Nije mi jasno, eto zbilja mi nije jasno, @bbbrljo vidim da si navijac, vjerojatno nebi bi imao ovaj nick da nisi.

Dolazim iz momcadskog sporta ragbija, vidio sam mnogih stranih utakmica, sa pozicije navijaca, zasto nikada nismo imali tucnjave? zasto meni nikada nije palo napamet nekome "srati" sto je navijac drugog kluba/zemlje?

Da ne duljim... onaj tko vrijedja policajca, baca na njega predmete i slicno, zahtjeva biti kaznjen. Da ste u SAD-u, bilo bi vas puno vise mrtvih i ranjenih, jos je nasa policija ok, da se mene pita, pucalo bi se svake utakmice, pa bi bio mir.

Mene samo zanima, zasto jednostavno osoba, pojedinac,homo sapiens, ne moze doci na tu jebenu utakmicu, sjest u miru , odgledat je, navijat i otic doma. Znam hrpu tih wanna be navijaca, to je sve hrpa kukavica, kompleksasa i jadnika, koji se lijece kroz masu, i nazalost to je cinjenica, tako ce uvijek biti.

I to bas u nogometu, ja se nisam tukao s navijacima Burnsa, ako sam navijao za Solberga na rallyu, a bome nismo se niti na jednom UFC turniru tukli medjusobono jer smo eto, podrzavali druge borce... stoga, mentalitet onih koji idu na te nogometne utakmice potpuno je drugaciji od ostalog naroda koji prati druge sportove..a i poznato je, cim BBB-u nedostaje nogometnih tekmi, eto njih na drugim sportovima, pa opet sranja, stoga ocito traze sranja.

Kojem maloumniku dodje na pamet trgat stolac i bacat ga na policajca...

Mislim, u drugim zemljama, a bio sam u svijetu, kada te primjerice policajac zaustavi ili slicno, ruke van, u zrak i pricas s njim, smijem li ovo ili ono, u bijelom svijetu da posegnem za stolcem ili slicnim, upucao bi me kao zeca...

Iskreno, zao mi je zbog zrtava, s druge strane, reda mora biti, i bit ce ga, na ovaj ili onaj nacin, i to nema veze sa politikom, strankom na vlasti ili slicno, jer da ste prosvjedovali protiv sranja u zemlji (kao sto se radi u Grckoj) sad bi za mene bili carevi, ovako ste hrpa jadnika, iskompleksiranih momcica koji eto, nemaju sto pametnije radit...mogli ste barem bit na sindikalnim prosvjedima u subotu ako je ovo bio bunt protiv drzave.

Ma da ste otisli u one Lampase i malo natukli one cajka debile, bili bi carevi..

No ovo sto je napravljeno na tekmi, zasluzilo je ostru osudu, i reakcija policije je trebala po meni biti jos gora..

Nazalost za budale, trebaju ti jos vece budale, a tih ima i na jednoj i na drugoj strani, samo ovi sa znackama se mogu opravdavat...

Radije bi vam preproucio, pamet u glavu, manje pive i vise dobrog sporta a ne ovakvih gluposti!