Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 33 od 39 PrvaPrva ... 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 801 do 825 od 951
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probaj na start-personal>phone>band i pod select your network type odaberi auto, odnosno WCDMA.

HCSC- jesi me prestigao

Mora biti u tome problem.
    Zadnji uredio ce3hel : 04-10-2009 u 16:20

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    E71
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    6.127
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.127, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala uspio sam..

no imam jedan novi problem.. radi se o bateriji.. treba joj 5-6 sati da se napuni, niti onda nije puna.

danas ujutro mi se dogodilo da sam napunio mob na 100 posto, i nakon 8 sati se potpuno ispraznio. imao sam niti minutu razgovora i jednu poslanu i primljenu poruku. wifi je bio iskljucen, kao i 3g.. dakle mob je samo stajao i praznio se. sad vec punim bateriju 2 i pol sata i tek je na pola puna. probao sam puniti i doma i na poslu, uvijek isto

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    GS5 mini ; GS6E
    Operater
    T-Mobile ; Tele2
    Bodovi
    9.378
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.378, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 33,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hard reset. Ako nema poboljšanja onda servis.

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel se mobitel i/ili punjac jako griju (i kad se puni i kad ne)?

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mobitel
    x1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cao svima...vlasnik sam xperie vec par dana...hmm sta reci..kupljena je vani, pa mi je sve na njemackom, a to me malo nervira jer sam s njemackim nula, sve sto radim, radim napamet.
    dvoumio sam se dal da ja sam radim instaliranje, al nesmijem se u to upustati jer se po prvi put susrecem s WM, nadam se da cu to popraviti u sto skorijem roku, pa ce biti konkretnijih pitanja...
    inace, sto se tice samog uredjaja tel.je za svaku pohvalu, procitao sam sve i jedan Vas komentar i pohvatao sam dosta roga, al mi je sve potesko jer kao sto rekoh prvi put se susrecem s WM.
    sve u svemu...bit ce pitanja...=D

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    E71
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    6.127
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisam gledao sali se punjac zagrijava, ali ako s dobro sjecam na mobitelu se osjeti toplina.

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    GS5 mini ; GS6E
    Operater
    T-Mobile ; Tele2
    Bodovi
    9.378
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je normalno. I moj se grije, ali baterija traje normalno.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    E71
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    6.127
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    napravio sam hard reset i kad sam upalio mob, ucitavali su se windowsi i odmah nakon toga na ekranu "align screen". ne nudi mi nikakvu opciju potrvde ili necega, sta god stiscem, ne reagira, osim onog ma ekranu sta micem.

EDIT:
    uspio sam, ali sam se namucio.. treba brzo pritiskati na krizic na ekranu dok se on mice
    Zadnji uredio ravilov : 08-10-2009 u 17:30

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mobitel
    x1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bio bih zahvalan, ako mi neko od vas moze pomoci. radi se o sljedecem.na tel sam prebacio samo jednu mp3 pjesmu s kompa, prvih dana sam mogao namjestiti da mi to bude melodija zvona, al nesto se desilo (nemam pojma sta), pa je tel sam sebi odabrao melodiju koju on hoce, dok je ta moja pjesma nestala s liste pjesama za odabir. zna li itko kako da vratim nazad tu pjesmu, te da je opet postavim za melodiju zvona. hvala

Forumaš
    Datum registracije
    Sep 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e, moze mi neko reci...meni se nekak slabo cuje na slusalice...je to svima tak ili je neki problem?
    imal sam prije w880i pa na njemu jedan put jece svira muzika...

Datum registracije
    Nov 2007
    Mobitel
    GS5 mini ; GS6E
    Operater
    T-Mobile ; Tele2
    Bodovi
    9.378
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pjesmu prebaci u : file explorer/windows/rings i onda u settings/sounds postavi tu pjesmu za zvono.

