zanima me jel postoji mogucnost da se mob ne otkljuca kad npr dode sms poruka?
zanima me jel postoji mogucnost da se mob ne otkljuca kad npr dode sms poruka?
Dakle imam kućni wireless internet di moram sve postavke sam unosit(internet protokol TCP/IP)..znači nije od nikakvog operatera t-com,optima i sl. i nemože radit ako je na kompu namješteno da automatski ip radi.Plus moram napravit neko "internet povezivanje" sa korisničkim imenom(user name) i lozinkom(pasword) di isto mora bit naziv glavnog računala ili ip adresa odredišta.....e sad pitanje je kako da do podesim na xperiji x1 ???...znači di šta treba ić jer nije baš sve isto na win mobile i na windowsima na računalu!!!
@ Phoenix1409
Instaliraj XperiaTweak ili BsB tweak i tamo u postavkama imaš mogućnost da se mob ne uključuje kada dođe poruka.
imam taj xperia tweak, i to je ukljuceno, ali mi se i dalje svaki put kad dode poruka otkljuca :/
Uh, da. Mislim da je X1 odličan mobitel, ali potpuno smrdan zbog WMa. Želio bi ga napraviti korisnim. Zato bih htio staviti Android. Ali, kako? Našao sam mnoge tutorijale i svašta na XDA, negdje neradi GPS, negdje kamera, negdje ovo, negdje ono.
So, htio bi FULLY WORKING Android(Bio ROM, bio dodatak za WM, bio neznam ja šta) za XPERIU x1. Niš posebno komplicirano molim!
A ja bi htio milijun novaca. Otkud ti ideja da je to uopce moguce?
To je ipak mobitel, nije standardno racunalo pa da na njega instaliravas sto god se sjetis.
trazim masku za xperiu x1 (kao na slici)... znaci komplet masku ne one silikonske zastite i sl... dali zna neko di se ona moze nac i kupit.. HVALA ps nemora bit crna moze i bijela odnosno siva...
@toni59: ovdje imas kuciste, mislim da su svi djelovi: http://cnn.cn/shop/sonyericsson-xperia-c-28_638.html
imam xperiu x1, ne radi flat kabel. na servisu su mi rekli da to kosta 500kn. ostavio sam ga i stoji tamo vec 2 tjedna sigurno. kaze da nemoze nabavit djelove. da li ima neko sa foruma to ili zna nekoga ko to moze popraviti u splitu ili negdje blizu?
meni je isto vrisnuo flat kabel i slicna prica ko tvoja, samo meni mobitel stoji rastavljen vec mjesec dana. znas li mozda ide li taj dio pod garanciju bez originalnog roma? a kako i da promijenim rom kad ne mogu upalit mobitel?
Imam jedno pitanjce vezano uz X1 a to je da li se na njega može instalirati neka aplikacija koja objedinjuje gtalk i skyp-e .Malo sam guglao i predlažu neke aplikacije koje objedunjuju više tih IM-a pa ak mi neko može predložiti kakvu pouzadanu i free aplikaciju. Unaprijed se zahvaljujem
Da li netko tna zašto Opera na X1 neče otvoriti www.zet.hr a IE hoče???
To je pitanje samo do internet pretrazivaca... i na racunalu takodjer ima neki sajt koji opera ne otvara, a IE ili firefox svejedno, otvori.
Sigurno nije do mobitela.
Bok
Fala na odgovoru. I ja sam došao do tog zaključka ali sam mislio da instalacijom nekog path-a može napraviti da i opera otvara site koji imaju pdf format
Tipkovnica je relativno cest kvar na ovom mobu. Ili neke tipke ne rade, ili rade "predobro" (stisnes jednom, okine vise puta).
Nazalost ne znam koliko dodje popravak, ali kao sto rekoh to je cesci kvar (pogotovo na onima starijima od godinu dana), pa ne bi smjelo biti problema.
Imam vec duze vrijeme X1 i na njemu imam instaliran panel skype-a i sada kad sam nabavio još jednu X1 htio sam i na nju instalirati panel od skype-a uvidio da se više nemože skinuti(oficijelno Skype više nema podršku za Windows mobile )pa ak netko ima CAB instalacijski za Skype panel ili može kakav link gdje bi se mogao skinuti. Unaprijed se zahvaljujem :-)
Mislim da je ovo to što tražiš...
http://rapidshare.com/files/44926295...bileXperia.CAB
Pozdrav kao prvo svima! Imam par pitanja na koja molim da odgovore samo oni koji su imali xperiju x1 ili ju upravo imaju. Jeste li zadovoljni sa mobitelom? Ima li to čudo HR meni? Vidim po raznim stranicama da mnogi ljudi imaju problema sa tipkovnicom, sa spajanjem na računalo itd. Pa molim sve one koji znaju nešto o tome da mi odgovore. I da namjeravam kupiti taj mobitel makar je več malo stariji ali može se nači več po 900kn rabljeni naravno. Mislite li da mobitel vrijedi 900kn? HVALA!
Ja sam ga koristio, a sada mi je u ladici. Prirastao mi je srcu pa ga ne prodajem
Ja sam bio zadovoljan. Super zadovoljan! Ni jednom nije bio u servisu i nemam problema sa flat kabelom, tipkovnicom, spajanjem ... Naravno, potrebno je par programčića, tweakova, fixova i onda radi vrlo dobro, ali ipak je to WM. Ako si se već sretao sa WM mobitelima mislim da nećeš biti razočaran.
ODG. sonyO
Imao sam prilike koristit ovaj mobitel i mogu ti rec da je mobitel kvalitetnih karakteristika, kamerice i da se njegov dizajn meni jako svideo.
Baterija takodjer solidno traje. Ne bi trebalo da te muci podatak da puno ljudi koji ovdje pisu imaju problem, jer veliki postotak ljudi zato je na forumu da bi rijesio neki problem, a oni kojima mobitel perfektno funkcionira nece toliko pisat, maximum da ga pohvale.
Bok
@Riddick koliko si ga koristio?
@SE_HELP hvala!
Oko 1.5 g.
pozdrav,nadam se da nisam u krivom podforumu
danas sam x1 vratio na tvornicke postavke i sad mi ne radi wireless,nasao sam svoj modem i sve ok,ali kad idem na internet,pise cannot connect with current connection settings,to change your connection settings,tap settings,onda idem na settings ali neznam sta moram tamo napraviti
molim pomoc,hvala
Imam problem sa Xperiom X1, danas se ugasila i nece se vise upaliti power dugme non stop svijetli i blinka...
Zna li netko kako rijesiti ovaj problem?
Nakon nekog vremena ponovno sam pokrenuo X1 i htio sam napravati update softvera u setting Windows update ali mi ne uspjeva i stalno mi javlja "Connection to update server was not availeble. Chek jour data connection setting an ensure the device date and time are corect" Mobitel mi je spojen preko WI-FI-a na modem. Ujedno još jedno pitanje koji najnoviji legalni software ide preko ovakvog nacina update-a. Trenutno u njemu nema nikakve kartice od bilo kojeg operatera kad sam ga pokušao update a isto mi radi kad je kartica od bilo kojeg operatera unutra i mob otključan na sve kartice. Probao ja sa SE update ali tamo ga uopče nema na popisu , a sa SE PC Suite uopče ga ne vidi. Jedina je komunikacija na kojoj vidi taj mob je na OS XP preko Active Sync ili pak ako u opcijama izaberem da ga vidi samo kao USB storrage
Zadnji uredio ajetoo : 05-05-2014 u 18:10
Bookmarks