Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 28 od 37 PrvaPrva ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 676 do 700 od 906
    Moderatorica Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.255, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro, nisam metuzalem, al bome nit klinka nisam, pa nit ja ne znam o kakvim se nesporazumima s upravom (!?) cibone radi da ih i dan danas ignorirate?
    mislim, a zakaj onda i dinamo ne sikanirate? lol, vidi njihove uprave

poruka: bojsi se se prvenstveno vole i zele inatiti

ajt, sad fino, dobrovoljno i dobrotvorno, šarafciger u ruke i postavite sve polomljene stolice. garant nece proci nezapazeno.
    al, nekak mi se cini, od svih "humanitarnih" primjera koje si naveo, niti jedan nije ukljucivao nekakav rad. a fizicki angazman u pogledu trcanja za loptom na turniru ne smatram nekim radom, kad vam je to ionako opsesija
    11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
    26.04.1986. Припять (Pripyat)

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao La_LuNa Pregledaj post
    gle, zapeo si za krivu stvar.
    (ni gradonacelnik nam, btw, ne zna sastavit dvije suvisle, pa je, yebote, skoro precjednik postao!)
    u drzavi u kojoj smrdi odavno i od samog vrha, u drzavi koja grca u milijun vecim problemima od neke tamo fakin represije, u drzavi u kojoj ljudi ostaju bez posla i bez egzistencije vecini nas je problem "navijaca" doista smjesan i banalan. jbt, fakat vam je tesko, vi ste samo neshvaceni.
    ne, sorry, nemamo sluha za vas.
    fakat, al ono fakat me boli briga kaj vam nedaju da unosite baklje i palite ih, kaj vam je klub u qrcu i kaj vam je to takva strast.
    jednako kao sto nit tebe niti ikojeg bojsa nije briga sto su moja strast macke i sto sam luda na nepravdu nad napustenim zivotinjama, na nedostatak sklonista za iste, pa vidi cuda, ne razbijam okolo javni inventar i ne razbijam aute onima koji nemaju sluha za tu moju strast i ne dijele moju ljubav prema zivotinjama.
    ili mislis da bih trebala? onako, porazbijati malo nesto, pa cu promijeniti stvari?
    a, mi smo razbijali radi toga?
    fakat ne znam...
    ne opravdavam razbijanje, ali niti jedna stolica nije potrgana radi zabrane unošenja baklji ili tako nečeg...
    jednostavno je to bio odgovor na sustavno tlačenje koje se provodi godinama, a ovdje je eskaliralo...
    a opet, zanimljivo je da se to sve baš desilo na praznik rada...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bbbrljo Pregledaj post
    cionn, zvalo ih se, obavještavalo za sve akcije, pa, čak i kad smo dobili medijski prostor, to je bio članak u dnu novina, pored reklama veličine 5 x 5 cm...
    ne zanima novinare to...
    niti urednike, jer to neće prodati novine...
    da se ovo nije dogodilo na stadionu, da se dogodilo povodom dana rada u maksimiru, svi bi pisali kako je narod napokon odlučio stati protiv države, svi bi pljuvali po policiji, ...
    ali dogodilo se na stadionu, i odmah su navijači krivi...
    Eto, Zoran Cutura, bivsi kosarkas Cibone koji je sa D. Petrovicem igrao ti je sada novinar, tj tu i tam napise koji clanak za Jutarnji list.
    Vjeruj mi, da njemu das materijala on bi sigurno nekaj napisao..

Kako ne kuzis, trebas se snac!
    To ti ja govorim cijelo vrijeme, moras znati kako privuc paznju, koristit malo mozga i bit kreativan.

Vi ste Udruga Dinama, organizirajte neki miting djece 1.-2. iz nekih osnovnih skola razreda s igracima Dinama, da upoznaju svoje zvjezde nogometa..
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da se ovo nije dogodilo na stadionu, da se dogodilo povodom dana rada u maksimiru, svi bi pisali kako je narod napokon odlučio stati protiv države, svi bi pljuvali po policiji, ...
    ali dogodilo se na stadionu, i odmah su navijači krivi...
    pa, da!
    jer nisu bojsi lomili stolice zbog najvece nezaposlenosti u drzavi ikada. niti zbog kriznog poreza. niti zbog ministra milinovica.

lomili su ih zato sto ih je nazivciralo kaj je murija dosetala na tribinu.

murija ih je zasmetala.

tak da vam stanje u drzavi, sorry, nemere bit argument.

da vam je to argument, onda biste belaj napravili na sindikalnom prosvjedu. a ne na stadionu. lol

i kak vas to tocno sustavno tlace godinama osim sto su vam zabranili baklje, ostalu pirotehniku, alkohol i sl na tribinama?
    ak vas smeta to kaj vas mozda cesce legitimiraju nego ostatak ljudi, nije vam palo na pamet da ce se to legitimiranje proporcionalno povecavati s brojem svih vasih sranja koje radite "u inat i kao dokaz da vas tlace"?
    meni je, call me crazy, posve normalna stvar da se sumnjive osobe legitimiraju. ma hell, normalno mi je i da mene pokatkad legitimiraju. iako ne hodam okolo s nekim navijackim obiljezjima.
    nadalje, to je, onak, njihovo pravo. kao organa reda.
    isto tak je i njihovo pravo doci i stati na tribinu. iza vasih ledja. nitko vas nije dirao, jel tako, dok odredjeni nisu poceli provocirati, tgrati, paliti, gadjati ih? zakaj su vam oni tocno smetali tamo na tribini ako ste vi dosli navijati i bodriti svoj klub? mene ne bi smetali. jer ne radim nikaj kaj se kosi sa zakonima.

sad sam ugrubo pobacala primjere s bakljama i legitimiranjem na osnovi obiljezja kako sam se prisjecala iz nasih prijasnjih razgovora.
    i jopet, za sve to ste si sami krivi. da se naucite vise civilizirano ponasati i navijati, da se udruga ogradi i sama pocne boriti protiv huligana, garant bi vas s vremenom poceli posve normalno tretirati.
    ovak, brate mili, nitko vas ne zali i vecini ljudi nije ni malo ugodno pored vas.

i ne, to nije zbog slike koju je nama u glave utrpala murija ili mediji, to je zbog nasih vlastitih iskustava (pricala sam ti davno svoje) i zbog svih vasih sranja koje vi radite.
    i nitko vam vise ne pusi te price o represiji i ugnjetavanju. jer isto je samo odraz vaseg ponasanja.
    Zadnji uredio La_LuNa : 04-05-2010 u 22:13

“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da vam je to argument, onda biste belaj napravili na sindikalnom prosvjedu. a ne na stadionu. lol
    Sta niste prije par godina isli sa seljacima na ceste dok su oni blokirali cijelu drzavu ako vam smeta trenutno stanje u drzavi?

[

dobro, nisam metuzalem, al bome nit klinka nisam, pa nit ja ne znam o kakvim se nesporazumima s upravom (!?) cibone radi da ih i dan danas ignorirate?

ajt, sad fino, dobrovoljno i dobrotvorno, šarafciger u ruke i postavite sve polomljene stolice.
    Eto, imas hrpu ideja, barem 1 prenesi tim svojim "vodjama"..
    Ljepo ofarbajte tam zidove u stadionu, skupite pare, ali od vas iz vasih dzepova!, i onda cemo vidjet dal ce vam doc iduci put u glavu da nekaj trgate!
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

poruka: bojsi se se prvenstveno vole i zele inatiti

ajt, sad fino, dobrovoljno i dobrotvorno, šarafciger u ruke i postavite sve polomljene stolice. garant nece proci nezapazeno.
    al, nekak mi se cini, od svih "humanitarnih" primjera koje si naveo, niti jedan nije ukljucivao nekakav rad. a fizicki angazman u pogledu trcanja za loptom na turniru ne smatram nekim radom, kad vam je to ionako opsesija
    ima veze s postupcima uprave cibone...
    a dinamo nećemo napustiti, radi dinama smo i nastali...
    ne zna šta smatraš pod rad, ali recimo navesti ću ti primjer obnavljanja kuće jednom dečku koji ide na tekme koji se našao u nezavidnoj situaciji, radilo se fizički, prikupljala se financijska pomoć, pa nije bilo nigdje...
    nije ni važno...
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Eto, Zoran Cutura, bivsi kosarkas Cibone koji je sa D. Petrovicem igrao ti je sada novinar, tj tu i tam napise koji clanak za Jutarnji list.
    Vjeruj mi, da njemu das materijala on bi sigurno nekaj napisao..

Kako ne kuzis, trebas se snac!
    To ti ja govorim cijelo vrijeme, moras znati kako privuc paznju, koristit malo mozga i bit kreativan.

Vi ste Udruga Dinama, organizirajte neki miting djece 1.-2. iz nekih osnovnih skola razreda s igracima Dinama, da upoznaju svoje zvjezde nogometa..
    snalazimo se...
    na svemoguće načine...
    ovaj koncert koji se trebao održati je trebao biti spektakl, šećer na kraju obilježavanja 13.05., ali eto, otkazan je nakon svega...
    izlazilo se u medije, govorilo se, ali mediji prikažu ono kaj njih zanima, ne ono što bi možda i javnost zanimalo...
    i ja sam davao intervju za jednu emisiju, pa su mi izjave totalno izmijenjene, izvlačene rečenice iz konteksta pa sam na kraju požalio radi toga...
    huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima veze s postupcima uprave cibone...
    a dinamo nećemo napustiti, radi dinama smo i nastali...
    ne zna šta smatraš pod rad, ali recimo navesti ću ti primjer obnavljanja kuće jednom dečku koji ide na tekme koji se našao u nezavidnoj situaciji, radilo se fizički, prikupljala se financijska pomoć, pa nije bilo nigdje...
    nije ni važno...

snalazimo se...
    na svemoguće načine...
    ovaj koncert koji se trebao održati je trebao biti spektakl, šećer na kraju obilježavanja 13.05., ali eto, otkazan je nakon svega...
    izlazilo se u medije, govorilo se, ali mediji prikažu ono kaj njih zanima, ne ono što bi možda i javnost zanimalo...
    i ja sam davao intervju za jednu emisiju, pa su mi izjave totalno izmijenjene, izvlačene rečenice iz konteksta pa sam na kraju požalio radi toga...
    Postupci [npr.]: (???)

Ma da, bas bi me interesirali kako bi i taj koncert zavrsio..

Gle, ako je moja skola izasla sa clankom u 24 Sata i vecernji list o katastrofalnim uvjetima rada u osnovnim i srednjim skolama, onda vjerujem da i vi mozete..

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa, da!
    jer nisu bojsi lomili stolice zbog najvece nezaposlenosti u drzavi ikada. niti zbog kriznog poreza. niti zbog ministra milinovica.

lomili su ih zato sto ih je nazivciralo kaj je murija dosetala na tribinu.

murija ih je zasmetala.

tak da vam stanje u drzavi, sorry, nemere bit argument.

iživciralo me to što su dečka premlatilli pod istokom, to što su počeli tući sve kaj im je palo pod pendrek, ...
    to što nam je bio zapriječen izlaz sa tribine...
    a da su se tamo ikakvi neredi dogodili, cijela država bi stala uz te nerede, pisalo bi se kako napokon narod odlučio ustati protiv mučenja i gaženja, ...

Sta niste prije par godina isli sa seljacima na ceste dok su oni blokirali cijelu drzavu ako vam smeta trenutno stanje u drzavi?

[

Eto, imas hrpu ideja, barem 1 prenesi tim svojim "vodjama"..
    Ljepo ofarbajte tam zidove u stadionu, skupite pare, ali od vas iz vasih dzepova!, i onda cemo vidjet dal ce vam doc iduci put u glavu da nekaj trgate!
    zanimljivo pitanje si postavio, kad je ove godine prosvjed bio, bila je poruka bbb uz seljake...
    a evo ti paralele...
    svi se sjećaju kad su seljaci išli probiti kordon policije...
    da su policajci bacani u stranu, da su auti golim rukama micani...
    kako onda policija nije tukla i pucala?

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Postupci [npr.]: (???)

Ma da, bas bi me interesirali kako bi i taj koncert zavrsio..

Gle, ako je moja skola izasla sa clankom u 24 Sata i vecernji list o katastrofalnim uvjetima rada u osnovnim i srednjim skolama, onda vjerujem da i vi mozete..
    sustavno šikaniranje, blaćenje, ...

koncert bi prošao isto kao i onaj u domu sportova povodom 20 godina bbb...
    i tad je bilo i pirotehnike, i alkohola u potocima, ali zanimljivo, niti jedno sranje se nije dogodilo...
    policije na koncertu nije bilo...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zanimljivo pitanje si postavio, kad je ove godine prosvjed bio, bila je poruka bbb uz seljake...
    a evo ti paralele...
    svi se sjećaju kad su seljaci išli probiti kordon policije...
    da su policajci bacani u stranu, da su auti golim rukama micani...
    kako onda policija nije tukla i pucala?
    Hmm, sorry, ali ja nisam vidio niti jednog BBB-ovaca nigdje da je stao uz seljaka??
    Al zasto niste bili na onom prosvjedu prije 1 god, kada su traktorima isli po cijelom zagrebu??

A sad tebi jedno pitanje, kaj mislis kako bi narod reagirao ako bi vidli da policajci tuku seljake koji cine preko 50% stanovnistva RH???

Pa ovi bi napravili takve strajkove, da bi se cijela vlada izmjenjala!

Btw, na zadnjem prosvjedu je bilo krvi, seljaci su isto tako iskusili cari pendreka i upoznali se sa vokabularom policajaca..

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha, dakle, cibonina uprava je u vasim ocima bitnija od sporta, od kluba koji je iz istog grada? od onoga sto bi navijanje, u krajnjoj liniji trebalo predstavljati? nije bed, podupirat cete i dinamo, i medvescak i rk zagreb i ne znam koga sve ne, ali cibonu necete, i to zbog necega sto nam je valjda svima promaklo?
    gle, sto je to ako ne inat?

apropo ovih humanitarnih akcija, ne kazem da sve to nije lijepo i pohvalno, al znas, ono sto si spominjao za gledanje vlastite guzice - to i vi radite. predivno je to sto ste pomogli navijacu, al ajt brate, pomognite onima koji to nisu! i ne trebaju vam neke pare za to. uzmite gumene rukavice pa organizirajte ciscenje parkova i potoka od smeca. za svoj voljeni grad. ili je samo klub voljen?
    pokupite alata sto imate po kucama pa poravite djeci sprave po parkovima.

imam ja brdo "jeftinih" a izvrsnih ideja po tim pitanjima.
    i za cas ce se promijeniti slika o vama u ocima ljudi. za cas.

al ne. to je tesko. jel da. lakse se inatit. i trgat u to ime.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm, sorry, ali ja nisam vidio niti jednog BBB-ovaca nigdje da je stao uz seljaka??
    Al zasto niste bili na onom prosvjedu prije 1 god, kada su traktorima isli po cijelom zagrebu??

A sad tebi jedno pitanje, kaj mislis kako bi narod reagirao ako bi vidli da policajci tuku seljake koji cine preko 50% stanovnistva RH???

Pa ovi bi napravili takve strajkove, da bi se cijela vlada izmjenjala!

Btw, na zadnjem prosvjedu je bilo krvi, seljaci su isto tako iskusili cari pendreka i upoznali se sa vokabularom policajaca..
    aha, seljake se ne smije tući, a navijače smije...
    vjerujem da ovo nisi mislio reći, ali tako je ispalo...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha, dakle, cibonina uprava je u vasim ocima bitnija od sporta, od kluba koji je iz istog grada? od onoga sto bi navijanje, u krajnjoj liniji trebalo predstavljati? nije bed, podupirat cete i dinamo, i medvescak i rk zagreb i ne znam koga sve ne, ali cibonu necete, i to zbog necega sto nam je valjda svima promaklo?
    gle, sto je to ako ne inat?

apropo ovih humanitarnih akcija, ne kazem da sve to nije lijepo i pohvalno, al znas, ono sto si spominjao za gledanje vlastite guzice - to i vi radite. predivno je to sto ste pomogli navijacu, al ajt brate, pomognite onima koji to nisu! i ne trebaju vam neke pare za to. uzmite gumene rukavice pa organizirajte ciscenje parkova i potoka od smeca. za svoj voljeni grad. ili je samo klub voljen?
    pokupite alata sto imate po kucama pa poravite djeci sprave po parkovima.

imam ja brdo "jeftinih" a izvrsnih ideja po tim pitanjima.
    i za cas ce se promijeniti slika o vama u ocima ljudi. za cas.

al ne. to je tesko. jel da. lakse se inatit. i trgat u to ime.
    ne podupiremo niti jedan klub osim dinama...
    i to je to...

aha, pomoć obiteljima u vukovaru je gledanje naše guzice, darivanje krvi također, ...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aha, seljake se ne smije tući, a navijače smije...
    vjerujem da ovo nisi mislio reći, ali tako je ispalo...
    Hmm, tesko ti to mogu objasnit, kaj sam ja zamislio xD..
    Ma gle to ovako, BBB-ovci nema valjda niti 10k ljudi, dakle vi ste manjina koju se moze tlacit...

Seljaci su pak druga stvar, oni su jedan veliki kotac u nasoj drzavi bez kojeg nasa drzava nebi bila u funkciji.
    Dakle, ipak se njima mora udovoljit kako bi sve bilo oke.
    Zamisli samo da svi seljaci u Slavoniji i Zagorju strajkaju na 2 tjedna?
    Zamisli kakve bi to posljedice imalo na trziste..

A Boga mi, vi niste neki uzor gradjanima da bi vas se trebalo slusat :/

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajmo opet, ne kazem da to nije lijepo, ali, pazi sad, zasto u vukovaru? zasto ne uciniti nesto za grad iz kojeg je vas klub, iz kojeg je 90% vas? i to za jako malo novaca uz samo malo vise dobre volje. a da vidis kako bi se misljenje u ocima obicnih ljudi o vama promijenilo. ziher. ma cak da mediji i ne poprate to, zacas bi citav kvart brujao o popravljenim spravama u parkicu tog kvarta. i ne bi vas se tako olako nazivalo huliganima i sve vas se trpalo u isti kos.
    ovako, vi za svoj grad niste napravili nista, osim sto ga sustavno devastirate.

e, i kak to i otkad to ne podupirete? ne jednom mi se desilo da na rukometnoj tekmi vidim vase transparente.

ili su to neki odmetnici (ja brate mili, tek sad saznala da bojsi imaju gro frakcija. mislim, cuh za one neke tamo, nesto na a cini mi se, kad je despic ubijen pa kad se pisalo da je on bio kao clan iste, a danas se eto pise i za onoga sto se sam prijavio da je clan neke frakcije)

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm, tesko ti to mogu objasnit, kaj sam ja zamislio xD..
    Ma gle to ovako, BBB-ovci nema valjda niti 10k ljudi, dakle vi ste manjina koju se moze tlacit...

Seljaci su pak druga stvar, oni su jedan veliki kotac u nasoj drzavi bez kojeg nasa drzava nebi bila u funkciji.
    Dakle, ipak se njima mora udovoljit kako bi sve bilo oke.
    Zamisli samo da svi seljaci u Slavoniji i Zagorju strajkaju na 2 tjedna?
    Zamisli kakve bi to posljedice imalo na trziste..

A Boga mi, vi niste neki uzor gradjanima da bi vas se trebalo slusat :/
    kužim ja kaj si htio reći...
    a, ako misliš da smo manjina koju se može tlačiti, prevario si se...
    prvi nećemo dati na sebe...

zamisli da nismo tako glup i zatucan narod...
    i da su svi izašli na ulice nakon proglašenja harača i stope pdv-a od 23%...
    zamisli kako bi bilo lijepo da se vlada srušila, došla nova i možda krenulo na bolje...
    zamisli...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kužim ja kaj si htio reći...
    a, ako misliš da smo manjina koju se može tlačiti, prevario si se...
    prvi nećemo dati na sebe...

zamisli da nismo tako glup i zatucan narod...
    i da su svi izašli na ulice nakon proglašenja harača i stope pdv-a od 23%...
    zamisli kako bi bilo lijepo da se vlada srušila, došla nova i možda krenulo na bolje...
    zamisli...
    Nije moje misljenje da vas se moze tlacit, ali takav stav imaju ljudi u Zagrebu pogotovo ovi u vladi.

A zamisli tek kak bi bilo da sam dobio na Euro lotu 160 mil €??
    Pa covjece podjelio bi svakom ovdje sa foruma 1 mil €!

Al eto, zamisli ^^

Nemoj se uvrijedit s tim kaj sam do sada pisao, ali takav stav sam ja dozivio od okoline, od ljudi s kojim se druzim od roditelja.

Zakaj imam osjecaj da si ono prvo napisao sa sarkazmom xD

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ajmo opet, ne kazem da to nije lijepo, ali, pazi sad, zasto u vukovaru? zasto ne uciniti nesto za grad iz kojeg je vas klub, iz kojeg je 90% vas? i to za jako malo novaca uz samo malo vise dobre volje. a da vidis kako bi se misljenje u ocima obicnih ljudi o vama promijenilo. ziher. ma cak da mediji i ne poprate to, zacas bi citav kvart brujao o popravljenim spravama u parkicu tog kvarta. i ne bi vas se tako olako nazivalo huliganima i sve vas se trpalo u isti kos.
    ovako, vi za svoj grad niste napravili nista, osim sto ga sustavno devastirate.

e, i kak to i otkad to ne podupirete? ne jednom mi se desilo da na rukometnoj tekmi vidim vase transparente.

ili su to neki odmetnici (ja brate mili, tek sad saznala da bojsi imaju gro frakcija. mislim, cuh za one neke tamo, nesto na a cini mi se, kad je despic ubijen pa kad se pisalo da je on bio kao clan iste, a danas se eto pise i za onoga sto se sam prijavio da je clan neke frakcije)
    otišlo se na par utakmica, ali to je to...
    odustalo se od toga jer, ako ne možemo pratiti klub na svakoj utakmici, rađe ga ne pratimo...
    a ne želimo biti navijači smao na velikim utakmicama...

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nije moje misljenje da vas se moze tlacit, ali takav stav imaju ljudi u Zagrebu pogotovo ovi u vladi.

A zamisli tek kak bi bilo da sam dobio na Euro lotu 160 mil €??
    Pa covjece podjelio bi svakom ovdje sa foruma 1 mil €!

Al eto, zamisli ^^

Nemoj se uvrijedit s tim kaj sam do sada pisao, ali takav stav sam ja dozivio od okoline, od ljudi s kojim se druzim od roditelja.

Zakaj imam osjecaj da si ono prvo napisao sa sarkazmom xD
    ovi u vladi imaju puno stavova, pa ih je puno krivo...
    znam kakav je stav prema nama, i što ljudi misle...
    ali eto, ako je od 10 ljudi, jedan čovjek vidio i shvatio da postoji druga strana priče, to je već napredak...

imaš krivi osjećaj...
    i, to su ti stvarne godine?

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovi u vladi imaju puno stavova, pa ih je puno krivo...
    znam kakav je stav prema nama, i što ljudi misle...
    ali eto, ako je od 10 ljudi, jedan čovjek vidio i shvatio da postoji druga strana priče, to je već napredak...

imaš krivi osjećaj...
    i, to su ti stvarne godine?
    Ehh, pa ajd da ti budem iskren, djelomicno si mi promjenio misljenje sa svim onim videima kaj sam vidio i procito..

neee loool nisu mi to prave god xD..
    16 imam

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ehh, pa ajd da ti budem iskren, djelomicno si mi promjenio misljenje sa svim onim videima kaj sam vidio i procito..

neee loool nisu mi to prave god xD..
    16 imam
    jako zrelo razmišljanje...

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jako zrelo razmišljanje...
    Hvala..
    Inace se volim "zamarati" sa problemima kojima se moji vrsnjaci nimalo ne interesiraju
    Tipa politika i te stvari

Al eto imas sad hrpu ideja ajd ak barem 1 ideja prodje ja sam hepi, ak kaj trebas, kontakt za Jutarnji list bilo kaj salji na pm

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala..
    Inace se volim "zamarati" sa problemima kojima se moji vrsnjaci nimalo ne interesiraju
    Tipa politika i te stvari

Al eto imas sad hrpu ideja ajd ak barem 1 ideja prodje ja sam hepi, ak kaj trebas, kontakt za Jutarnji list bilo kaj salji na pm
    ma imaju se svi već kontakti...
    mailovi se šalju sustavno...
    ako koga još nešto zanima, nek slobodmo pita...

Moderatorica Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone 5c
    Operater
    MTS
    Godina
    42
    Bodovi
    27.255
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, mene zanima kada ce bbb kao organizirana udruga prestati stititi huligane i kada ce i sami poceti poduzimati nesto da se od istih ograde - i to ne samo rijecima "ono nisu nasi" kada se ovakvo nesto desi. zasto bbb-i danas nisu, ako vec ne znaju identitet onoga tko je onaj top bacio na policajce, sami ponudili pomoc da se isti pronadje?

i mene zanima sto cete uciniti po pitanju svog "ugleda" medju gradjanima i obicnim ljudima, hoces prenijeti u udrugu moje "jeftine" prijedloge?

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    Xperia X1 & iPhone 3GS
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eto, mene zanima kada ce bbb kao organizirana udruga prestati stititi huligane i kada ce i sami poceti poduzimati nesto da se od istih ograde - i to ne samo rijecima "ono nisu nasi" kada se ovakvo nesto desi. zasto bbb-i danas nisu, ako vec ne znaju identitet onoga tko je onaj top bacio na policajce, sami ponudili pomoc da se isti pronadje?

i mene zanima sto cete uciniti po pitanju svog "ugleda" medju gradjanima i obicnim ljudima, hoces prenijeti u udrugu moje "jeftine" prijedloge?
    ne zna se tko je bacio topovski među policajce...
    da se zna, radilo bi se na tome...
    a za prijedloge, vrlo vjerojatno da...

+ Odgovori na temu
Stranica 28 od 37 PrvaPrva ... 18 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Smrt Monopolu, Sloboda Liberalizaciji!!!
    By blue_soul in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 02-08-2006, 14:56
  2. Ovo ja zovem navijačima :)
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 16
    Posljednji post: 30-06-2004, 22:32
  3. sloboda govora
    By vee in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 22-08-2002, 01:12

Bookmarks