12. 'Hvala' kaže:

Registered User Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.013, Nivo: 34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Riddick Pregledaj post
    Pjesmu prebaci u : file explorer/windows/rings i onda u settings/sounds postavi tu pjesmu za zvono.
    Osim ovoga, moze jos na nekoliko mjesta, ja obicno drzim zvukove u My Device/Application Data/Sounds ili na memorijskoj kartici u My Documents/My Ringtones.
    Jedino sto je bitno kod odabira lokacije je to da na Windows Mobile OS-u npr. melodije smjestene u My Ringtones nece moci biti koristene za obavijest o SMS poruci. Medjutim, one smjestene u My Device/Application Data/Sounds mogu biti odabrane za sve vrste obavijesti.
    = Citat = Izvorno postao mario_91 Pregledaj post
    e, moze mi neko reci...meni se nekak slabo cuje na slusalice...je to svima tak ili je neki problem?
    imal sam prije w880i pa na njemu jedan put jece svira muzika...
    Prvo provjeri jesu li ti obje "crtice" na volume dogurane do vrha.
    Ako slusas u Windows Media Playeru, takodjer ga pojacaj do kraja.
    Ako ti je i dalje tiho, vjerujem da postoji neki registry hack koji omogucava znatno poglasnjavanje, medjutim, mislim da ti to ne treba. Umjesto toga, instaliraj PocketMusic ili PocketPlayer (prvi je stabilniji i jednostavniji, drugi je "profesionalniji" i s vise mogucnosti) jer oba imaju milijardu equalizer preseta i raznih plug-inova za poboljsanje zvuka, a, najbitnije - imaju mogucnost tzv. preampa nalik onome na PC Winamp playeru, ukratko - mozes pjesmu poglasniti do granice raspadanja slusalica.

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    E71
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    6.127
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koju tipkovnicu koristite na xperiji?
    dali netko ima tipkovnicu za poruke kao sto je npr ona koja se koristi u kontaktima, gdje su po 3 slova na jednoj tipki, kao na obicnoj tipkovnici?

zanima me dali postoji neki program ili neka opcija koja omogucava brzi pristup poruci da ne moram svaki pur ici na "start-message-menu-new-sms" ili u nekim panelima na "menu-new-sms", dosta je sitno i traba biti jako precizan sa prstom to pritisnuti.
    htio bih jednim ili s dva pritiska doci izravno u pisanje poruka.

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Bodovi: 63.496, Nivo: 61
    Ukupna aktivnost: 100,0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neznam kako "dišu" paneli pošto ih ne koristim ali što se tiče brzog pristupa poruci možeš na home screen postaviti ikonu new SMS ili instalirati dodatnu app. SpbPhoneSuite koju i sam koristim.

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @zicozg,
    X1 nije iPhone. Nije namijenjen da se stisce prstima. Zato se uz njega dobija olovcica.
    Sto se tice brzog pristupa novom SMS-u, ne bih znao jer ne koristim smartphone, ali ovo sto HCSC kaze bi trebalo raditi.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    HTC U11
    Bodovi
    10.083
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.083, Nivo: 24
    Bodovi: 10.083, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zicozg Pregledaj post
    zanima me dali postoji neki program ili neka opcija koja omogucava brzi pristup poruci da ne moram svaki pur ici na "start-message-menu-new-sms" ili u nekim panelima na "menu-new-sms", dosta je sitno i traba biti jako precizan sa prstom to pritisnuti.
    htio bih jednim ili s dva pritiska doci izravno u pisanje poruka.
    http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53679&page=30

Tek rođen Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Activity Award

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    iPhone 16 Pro
    Operater
    HT
    Bodovi
    63.496
    Nivo
    61
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...a jesi li možda pogledao settings-e, da se nije nešto smrdalo? A može i da je vibra otišla, odnosno možda iz ležišta iskočila nakon udarca o pod.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 22vlaja Pregledaj post
    pogledao setting, sve oke, padao mi nikad nije, no citam po stranim forumiima postoji 2 mogucnosti sta je

1. vrlo vjerovatna koristenje h torcha i da se otopila plastika i samim time sprjecila da vibra radi, nekako su povezani moguce rjesenje reset i to hard ili na popravak

2. kao kad stavis neku melodiju svoju da ti zvoni da se zna zablesat (ujedno sam i to napravio) al cisto sumnjam da je do toga

e sad imam takodjer par opcija kak to rjesit a cekam vasu suglasnost

1. napravit cu hard reset al prije toga backup s spb onim programom ak to nebude radilo onda sljedi korak 2 gdje trebam vasu pomoc

2. vratiti wm 6.1 original nisam siguran kako se to radi ( vratio bi ga jel kontam da mi nece priznat garanciju ako vide da sam mjenjao software nadam se da se slazete s tim)

kako to napravit? inace imam backup od win 6.1 pa dali je moguce da ga tako vratim??!
    Ako hard reset ne pomogne, ocito je hardverski problem. Probaj skinuti i pokrenuti ovaj Test programcic, vjerojatno ima i test vibracije. Osim toga, trebao bi zavibrirati pri paljenju, ako ni tada ne radi, vracaj WM 6.1 za svaki slucaj (mogu ti samo reci "tko vam je kriv") i nosi u onu industrijsku zonu na servis.

Prvo skini i flashaj originalni - Stock SPL s Hard-SPL-om s ovog mjesta.
    Potom pokreni SE Update i trebao bi moci skinuti posljednji sluzbeni WM 6.1 ROM, a u postupku ce ti i Stock SPL "skociti" na noviju verziju od ove koju si vratio u startu.

Nakon svega, ako vibracija i dalje ne radi, sastavi detaljan popis (tipka ta i ta steka, ovo tu skripi, ekran ne reagira i slicno, sto vec ne valja ) tako da ti sve poprave odjedanput jer im je servis na Marsu.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skinio sam, po kojem postupku flasham?! isto kao i kad sam nadogradjivao 6.5 ili? mozes li malo pojasnit il dat link
    SPL flashas otprilike isto kao i ROM, samo moras koristiti njegov flasher, a to je ovaj Hard-SPL. Gotovo je za par sekundi ako sve ide kako treba, a nakon paljenja ce ti, umjesto OliNex, pisati v0.72 SPL-a.
    Udjes u bootloader - onaj trikolorni meni tako sto drzis neku tipku (mislim volume down) i tipku za paljenje --> ovo provjeri, zaboravio sam tocnu kombinaciju.
    Skini i ekstrahiraj Hard-SPL flasher u neki folder na PC-u. Skini posebno orginalni SE Stock SPL file i prebaci u folder gdje si ekstrahirao flasher (zamijeni "hackani"). Pokreni flasher, spoji mobitel u bootloader modeu prema uputama s pocetka i prati daljnje upute.
    Ovo pisem po sjecanju jer nisam vidio Xperiju mjesecima, a sve detaljno imas objasnjeno negdje na onom drugom linku iz mojeg prehodnog posta.

Za flashanje SE firmwarea mozes koristiti gotov sluzbeni WM 6.1 ROM (R3A UK ili kako se vec zove ili ima noviji...) i flashati ga prema "uobicajenoj" proceduri (kako si i WM 6.5) ili mozes na kompjuter instalirati Sony Ericsson Updater, program namijenjen za to, pokrenuti ga i dalje raditi kako ti kaze. Morat ces odabrati svoj mobitel medju ponudjenima (jasno, X1) i potom ce se pokrenuti firmware update (moras imati na X1 flashan Stock SPL iz prethodnog teksta). Updater bi trebao, nakon svakakvih provjera ovoga i onoga, sam prebaciti mobitel u bootloader mode i flashati SE-ov WM 6.1 i noviju verziju sluzbenog SPL-a.
    Zadnji uredio FlowBlow : 12-10-2009 u 12:59

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    flowbow

flashan je spl i sad mi pise

kovs 110
    spl-0.72.olinex
    microP1 787
    microP2 707

to ono kad provjeravam u bootloaderu koji je rom! nadam se da je to onaj originalni?! ili pak nije?
    krecem dalje s instalacijom pa stavljam obavijesti!
    Ne, nije to originalni bootloader dok ti pise olinex! Ako uopce u servisu provjeravaju verziju firmwarea, mislim da ce prvo pogledati bootloader jer bez custom bootloadera ne mozes ubaciti drugi firmware mimo sluzbenog!

Dakle, Hard-SPL (za flashanje SPL-a - nije isti kao onaj za flashanje ROM-a iako je sam postupak jednak) ti je u zipanom folderu. Kada ga ekstrahiras, dobit ces folder u kojem su SVI potrebni fileovi za flashanje custom SPL-a.
    E, sad je ono bitno - u zipu je, pored samog flashera, i olinex-ov SPL (neoriginalni). Kada ekstrahiras, trebas originalni (zasebno skinut, v0.72 bez "olinex") prebaciti u taj folder, tj. preko onog koji je vec odzipan unutra. Ne znam kako se zove, to je problem (mozda kovsimg?). Uglavnom, tim SPL-om originalnim "pregazi" taj koji je dosao s Hard-SPL-om i onda pokreni flashanje.

Ako opet ne ide, mozda netko drugi moze pomoci, ja sve pisem "iz glave"...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Realme GT 5G 12/256 GB
    Operater
    Svi
    Bodovi
    20.013
    Nivo
    34
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o jebote zbunih se s tim hard spl.. aj mi daj link s tim zipanim hrd spl, jel ja imam samo rar file
    Prva dva linka ispod II - FLASHING TOOLS & UTILITIES na ovoj stranici je ono sto ti treba.

e sad me buni, kaze mi [B]IMPORTANT: be sure to first restore stock OS, and stock radio. stock SPL is always to be done last!

na koji nacin da vratim stock os? taj dio mi nije jasan, dalje ce ici, al nekontam kak da vratim wm 6.1 ak prije toga ga ne flasham na stock rom, malo me to buni!
    Ovo gore pise jer je "hackani" SPL preduvjet za flashanje ROM-ova mimo Sony Ericsson Updatera - kada vratis stock SPL, nema vise flashanja iz "trikolornog ekrana" nego samo iz SE Updatera! Drugim rijecima, nista od ROM-ova koji nisu sluzbeni SE ROM-ovi. S druge strane, s neoriginalnim SPL-om se ne mozes spojiti na SE Update da bi flashao originalni ROM (ali mozes ga flashati iz trikolornog ekrana). Stvar je nacina na koji radis.
    A stock Radio bi trebao imati vec, osim ako nisi skidao drugu verziju radio firmwarea i flashao ga s njegovim flasherom.

Evo, ovako onda, najjednostavnija procedura:
    Flashao si WM 6.5? E, sad skini R3AA010 Generic UK ROM (originalni iz SE) i flashaj ga na isti nacin (mozda ce trebati preimenovati ROM file).
    Nakon toga flashaj stock SPL s njegovim flash utilityjem.
    Nakon svega ukljuci mobitel i prodji inicijalnu proceduru (kalibracija ekrana i ostalo) i onda mozes ponovno spojiti na PC i pokrenuti SE Updater da ti nadogradi SPL na noviju verziju (i da potvrdis da je ovaj Generic UK ROM ujedno i posljednji sluzbeni SE ROM).

evo ga postavljen wm 6.1 ali sad imam problema s promjenom na stock rom sljedeca slika prikazuje sta mi se dogodi kad napravim sve od ovih gore navedenih koraka!

znaci mob mu ude u loading i tamo stoji! a na monitoru mi se prikaze to na slici, znaci uopce nemogu nasnimit stock rom! probao sam s hard reset al opet nis!
    Pa koji 6.1 si stavio? Je li SE-ov? Nisu svi WM 6.1 originalni!
    Ako jeste neki od SE-a (R2A, R3A ili raniji), onda je to to, jos provjeri je li se maknulo "olinex" iz trikolornog ekrana.

A ovo na slici ti moze pisati nakon sto si uspjesno vratio stock SPL (onaj bez "olinex" - nema vise flashanja iz trikolornog ekrana nakon toga!).

Sada na PC-u ukljuci SE Updater (ili ga skini pa instaliraj ako nemas), spoji X1 (dok je normalno ukljucen) i prati upute...
    Zadnji uredio ravilov : 13-10-2009 u 16:00

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mobitel
    x1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

uspjesno sam promjenio jezik, eh sad imam jedno pitanje...imam problem na msn-u
    nikako nece da mi promjene adreu, niti da je obrise. s kodom nemam problema, al imam s imenom, tj.adresom. pokusavam, al ne ide, molim vas za pomoc

PRONASAO SAM RJESENJE...a zanima me dali netko zna kako da gledam video isjecke s you-tube-a, kad odem, ne prikazuje mi ih uopce....hvala
    Zadnji uredio amelbeslagic : 16-10-2009 u 00:09

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zna li netko kako bi ja mogao na X1 stavit neku svoju muziku za alarm dok me budi ujutro ako je moguće?
    hvala unaprijed!

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @fatko_i,
    Drugi put pazi kuda postas. Ona tema je za moddanje X1, a ovo tvoje pitanje nema bas puno veze s tim...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    LG G3
    Operater
    VIP zakon
    Godina
    48
    Bodovi
    13.851
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Bodovi: 13.851, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fatko_i Pregledaj post
    zna li netko kako bi ja mogao na X1 stavit neku svoju muziku za alarm dok me budi ujutro ako je moguće?
    hvala unaprijed!

skini - probaj - kupi (samo 5€, ja ga kupio)

http://www.ageye.de/index.php?s=galarm/about

Odlican program!

+ Odgovori na temu
Stranica 33 od 39 PrvaPrva ... 23 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Sony Ericsson web bug :D
    By tomios in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 07-12-2006, 07:24
  2. Sony Ericsson CAR-100
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 15-05-2004, 20:32
  3. Sony Ericsson HBH-200
    By Dark in forum Mreža
    Odgovora: 4