Izvorno postao
bbbrljo
post jednog Torcida... See Moreša:
Ogorčen sam...Zbog toga šta je ova tipkovnica jedini način da izrazim svoj bijes prema ovom bijednom narodu koji grca u tupilu maloumnih sadržaja kojima ih bombradira televizija i štampa. Recite mi da sam ovakav ili onakav , ali nakon jučerašnje rapidne intervencije svih iz vladajućeg vrha i stoke sitnog zuba koja će u 7 pohitati na birališta jer in je neko obeća 500kn božićnice ne želim ništa hrvatskom narodu nego truljenje i propadanje. Bojite se svoje sjene gospodo, toliko se bojite da čak ni u anonimnosti interneta niste u stanju mućnuti glavom i okaniti se bijednog konformizma.
Ne volim bad blue boyse, ali sam ponosan na njih. Ponosan na svaku njihovu reakciju od jučer jer su pokazali da su spremni ući u neravnopravnu borbu koja je osuđena na poraz. Jer nsu kao i ostali okrenuli drugi obraz. Svi volite laprdati o „bandi lopovskoj“ ali kad ste se trebali skupit ptred tom bandom i pokazati im šta mislite o njoj ostali ste doma..jer se bojite, jer vam je bila kiša ,jer vam je draže prošetati zagušljivim šoping centrom u nadi da ćete se nać u istih 7000 kvadrata sa nekim idiotom iz Big Brother kuće.
Sram me šta sa utakmice koja je završila u 22:00 sata u Zagrebu u Split stižem u 6:00 ujutro kao da razliku od 380km umjesto najmodernijim autoputom prelazim seoskim drumovima. Uostalom ovaj narod ni nije zaslužia ništa nego seoske drumove i blato do koljena. Jer treba čuvat svoje radno mjesto, treba raspravljat o trivijalnim temama s kolegama s posla, faksa ili iz škole. Jer ako ste drugačiji, čudak ste, želite „zamisli sramote“ mijenjat svijet , a to je danas najgora karakteristika ljudi umjesto motor pokretač. Bolje bit kurva iz reality showa nego u oblacima, jer ako si u oblacima loše ćeš proć. Za ideale ginu budale.
A posebno mi se sere od onih koji opravdavaju reakciju policije, ali bi kako kažu za svoju djecu klali. Poštujete umjetne principe naše „demokracije“ dok se oni tiču nekog drugoga. A kada se odnosi na vas svi ti principi nestaju. Kad prođete drugi put kroz crveno tada govorite da vam treba kazna od 2000kn, kad vam panduri upadnu na najnormalniju kućnu zabavu tada recite „jebiga kršim kućni red“. 70% Hrvata direktno krši neki od hrvatskih zakona ali svi su glavni u razapinjanju kada to radi neko drugi. Tako je i ovaj put stoko!
O Hrvatskoj policiji nema potrebe pričat. Pogledajte im lica, pogledajte kako govore, sjetite se prometnika koji vas zaustavljaju bez zubiju, bez vještine razgovjetnog govora. Sjetite se toga ako vas interventni policajci ( koji ako niste znali reketare kafiće i bave se ilegalno zaštitarenjem po noćnim klubovima raspitajte se(!)) nikad nisu udarili bez razloga. Mene jesu, jesu i 95% mojih prijatelja, shvaćam vaše nepoznavanje situacije ali ne shvaćam vaše licemjerje.
Što li je nego licemjerje zgražati se nad 3 kamena u gluho doba noći u nekom srpskom selu di niko živ nema ispod 70 godina, a istovremeno pričati o tome kako su navijači dobili ono šta su kroz prošlost zaslužili...Zar to onda nije ista stvar...Ako želite mlatiti navijače zbog Temišvara i Praga ( iako mnogi od njih nemaju veze s konkretnim situacijama) onda se nemojte čuditi kad neko jednako tako primitivan maltretira srpske penzionere koji nemaju veze sa bagrom koja je ovde klala i ubijala. Samo ****** mediji su rekli da je jedno poželjno a drugo ne..I tu završava svaka priča.
Niste u stanju misliti o osnovnim tekovinama građanskog društva kad vam portali i novine napune glavu. Spremni ste zazivati gole otoke, linč, krvnu osvetu....stoko balkanska. Zgražate se na „za dom spremni“ a oni koji su vam punili glavu bjesnilom 90-ih sada vas uče ponašanju. Nema što...
Uglavnom u skorom razdoblju želim vam šta više otkaza, šta teži život i šta više maltretiranja na radnom mjestu jer drugo ne zaslužujete a kad vam iz dupeta napokon dođe u glavu ( iako čisto sumnjam u to jer vam uvijek treba plemenski vođa koji priča glasno i smrdi po masnoj hrani i žestokom piću, a takvi su svoje ostvarili 90-ih i ne misle se maknuti s pozicija), želim da milicija baš na vama isproba vozila čija vam kupnja nije smetala i nove najšire ovlasti koje će dobiti radi vas hrvatski narode, jer vi nemate pojma o ničemu. Jer vi škole ne završavate( ako ih uopće i završavate) zbog znanja nego zbog sigurnog posla, jer ne čitate, ne slušate glazbu ne zanima vas ništa osim vlastitog dupeta. Sramite se!
Moj obraz je čist ali mi je neugodno dijelit zrak sa toliko onih koji su spremni klicati carevom novom ruhu...
Bookmarks