Hmm, zanimljivo...jucer sam stavio VIP karticu u Xperiu kupljenu u t-mobile...i radiUzeo sam ju tjedan dana nakon sto je izasla.
To ti je recimo situacija kad na kompu pržiš DVD, slušaš WMP, upaljena 4 prozora msn-a, 2 ti šalju nudge non stop, firefox pun tabova između ostalih radi neki youtube, i sad upališ recimo neku igru tipa crysis i šta sad? normalno restart. Potpuno isto se događa i na xperiji, ljudi ne znaju koristiti pa popale 10-ak programa odjednom, nijedan ne ugase kako spada i što se događa, naravno da im se mobitel uspori jer je zauzeće RAM-a puno veće. Tako da poslušaj što ti je "xperia" rekao
![]()
Hmm, zanimljivo...jucer sam stavio VIP karticu u Xperiu kupljenu u t-mobile...i radiUzeo sam ju tjedan dana nakon sto je izasla.
baterija mi se skroz ispraznila i kad ga stavim puniti ne puni se (uticnica ne komp). to mi se vec jednom dogodilo i nasao sam negdje kako ga upaliti u rom mode il nest pa ga malo napuniti i onda opet pokrenuti i nastaviti puniti. ali ne mogu naci taj topic, da li se to nekome od vas dogodilo?
Hm,... Ustekaj ga u uticnicu, pritisni tipku za smanjenje zvuka i drži ju skupa sa tipkom za palit mobitel. Eh da, prije toga izvadi bateriju na 20 sekundi. Trebalo bi raditi... Ja se nadam...
hvala mbusic, sve sto sam pokusavao nije islo, izgleda da je bila fora samo u tome da prvo stisnem za stisavanje a onda power button :-). uglavnom to je moj jedan jedini minus xperiji za sada
Da, obavezno prvo minus pa onda power. Znači sad ti sve radi? Nije mi se do sada nikad dogodilo ali sam pretpostavio....
Sad ono standardno pitanje,vrijedil ovaj telefon 350 eura????
Koje se igracke prodavaju po 1500kn i vise tako da x1 sigurno vrijedi oko 2200-2500.....(moje osobno misljenje)...
Koji model, crni ili srebrni?
Navodno su ta puknuca cesta pojava kod srebrnih, mada ni crni nisu imuni, dok su problemi s poklopcem baterije uobicajeni kod crnih.
Ja imam crni i drzim ga na salveticamada se ne bi ogrebao, medjutim, poklopac se vec poceo ljustiti sam od sebe, nicim izazvan.
Nisi trebao ic preko t-mobile-a nego si mogao ic direktno u ovlasteni servis pa bi manje cekao.....
danas mi se pojavio zajeban problem
bio sam na poslu i kak mi je ukljucena "antena" u mobitel, dobio sam poziv i izvadim "antenu" i javim se, i skuzim da on nije jos skuzio da sam izvadio iz ulaza, i sad naravno nemogu nikak drugacije pricat na mob nego preko slušalica, stalno gore stoji ona ikonica da mi je stereo headset ukljucen, probao sam iskljucit/ukljucit mob i izvadit bateriju al niš ne pomaže, ima ko kakvo rješenje? hvala...
Probaj ponovo uključiti tu svoju "antenu" pa potom uredno iskopčati, odnosno probaj negdje u mobitelu promijeniti profil, staviti na General.
HC4L
prvo sam probao
a kak se mjenja profil? jbg ne snađem se, nemam ga baš dugo![]()
meni se pojavilo na x1 u opcijama za alarm gore gdje bi trebalo pisati -description- meni pise DON'T TOUCH I'AM A DUMMY i kad postavim neki alarm uopce ne zvoni. imao sam instaliran G-ALARM i nakon sto sam njega maknuo to se pojavilo. jel zna tko u cem je kvaka?????
evo rješio sam, čito sam po netu da se često zna to dogodit na xperiji, mislim česo, da je bilo takih slučajeva. znaći sa stylusom malo samo promrdajte taj ulaz od slušalica, mrdajte dok se ne makne ikonica
malo tulav problem al ajde
crni je..
slao sam ga preko njih jer sam ga tamo i kupio...ma ok, pitanje je dali je to tocna informacija...
Jesul uspjeli kinezi napraviti svoju verziju ovog telefona.Krace receno,imal kopija ovog telefona????
Bok mobilaši! Iako sam pročitao sve i svašta o xperiji x1, još uvijek dvoumim oko nje i nokije e71. Obadva mi se sviđaju no na x1 je veća prevaga jer sam do sad koristio samo sonyericsson telefone. Zadnji koji posjedujem je g900i. Znači UIQ platforma. Nokija e71 privlači me zbog promjene, izgled menia, opcija i bogate opreme u prodajnom paketu ali problem je u velikom sar-u u odnosu na x1. S druge strane x1 je windows mobile pa mi je to također izazov za kupiti u odnosu na UIQ. Ali taj poklopac mi stvara problem. Kozmetički naravno. Ne kupuje mi se nešto zbog čega moram na servis nakon nekog vremena.
Teško mi se odlučiti. ima li nešto što uistinu x1 stavlja na tron ispred nokije e71. po mogučnostima su slični ali opet...
http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson...a-oglas-456669 pogledajte ovaj oglas i ovo gdje piše HR MENI. o čemu je ti riječ.
Sve to stoji ,nisam to rekao. Ali da uredaj kao takav te pare vrijedi, ne vrijedi da imam WM 12 na sebi..
For the hoven lands...
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks