljanje, pardon, navijanje . Ako ne rade nered na nogometnoj utakmici, radit će na košarkaškoj...

Zadnji nastavak gdje to lik eksplicite kaže (nije bitno što nije "naš", svi su oni jednaki).
    http://www.youtube.com/watch?v=GseDLqbycYU

Znam za slučaj da su WS-i blokirali promet na državnoj cesti. Došla je policija i MOLILA ih da ne rade sranja. Na što su im se navijači smijali i častili ih epitetima. Nešto slično beetlmanovom drugom linku.

Da li je to normalno? Da li bi bilo opravdano da su u tom slučaju upotrjebljena "sredstva prisile"?! Da li bi navijači sutradan kakali o policijskoj brutalnosti i njihovoj preuzvišenoj borbi o ....... (dodaj ljigavu floskulu po želji)

P.S.
    Koliko se ljudi osječa ugodno dok mu se približavju BBBovci? Čega je to rezultat?
    Zadnji uredio ce3hel : 04-05-2010 u 11:21

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    Nokia 5800XM
    Operater
    Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam navijač i ne idem na utakmice. Da se nađem na stadionu kad ulazi policija, nastojao bih se distancirati od huligana i mirno sjeo čekajući naređenje policajca. Međutim, kad nemali broj puta vidim ljude koji nakon takvog postupanja budu prebijeni pendrecima i pregaženi, prvi bih isčupao stolicu i koristio je kao štit. Policija bi trebala štititi građane (navijače) od huligana, a ne ih još mlatit.
    Na policiji je odgovornost da utakmica prođe u miru i sa što manje izgreda, ali bi isto tako trebali odgovarati zbog nepotrebnog ugrožavanja građana kada donesu pogrešnu odluku. Ulazak specijalaca na tribinu zbog jedne baklje koja nije bačena na teren je stvarno nepotreban rizik. Ne kažem da lika koji je zapalio baklju ne treba kaznit, ali zbog toga je uveden sustav video nadzora, pa se lika može izdvojit na izlazu sa stadiona.
    Ako su već odlučiti lika odvesti s tribine, trebali su to napraviti što diskretnije, ukoliko pruža otpor primjenit minimalnu silu i staviti mu lisice, a ne ga prebijat (što je policijska brutalnost bez obzira što je lik napravio) i to još naočigled svih navijača. Okružiti cijelu tribinu interventnim postrojbama i onda prebijati lika ispred ostalih navijača ne mogu nazvati nikako osim provociranje sukoba.
    Policija bi trebala intervenirati na tribinama samo ukoliko su izgredi većih razmjera ili je očito da će doći do istih, ali u tom slučaju bi se trebala utakmica prekinuti i ispraznit što veći dio tribine prije dolaska policije do žarišta izgreda.
    U svrhu sigurnog pražnjenja stadiona policija bi trebala razdijelit navijače u manje grupe kako bi se lakše došlo do eventualnih izgrednika i smanjila opasnost od stampeda.

Naravno, tu ne pravdam ni lika koji je zapalio baklju, ni one koji su započeli sukob s policijom, ali policija je napravila najveću grešku, ugrozila građane i u većini država bi za to odgovarali.

Netko je napisao da bi razumio da se to dogodilo na političkom protestu, a meni se čini da je ovo upozorenje da će se ovo isto dogoditi ako do protesta dođe.

I još nešto, ako će snimke iskoristiti kako bi identificirali navijače koji su uništavali imovinu i napadali policiju, hoće li te iste snimke iskoristiti kako bi identificirali policajce koji su pendrečili ljude koji su ležali na podu ili mirno sjedili (stajali) i nisu pružali nikakav otpor?
    Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
    Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Moto RAZR, ZN5,XOOM
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    25.855
    Nivo
    39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Bodovi: 25.855, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jao ovo mi je najbolje...policija upala na tribinu i izmlatila navijače bez veze...

onak, sjetite se malo gostovanja dinama vani, 80% ih je završivalo premlaćivanjem BBB-a od strane policije, to je pretpostavljam isto neki fetiš europske policije da mlati naše navijače bez razloga?

uglavnom, stoku kojoj nije mjesto na stadionima, koja pali te iste stadione mlati ljude okolo u zatvore/popravne domove, šta god i bit će ok s tim (ne odmah, al s vremenom valjda bude)

a i zanimljivo je samo kako kod nas policija ne uletava ni na jedan drugi stadion osim maksimira il poljuda....
    Zadnji uredio pajo2 : 04-05-2010 u 13:24

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bbbrljo, mozes nas izvjestit kaj je bilo na toj vasoj presici?

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia/ iPhone White
    Operater
    T-mobile/ Vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.817
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.817, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to ja nebi rjesavao batinjanjem.. ljude ces najvise unistiti ako mu nabijes neku jebenu kaznu,sad ce se javiti netko i reci "sta njega boli ***** kad nema nista od zivota" ..
    e super prijatelju,kad nemas 2 kune u zivotu ljepo autoput pula -rijeka,lopata,kramp, satnica ti je 25 kuna kazna ti je 7000 kuna pa kad tu lovu odradis si slobodan..
    da vidis dali bi mu palo na pamet sljedeci put napravit pizdariju i plus napravi uslugu drustvu

zalosno,ali ja mislim da je ovo samo jos jedna kap koja ovu drzavu pomalo zakopava sve dublje i dublje.. jos malo pa ce biti gore nego u Bosni i Srbiji.. jad i bijeda..
    nece visi biti srednje klase,biti ce samo olos i smeca lopovska na vrhu..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo, vratio sam se s pressice...
    na pressici je bio velik broj novinara koji me ugodno iznenadio...
    pokazana je naša priča, novinarima su podijeljeni materijali, došlo je dosta starijih ljudi koji su bili na utakmici, dali su izjave novinarima, ...
    pressica je snimana kamerom udruge navijača, tako da ne bi bilo poslije manipuliranja izjavama i tako tim...
    bio sam iza te kamere, tako da sam dosta blizu stola bio...
    primjetio sam novinara koji je stajao do mene i zapisivao natuknice...
    ne znam koje novine, portal ili neki drugi medij...
    uglavnom, i njemu se uključio kliker u glavi, kad je vidio predočene dokaze, pretostavljam da je jučer i gledao otvoreno...
    velikim slovima je napisao u teku da se traži odgovornost onoga tko je poslao policiju, jer se na stadionu ima najsuvremeniji policijski nadzor, i to nikako nije praksa, nigdje, pa ni kod nas...
    također je podcrtao pitanje rotora, na koje je gospodin Bijelić jučer sustavno izbjegavao odgovor...
    dio slika i dokumentacije imate na indexu...

http://www.index.hr/sport/clanak/bbb...ve/489520.aspx
    http://www.index.hr/sport/clanak/pol...li/489503.aspx

pravna strana se nije toliko spominjala, ali se ona već počela potezati po forumima...
    uglavnom, materijali se i dalje skupljaju i neće se stati na ovome...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm, pa kaj planirate vi?
    Kak ne kuzite, ruka ruku pere..
    U ovoj korumpiranoj zemlji fukncionira jedino rezim divljeg zapada, a to je da ubijes onog ko ti smeta..

Policija nece davati imena, niti bilo kakve detalje u vezi policajaca koji su bili u akciji...
    Tak da smatram da to nema nekog ucinka :/

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    Nokia/ iPhone White
    Operater
    T-mobile/ Vip
    Godina
    41
    Bodovi
    9.817
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilo je pitanje vremena kad ce netko od navijaca dobiti po tamburi..
    jbg vi ste toliko gluposti napravili kao navijaci dinama da je normalo da ste bili prvi na piku,skupa sa torcidom..
    da se utakmica igrala u splitu i da je hajduk slavio 1 mjesto na tablici i zapalio baklje dobili bi ovo sto ste vi dobili..

i btw. ja sam isto dinamovac od 10-te god tako da nebi bilo da sam za ili protiv navijaca ..

i pitanje jedno bbbrljo,vidim pises malo u zenskom pa onda se prebacujes u muski rod.. wtf?

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Hmm, pa kaj planirate vi?
    Kak ne kuzite, ruka ruku pere..
    U ovoj korumpiranoj zemlji fukncionira jedino rezim divljeg zapada, a to je da ubijes onog ko ti smeta..

Policija nece davati imena, niti bilo kakve detalje u vezi policajaca koji su bili u akciji...
    Tak da smatram da to nema nekog ucinka :/
    polako, nećemo trčati nigje pred rudo s ničim...
    da, ruka ruku pere...
    ali ako vi želite to trpiti, i i dalje živjeti u takvoj zemlji, ja vas iskreno žalim...
    ja ne želim...

neće davati imena?
    ne moraju, postoje institucije koje će ih na kraju to prisiliti...

+ Odgovori na temu
Stranica 26 od 37 PrvaPrva ... 16 22 23 24 25 26 27 28 29 30 36 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks