Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 27 od 33 PrvaPrva ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 651 do 675 od 906

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naravno da sam za investiranje u škole, vrtiće, domove zdravlja, ...
    nama stolice na sjeveru ne trebaju...
    ne, nisu se zato trgale stolice...
    da netko ne bi odmah konstatirao...
    mi smo predlagali da se sa sjevera, kao navijačke tribine, maknu stolice, jer se tako i onako cijelu tekmu stoji...
    ali, uefa to ne dozvoljava...

a, u zadnje vrijeme mi bbaš ide povlačenje paralela...
    kako bi reagirali da se ovo dogodilo recimo u nedjelju, i da je mjesto radnje bio markov trg, da se krenulo na vladu?
    da se događa nešto kao u grčkoj?

http://www.zagrebancija.com/hr-aktua...-ranjen_303554
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigurno drugačije, jer bi pretpostavili da imate neki cilj.
    Ali, neredi na utakmici na kojoj je čak i vaš klub postao prvak...
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    Sigurno drugačije, jer bi pretpostavili da imate neki cilj.
    Ali, neredi na utakmici na kojoj je čak i vaš klub postao prvak...
    http://www.zagrebancija.com/hr-sport...neduzne_303560
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm, ti si govorio da nas novine pumpaju sa lazima i takvim stvarima, a cijelo vrijeme nam dajes linkove koje je mozda neki nabrijani novinar napisao..

Slazem se sa Georgy-em, ovako necete nac krivca..
    Btw, po cijelom gradu se javljaju novi natpisi sa potpisom BBB, i to vrlo uvredljivi...
    Sto daje opet motiv policajcima da ube boga u vama na sljedecoj tekmi ak cete opet pocet nekaj "provocirat"

EDIT:
    Sad citam Jutarnji, fini clanak su napisali o vama..
    Onom policajcu koji je izgubio 1 oko, je i 2. ugrozeno..
    A to se samo vama lose pise ako ga izgubi..

Ja ti kazem, ako se to dogodi..i vi jos neko sr*nje napraivte, ovi specijalci ce bit jos brutalniji
    Zadnji uredio -->Cionn<-- : 06-05-2010 u 16:00
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao georgy Pregledaj post
    Pročitao sam sve
    Svejedno, kao što većina u ovoj temi piše, toga ne bi bilo da se nije divljalo (pod divljalo- mislim na početno bacanje baklje- a zatim i masovnu "pobunu").
    Zašto jednostavno nisu ljudi ostali na mjestu ili pratili policijske upute da se izađe ili što su već govorili- pa bi se vidjelo na kamerama da je policija upotrijebila prekomjernu silu.
    Ovako meni izgleda situacija: prekršio se zakon, policija je došla intervenirati, izbio je nered, i navijači i policija su se loše ponašali.
    Sada se svatko može vaditi na što hoće- policija da su sve radili iz samoobrane, navijači da je policija vježbala za slučaj anarhije...
    Ne, ne moraš mi više stavljati linkove- vidio sam i formirao svoje mišljenje, ovo je čisto da ti ga objasnim
    baklja nije bačena bila, spuštena je bila na pod...
    i gorila je na podu, ne ugrožavajući nikoga...
    ostati na mjestu?
    dečko je sjedio na mjestu, pa ga je policajac nokautirao pendrekom i skakao po njemu dok je drugu bacio stolicu na njega...
    čovjek od 40-tak godina je ostao na mjestu i digao ruke, što je međunarodni znak predaje, pa je dobio pendrekom u glavu...
    drugi je bio okrenut leđima prema policajcu, pa to nije spriječilo da mu tonfu razlijepi preko leđa i pogodi ga nogom u guzicu...
    treba li još?
    a šta raditi na upute policajaca koje su glasile?
    nećete živi izaći, stoko...
    gdje ste sad *ičke?
    varaždin, varaždin...

kako reagirati na te upute?

= Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Hmm, ti si govorio da nas novine pumpaju sa lazima i takvim stvarima, a cijelo vrijeme nam dajes linkove koje je mozda neki nabrijani novinar napisao..

Slazem se sa Georgy-em, ovako necete nac krivca..
    Btw, po cijelom gradu se javljaju novi natpisi sa potpisom BBB, i to vrlo uvredljivi...
    Sto daje opet motiv policajcima da ube boga u vama na sljedecoj tekmi ak cete opet pocet nekaj "provocirat"

EDIT:
    Sad citam Jutarnji, fini clanak su napisali o vama..
    Onom policajcu koji je izgubio 1 oko, je i 2. ugrozeno..
    A to se samo vama lose pise ako ga izgubi..

Ja ti kazem, ako se to dogodi..i vi jos neko sr*nje napraivte, ovi specijalci ce bit jos brutalniji
    dajem linkove koje sam pročitao...
    nabrijani novinar?
    možda, a možda je razlog njegove "nabrijanosti" taj da je možda i on dobio pendrekom te subote...
    ne mogu se sjetiti koja je tekma bila, ali mislim da je čak bio derbi...
    policija je pri uhićenju jednog dečka istog dosta tukla, ali se tamo zatekla i novinarka 24 sata koja je to išla zabilježiti...
    i ona je dobila porciju, samo zato jer je radila svoj posao...
    nijedne novine nisu izvjestile o tome, ali 24 sata je...
    tako, svatko ima pravo biti "nabrijan" i pisati istinu ako je potrkijepi činjenicama...

http://www.zagrebancija.com/hr-aktua...teljicu_303534

nisam bezosjećajan, ali stvarno rijetko plačem...
    i nije me sram priznati da su mi na ovaj tekst zasuzile oči...

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pročitao sam sve
    Svejedno, kao što većina u ovoj temi piše, toga ne bi bilo da se nije divljalo (pod divljalo- mislim na početno bacanje baklje- a zatim i masovnu "pobunu").
    Zašto jednostavno nisu ljudi ostali na mjestu ili pratili policijske upute da se izađe ili što su već govorili- pa bi se vidjelo na kamerama da je policija upotrijebila prekomjernu silu.
    Ovako meni izgleda situacija: prekršio se zakon, policija je došla intervenirati, izbio je nered, i navijači i policija su se loše ponašali.
    Sada se svatko može vaditi na što hoće- policija da su sve radili iz samoobrane, navijači da je policija vježbala za slučaj anarhije...
    Ne, ne moraš mi više stavljati linkove- vidio sam i formirao svoje mišljenje, ovo je čisto da ti ga objasnim
    Zadnji uredio georgy : 06-05-2010 u 15:38
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    snimke postoje, krivci trebaju odgovarati...
    slažem se u potpunosti...

zašto policija, kako dokumentira sve, ne objavi snimke ispod istoka?
    i što se dečku dogodilo nakon mirnog privođenja?

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    snimke postoje, krivci trebaju odgovarati...
    slažem se u potpunosti...

zašto policija, kako dokumentira sve, ne objavi snimke ispod istoka?
    i što se dečku dogodilo nakon mirnog privođenja?
    Na stranu sad moj animozitet prema nogometu...

...momak ili momci zapale baklju...ili kako se to vec zove...znaju da to ne smiju i da je to zabranjeno (znaju jer su je i unijeli na stadion skrivajuci je)...

...s njom kure sve okolo, pale stolce, unistavaju imovinu...

...dodju momci iz osiguranja da pokupe te baklje, koje nisu smjele biti unesene na stadion, a koje ipak gore, i onda jos dobiju batina jer rade svoj posao, oduzimajuci drugim ljudima nesto sto se tamo nije niti trebalo naci.

Pa kvragu...meni ovo nije jasno...kako sad ti koji su dosli po baklje mogu biti krivi za pizdarije koje su nastale tada?

Mislim navijaci ste, fanovi kako li god se nazivate...tamo na tribini je ludilo, atmosfera te ponese, malo je i alkohola u igri, ali ici mlatiti covjeka koji samo radi svoj posao i kojemu sigurno znam da nije bilo gust uci medju vas hrpu da vam uzme nesto sto niste niti trebali imati na stadionu...jednostavno to ne mogu shvatiti.

Sto je bilo kasnije to vise nitko ziv ne moze sa sigurnoscu utvrditi...svakome je valjda jasno da se i interventna policija malo zanjela...vjerojatno i pretjerano upotrijebila silu na nekim navijacima...

...ali jednostavno si ne mogu objasniti zasto svaka utakmica ili svaki sportski dogadjaj na kojemu sudjeluju momci sa tetoviranim buldozima, a u kojoj ima malo vise tenzija mora zavrsiti fizickim obracunom ili unistavanjem necije imovine. U RH, vani, na nogometnim stadionima i na drugim sportskim borilistima gdje su gore opisani momci povremeno svracali.

Znam da si navijac i time pomalo pristran, i ja bi ih branio na nacin na koji ti to cinis da sam "jedan od njih"...uza sve koji se ne slazu s tobom u ovoj temi cinis to vrlo razborito...ali moras priznati da je ta nasilnicka i unistavacka komponenta jednostavo sveprisutna u vasem navijanju. Nasilnicko ponasanje i unistavanje nije iznimka kod vas...to je pravilo, iznimka su situacije (vecinom utakmice manjih tenzija) kada se nista ne unisti ili fizicki ne obracuna s nekime. Nasilje i unistavanje su folklor...nesto sto kao grupa bastinite i sto prepricavate vise sa ponosom nego sa sramom...to je problem i njega nece rijesiti strozi zakon ili "tezi" pendrek.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pretpostavljam da je prijetnja jer nakon što dobije pendrekom i policajac ga baci na pod, te nakon što ga drugi policajac pogodi stolicom u glavu, on je vjerojatno još uvijek prijetnja općoj sigurnosti jer leži između dva reda stolaca i ne može se pomaknuti, pa treba po njemu skakati i tući ga i dalje kako bi tu prijetnju otklonili...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pretpostavljam da je i auto moje frendice isto bio prijetnja vama navijacima, jel tako?

a pretpostavljam da su i obicni gradjani, ili navijaci suprotnog kluba isto tako prijetnja vama i vasoj muskosti? pa vas 4-5 iscipelari jadnog covjeka?

znas, to ti je ona stara "What goes around comes around", ili "Ne cini ono drugome sto ne zelis da se cini tebi". Cuj, karma, dosla je na naplatu .

2Bimbi: ovaj sa kapom na snimci koji ima zutu majcu pa onda pretrci pola tribine i skine se u bjelu majcu je pravi "stemer", takvih u toj masi ima 80%. Been there, stoga znam o cemu pricam, koliko puta sam dobio po glavi od takvih elemenata, a ne mozes ga naci jer je frajer u minuti prevalio 1km da pobjegne.

To su takvi "fajteri" i 80% ih je takvih... tresne murijaka i onda pobjegne u masu, i onda ga "ekipa" cuva.. j. ga.. s kim si takav si... kaj ces..

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2Bimbi: gle njima su svi krivi, kaj ces.... ti, ja, cijeli svijet im je kriv...

Pa sad sam vidio snimke, pa to je to je zbilja bez kontrole, bez reda i normalnog ponasanja. Reda treba bit i EOD. Ako si se ogrijesio o zakon, trebas biti dovoljno musko da snosis poslijedice. Da ste to napravili u Pakistanu,Iranu ili Siriji bili bi sa odrezanim rukama.

Da su se navijaci oglasili, osudili debile u svojim redovima, zahvalili policiji i redarima sto su radili svoj posao i ispricali se gradjanima Zagreba sto su napravili sranje, sutra bi se uclanio u BBB (iako ne pratim nogomet nego cisto radi supporta). Ovako su fakat ispali jadni , kukavice..sto se vidi i sto rade na tribinama..

Joj, ja sam zapalio baklju da budem frajer.. onda mi je dosao neki seronja zastitar pa sam ga poslao u k. i ispao jos vec frajer, onda su dosli murijaci a oni su piz.. pa smo njih sve poslali u k. i bili jos vece face, onda me murijak primio za ruku pa sam mu samar odalamio..i 5 min. kasnije...joj jadan ja, istukli su me, tukli me palicama, oni nisu normalni, to se ne smije radit, krsili su moja ljudska prava.... LOOOL.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    Pa sad sam vidio snimke, pa to je to je zbilja bez kontrole, bez reda i normalnog ponasanja. Reda treba bit i EOD. Ako si se ogrijesio o zakon, trebas biti dovoljno musko da snosis poslijedice. Da ste to napravili u Pakistanu,Iranu ili Siriji bili bi sa odrezanim rukama.

Da su se navijaci oglasili, osudili debile u svojim redovima, zahvalili policiji i redarima sto su radili svoj posao i ispricali se gradjanima Zagreba sto su napravili sranje, sutra bi se uclanio u BBB (iako ne pratim nogomet nego cisto radi supporta). Ovako su fakat ispali jadni , kukavice..sto se vidi i sto rade na tribinama..

Joj, ja sam zapalio baklju da budem frajer.. onda mi je dosao neki seronja zastitar pa sam ga poslao u k. i ispao jos vec frajer, onda su dosli murijaci a oni su piz.. pa smo njih sve poslali u k. i bili jos vece face, onda me murijak primio za ruku pa sam mu samar odalamio..i 5 min. kasnije...joj jadan ja, istukli su me, tukli me palicama, oni nisu normalni, to se ne smije radit, krsili su moja ljudska prava.... LOOOL.
    Zakaj nema fakin "Hvala" gumba??

Inace, od rijeci do rijeci se slazem
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ bimbi
    možemo unedogled...
    redarima to nije posao...
    nisu došli po baklje, jer za to nisu opremljeni niti obučeni...
    došli su gore, ne znam zašto i po čijem nalogu, ali znam da nikada i nikako to nije praksa, pogotvo redarima, zato jer nisu opremljeni za to...
    tome služi policija, ali oni opet nikad do sad nisu ulazili među navijače, jer, kako su ga ovako snimili, to isto su mogli napraviti na kraju utakmice, izdvojiti ga iz mase i riješen problem...
    istina, prekršaj je napravljen, i treba ga sankcionirati, ali ponekad je, ali kako je gospodin Perasović rekao, u tom trenutku treba razmotriti štete sankcioniranja tog prekršaja u tom trenutku...
    jer, policija je s pravom išla gore, ali je mogla očekivati takav odgovor...
    ali opet, na istoku je normalna publika, stariji ljudi, žene, djeca, pa bi se ja opet zapitao kako to da su oni reagirali tako?
    očito je i njima dosta svega, a pogotovo policijskog terora...

@ beetleman
    ja bi im se prvi zahvalio da su odradili svoj posao...
    i javno ako treba...
    ali, moj gležanj i lakat mi to neće dopustiti, bratove noge, ruka, glava i rame mi to neće dopustiti...
    prijateljevo povraćanje krvi mi to neće dopustiti...
    i zato, samo zato im se nemam na čemu zahvaliti...
    mogu im se jedino zahvaliti što su ugrozili živote mene, brata, mojih prijatelja i još nekoliko tisuća ljudi koji su se u tom trenutku našli na sjeveru, a i na ulicama oko stadiona te večeri...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.flickr.com/photos/torcida...76125467/show/

slike torcidinog gostovanja u šibeniku...

http://www.flickr.com/photos/torcida...50809997/show/

slike torcide i maksimira...

kako to da njima policija nije ušla radi paljenja pirotehničkih sredstava?
    možda su zapalili preveliki broj odjednom?
    možda su trebali paliti po dvije, bi li možda onda ušli?

a za šibenik, možda samo zato što utakmica nije igrana 01.05. ...

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...kako su ga ovako snimili, to isto su mogli napraviti na kraju utakmice, izdvojiti ga iz mase i riješen problem...
    Ne znam, ja nekako imam dojam da su uletili odmah cim su ga skuzili zato da sprijece potencijalna druga sr*nja sto bi covjek jos bio u stanju napraviti do kraja utakmice, ili cak poluvremena.
    Jer tko zna sto je jos imao kod sebe, a i da su samo baklje, tko zna koliko njih...

kako to da njima policija nije ušla radi paljenja pirotehničkih sredstava?
    možda su zapalili preveliki broj odjednom?
    možda su trebali paliti po dvije, bi li možda onda ušli?

a za šibenik, možda samo zato što utakmica nije igrana 01.05. ...
    Po meni, i u ovom slucaju moze se reci da policija nije dobro obavila posao, jer NIJE uletila i NIJE sprijecila daljnje paljenje baklji.
    Sve mi se nekako cini da jednom kad krenu baklje i ostala zabranjena sredstva, dalje je sve sr*nje kako god da okrenes...

A ostalo cu shvatiti kao sarkazam.

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bbbrljo, objasni ovo:

Na 0.30, neki gospodin drzi sina/kcer za ruku, prolazi pored 10 interventnih policajaca i nije dobio batina kako ti govoris da su sve tukli -.-

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2bbrljo: zao mi je sto si nastradao, no ako si nesto krivo napravio, onda si ocito s razlogom nastradao...

Ja sam bio na nekoliko utakmica, davno kao mlad, i ukoliko bi se dogodilo sranje, digao sam ruke u zrak i jasno vikao policajcima da nemam nista s time i smijem li preci iza njih, niti u jednom slucaju nisam dosao doma sa ozlijedama poput tvojih, stoga personality mozda? iako sam im uvijek izgledao skins (obzirom da brijem glavu od 1. srednje).

Stoga, sorry, ne mozes me u to uvijerit.

Tukli su one koji su im davali otpora, vrijedjali ih i slicno, da si u bilo kojem trenutku jasno naznacio da se predajes, da zelis se maknut, maknuo bi se, ovako si ostao s ekipom. U kojoj je bilo debila poput onog wanna be fighera sto je napao redara sa one snimke, i kao u razredu u skoli, jedan zajebe, cijeli razred ispasta...

Cijelo vrijeme govoris o praksi da nisu prije isli medju navijace..kaj to znaci? da se nisu usudili, pa ste im ovaj puta pokazali da da "gamad" ne smije medju vas? nego vas smiju samo snimat? kaj to znaci da ako ja pljackam banku da me imaju pravo samo snimat, nedo bog da me privedu, polome mi kosti prilikom bjega ili pucaju po meni? daj budi normalan...

davno kad sam se bavio tim poslom sam izbacio par elemenata iz velike dvorane doma sportova, jer su na koncertu Skore zapalili baklju medju 10.000 ljudi, tocnije na parteru ih je bilo manje... pa smo reagirali odmah, jer zamisli da je ta baklja zahvatila djevojku bujne kose... sto bi to bilo...

Uz to, u mnostvu sam i ja dobio sa ledja po glavi.. sva sreca da imam tvrdu glavu, pa nisam ni reagirao jer je taj isti wanna be fajter vjerovatno pobjegao u mnostvu i promjenio majcu..nadam se da je imao sto pricati ekipi kako je osiguranje dobilo batina od njega..

Bottom up, nas 4 u mnostvu je ugasilo baklju i ispratilo (pravilnim krav maga zahvatima) te elemente van, sto je policija s njima na pravila I dont care.. u tom trenutku bili su potencijalno opasni za cijelu okolinu.

Stoga nemoj molim te.. btw nitko ne prica sto je bilo na drugim tribinama, nisam informiran, oni nisu nastradali ili?

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE J10 Elm
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao beetleman Pregledaj post
    nego vas smiju samo snimat? kaj to znaci da ako ja pljackam banku da me imaju pravo samo snimat, nedo bog da me privedu, polome mi kosti prilikom bjega ili pucaju po meni? daj budi normalan...
    Pa ubiti da policija procijeni da ce bit ugrozeni zivoti drugih ljudi u banci, ne, ne bi smijeli uletit u banku, trebali bi opkolit banku i cekat vani. I kad ga privedu mogu upotrijebit silu ako pruza otpor, ali ne mogu kad padne na pod od udaraca zaletit se i mlatit ga dalje. Zar ne?
    Since youre gone there is an empty space, since youre gone the world is not the same...

Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ja ne vjerujem..

ovaj klinac koji vjerojatno nit punoljetan nije ono, ko zadnja, najjadnija kukavica opizdi redara s ledja. alo, s ledja!!

a ti, brljo, i dalje trubis "za sve su krivi redari jer oni nisu niti smjeli dolaziti gore"
    cuj, ja na onoj snimci udaranja ne vidim da im je u blizini baklja. zakljucujem, dakle, da su redari dosli zamoliti za mir i red.

uostalom, a koja je njihova uloga? prosvijetli nas? sto oni smiju, kad ocito, po tebi, nista ne smiju? znaci, oni ne smiju doci i zamoliti da ne palite baklje jer nisu obuceni za njihovo gasenje?
    pa koji qrac?!

ajmo jos jednom, nitko ne opravdava mlacenje murije, al yebote, daj priznaj da ste sve VI izazvali!! nitko drugi osim vas!! o tome sto ste dobili mozemo diskutirati u nedogled, ali daj vise priznaj da ste krivi! to iz tvojih usta izaslo nije.
    niti iz icijih usta od vas navijaca! a sad se sve bome jako lijepo vidi! sve!

i taj klinac, ako je i dobio batina kako tvrdis (a, jesi li to vidio? ili si samo cuo), tko zna brate mili sto je radio murjacima ako ovako ko zadnja kukavica redara udara s ledja. tko zna!
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2La_Luna: ma joj, daj izjava ".....oni nisu niti smjeli dolazit gore" ma tko to ne smije dolazit gore? po kome? po BBB-u? koji su oni faktor na tekmi osim gledatelja? Mislim ovo je gore nego Monty Python. LOL kaj me ima koji k. policija zaustavljat kad me oni ne smiju zaustavljat... ha ha ha..

Ili, joj, nemas pojma, ulovili su me u banci tokom pljacke, a uopce nisu smjeli dolazit u banku ha ha ha ha... da nije smjesno bilo bi tragicno..

Mene fascinira kako ti BBB-ovci u 5 minuta iz najveceg fajtera postanu pravi Gandhi, to ne moze zbilja nitko.. u jednom trenutku je frajer,u drugom je patnik, u biti trebali bi dobit status mucenika jer eto..policija ih tuce..

Znas bbbrljo sto se dogodilo u subotu, budale su naletjele na jos vece budale..i to ti je to.. kad se bodes sa rogatima, ocekuj biti izboden... stoga..j. ga.. you lose, i uvijek ce biti you lose protiv policije, jer hvala bogu zivimo u civiliziranom svjetu gdje policija cuva red i mir, i SMIJE doci gdje god zeli, da napravi reda...

antistar
    Datum registracije
    Aug 2006
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veliki je red i civiliziranost kad murja tuče sve pred sobom.

Evo jedan kvout s jednog foruma:

Usput, mozda malo kasnim za tu raspravu, ali imam frenda iz srednje koji radi u interventnoj ovdje u Zagrebu.
    Kul persona, zajebant. Malo debil, ali zabavan debil u vecini situacija. Bio.
    Pred godinu i nesto dok sam jos radio na starom poslu se nasli slucajno.
    Postao sirok ko trokrilni ormar, a imao je 33 kile s krevetom u srednjoj. I agresivan. I retardiran samim time.
    "Kuis' e, jedva cekam da idem van pa da nekome razbijem picku. Obozavam to, prvo lupis, onda pitas ako uopce hoces. Samo moras bit dobar s kolegama i pokriju te."
    I valjda pecto puta u bilo kojoj recenici govorio kuis, fakat, e i *****. A manje od godinu dana je radio u interventnoj tada.
    Isplazio si iz Tuka. Selendre. TUKA.
    (...)
    Žalosno je što je ovo istinito i što je većina takva.

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tetro, peky, mislim da fakat vise nitko ne tvrdi da murija nije pretjerala.

al mene urnebesno istovremeno i zivciraju i nasmijavaju do suza ti konstantni proljevi da oni nisu smjeli doci, oni nisu smjeli zahtjevati da se baklje gase, oni ne smiju ovo, oni nesmiju ono..
    pa yebote, alo, jesi na stadionu, na fakin javnom mjestu? jesi. jel krsis zakon paljenjem baklje? krsis. jel murija organ reda? jest. sukladno tome, ima li pravo doci i reci (naglasavam reci, bez upotrebe sile (a ja i dalje ne vidim da je murija ta koja je prva fizicki ikoga napala, i kao sto rekoh, o svemu sto je uslijedilo kasnije mozemo stoljecima diskutirati)) da se baklje ne pale? ima!!

uopce me zaboli za praksu i tvrdnje da se trebalo privoditi na kraju utakmice. to je samo jedan yebeni primjer u kojem je murija ocito do sada navijacima izlazila ususret. jer zakon, ispravite me ako se varam (i to molim s kvotom clanka, crno na bijelo) ne dozvoljava pirotehnicka sredstva na stadionu!!

suma sumarum: decko je upalio baklju. dosao redar (ajmo malo logike i rvackog jezika, sto rijec redar znaci?!) reci da se baklje ne pale. decko redara udara s ledja iz cista mira (redar je odlazio s tribine, decko hodao iza njega). fakin napad na sluzbenu osobu na javnom mjestu. redar oso po visi organ reda. taj isti organ, olitiga murjak privodi decka. na sto ima puno pravo.

horda podivlja. nasrce na muriju.
    pocinje divljati i horda na drugoj tribini.

nastaje kaos.

tko je koga vise mlatio, tko zasluzuje vece kazne, velim, mozemo diskutirati do prekosutra.

ali jasno je kao dan kako je sve pocelo i tko je krivac.
    i ja bih fakat, al ono fakat voljela da postane praksa reagirati odmah na svaku fakin baklju. lamentirajte vi sad sto godina zasto se to desilo bas 1.5. i kujte teorije zavjere da je sve to samo da prestanemo pricati o ostalim problemima u drzavi, al zaista bih voljela da se svemu tome vise yebeno stane na kraj, i da si dijete danas sutra mogu odvesti na stadion bez straha da ce mu nesto pirotehnicke prirode doletit na glavu (kolko god nas brljo uvjeravao da bojsi znaju rukovati bakljama. hell yes, da, znaju. kaj, svi imate neku inicijaciju koja ukljucuje tecaj sigurnog rukovanja bakljama?), a da to ne znaci kesiranje parstokuna za zapadnu tribinu. tak bogata nisam, a yebiga, nogomet volim!
    zadnji put sam na dinamovom derbiju s hajdukom bila prije 3 godine. na istoku, na samom jugu istoka. na dijelu tribine koji je cak bio malo prazniji. isla sam s muzem, sestrom i njenim muzem. jos smo gruntali hocemo li voditi i njihove klince. na kraju nismo. ljudi koji su bili ispred nas vodili su klinca od nekih 8 - 9 godina. neka 3 metra od nas krajem drugog poluvremena upaljeno je par baklji. zamislite samo sto se sve moglo desiti da je itko od tih koji su baklje palili bio malo pijaniji, nepromisljenjiji, da je tu baklju bacio.. samo zamislite.
    kaje maksimir privatna prcija navijaca pa si polazu puno pravo na njega? oni smiju raditi tamo sto god hoce? oni smiju ugrozavati sigurnost svih ostalih? oni smiju takvim ponasanjem tjerati ljude s djecom sa tribina?
    ma fakof. meni ce moje dijete jednog dana biti svetinja, i to puno veca od vaseg dinama. i to znaci da, zahvaljujuci vama, ja svoje dijete ne mogu dovesti na stadion, jer ga ne zelim svjesno izlagati riziku.

al bitno da sad, kad ste dobili sore (zao mi je onih koji nisu radili nered, al ne mogu bas reci da mi je huligana zao, sori, al fakat ne mogu), sad se nije bed pozivati na djecu i starce (sto je ovaj novi rolajz smajlic ruzan!...Happy now?)
    Zadnji uredio Bimbi : 07-05-2010 u 13:14

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ beetleman
    jedino što sam krivo napravio je stajao u dometu stolice koju je drot bacio...
    a gležanj sam sjebao vani na ulici...
    na rotoru sam isto tako digao ruke, pa je drot zamahnuo pendrekom, sva sreća promašio me je...
    brat isto ništa nije napravio, pa sad pije tablete protiv bolova...

@ luna
    sranje na istoku je izazvano i lošom reakcijom organa reda i protureakcijom ekipe...
    da, događa se...
    ali, što je izazvalo kaos na sjeveru?
    zašto mi nismo mogli izaći s tribine?

@ cionn
    eto, on je prošao, ja, sa burazom i kolegom s posla nisam mogao...
    nas nisu pustili...
    a sad, da su sve tukli, tukli su što im je palo pod pendrek...
    drago mi je da on nije...

I ZAŠTO INTERVENTNA POLICIJA NEMA NIGDJE ISTAKNUTU ZNAČKU ILI BILO KAKVU OZNAKU PO KOJOJ BI GA SE MOGLO IDENTIFICIRATI?

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sranje na istoku je izazvano i lošom reakcijom organa reda i protureakcijom ekipe...
    eto ga na.. ako nama mediji mazu oci, yebate, s cime nam onda tek vi mazete oci?! kakva losa reakcija organa reda? KAKVA? reci, sto su oni tocno na istoku napravili A DA NISU PO ZAKONU SMJELI? sto? govorim o sranju na tribini, ne pod njom, da se razumijemo! zbog cega je ekipa podivljala na njihovu reakciju? zato jer su postupili po zakonu s kojim se vi ne slazete? kam on.. gle, bejb, ni ja se ne slazem s onim odurnim milinovicevim zakonom kojeg nigdje na svijetu valjda nema, o europi da ne govorim! i jos masa, masa ljudi. pa jel mlatimo redom sve doktore, jel im svima jebemo rodbinu, jel im vicemo "ubi doktora", jel ih gadjamo stvarima?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2bbbrljo: protureakcijom ekipe? tko vam daje za pravo reagirati na postupanje policije? losom reakcijom? pa oni su policija, koji je vama k. u glavi... da to ne kuzite, njihova je zadnja i EOD. Zbilja ja narod poremecen, kao i ta danasnja mladez, neodgojena gamad koju ne odgajaju doma, niti u skoli niti igdje.. pa je ocito palo na policiju da ubije boga u njima kako bi ih odgojila.

Mala digresija, da sam ja s 19 godina ispao na novinama kao izazivac nereda, nebi mene policija trebala dohvatit, brijem da bi me stari (koji me nikada nije udario a bio je velik autoritet u mom zivotu i dalje je) za jaja objesio. Oprosti, ja sam odgojen, meni su rekli da postujem uniformu, i da postujem osobu iza te uniforme, a ako me sto smeta, postoji nacin da se zalim, i osnovne stvari su me odgojili, ne proturijeci, ne bahati se, na vrijedjaj, ne udaraj policajca.. mislim it is common sense.

Stoga, nazalost policija je tu da odgaja..

ali dok god vi u glavi imate da oni NE SMIJU, i da oni LOSE reagiraju, te da ekipa ima PROTUREAKCIJU, hvala bogu da cete bit istuceni, propucani i slicno, jer vi ste anarhija, a policija je ono sto stiti civilizirani svijet od takvih.

Kao sto rekoh, nitko se nije ni ispricao mojoj frendici za demoliran auto na kvartu, jer eto, hrpa neodgojenih debila se odlucila iskalit na autu..auto ne vraca..a ni ona kao zensko, koja je skoro dobila po glavi kad je pokusala auto zastitit. U tom trenutku je ocekivala od organa reda da napravi reda na cesti i zastiti imovinu...

Kazem, da je bio moj auto, vjerovatno bi citali u novinama da je jos koji navijac propucan.

+ Odgovori na temu
Stranica 27 od 33 PrvaPrva ... 17 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks