Ja sam isto mišljenja da se isplati w995 pričekati ako nedostatak xenona nije problem... a ako i bude kojih 500-600 kn (prodat k850 + platit za c905 i razlika ta između c905 i w995) nadoplate više isplati se.
Ako mislis uzimat taj mob samo zbog kamere onda nemoj,koji ce ti k... Cekaj idou ili si uzmi W995 kad dodje
For the hoven lands...
Ja sam isto mišljenja da se isplati w995 pričekati ako nedostatak xenona nije problem... a ako i bude kojih 500-600 kn (prodat k850 + platit za c905 i razlika ta između c905 i w995) nadoplate više isplati se.
Ovo je pitanje pogodnije za podforum Usporedbe modela...
ja sam imao k850 sad imam c905 velika je razlika u kameri . slike su odlicne ,i nije cigla sasvim je solidno za taj tip moba ,jedino sto je 136 g tezak je malo.
uzmi c905 ja ga koristi vec 8 mjeseci. to ti govorim jer imam i n82.
na mom c905 na tipkicama nisu u boji slusalice crne su
ubuduce koristi EDIT tipku
Zadnji uredio imaticx : 01-03-2009 u 03:07
to ti je web browser za mob,bolji je od onog obicnog.tko "druge" ?
ako mislis drugi,mogu,samo ju treba instalirati na mob
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Kaj ko zna kad novi firm.izlazi?frend mi je govoril da je negde naletil di tip fura garmin na c905..kaj ima ko kakav info o tom?
Tele 2 pretplata, 24 mjeseca, minimalna mjesecna potrosnja 150kn
http://web.tele2.hr/MobilniTelefoni/...eci=&mobile=84
a mozes li malo reci kakve je kvalitete video na c905???
###1410989180026
@tnt_tunja,
Hm, a po cemu ovo pitanje spada u temu o Idou?![]()
Evo novi firm je gore,javim dojmove
imam c905 od 12.mjeseca (proizveden je u week 46), što se softwarea tiče, nije loše, ali zato izrada kućišta je skroz slaba, sramota za SE:
- nakon samo mjesec dana crka mi je zvucnik, bio je na servisu 20 dana, sad je ok
- klizač (slide) je raskliman, baš ima lufta i klapa na sve strane
- tipka dolje je pretvrda, teško se pritiska
- tipka 8 je također čudna, nemam osjecaja kad je pritiskam, upadnuta je
- lagane ogrebotine na tipki 2, to je najmanji problem
Dao sam 1800kn uz pretplatu Tele2 150 na 2god., žali Bože novaca, stvarno me razočaralo jer dosad sa SE nikad nisam ima problema.
Da ga dam na servis, to je opet 20 dana bez mob, a i ko zna mogu li se ove greške ispravit
bolji je
nisam previše diral,al kolko vidim dodane su neke stvari,glavno da je youtube tu
dodani su neki programi za gps..player bolje dela ne trza,prilikom surfanja kak se mobitel okrene tak okreče ekran tj browser,a ne prije sam znal čekat po 6-7 sec...sad je riješeno...pregledavanje slika traje trenutno i nema onog zastajkivanja...to je onak na prvu loptu kaj mi je upalo u oko,uglavnom skinite ga jel razlike su očite,bar kod mene...Izgleda da bi bu bilo nekaj od tog mobitela
![]()
Vjerojatno SEUS...
SEUS..![]()
okej..procitala sam sve te sam isto tako i gledala komentare na esato forumu i vise mi nista nije jasno
jel zbilja toliko problematican kako pricaju na esato forumu ili su ovi noviji popravljeni-stavljeni novi zvucnici od drugog proizvodjaca, sredjen slide?
nisam vidjela da se u cro toliko bune i zale na c905 ili se jednostavno potiho furaju u servis?
isto tak-jel ima razlike u kvaliteti izmedju srebrnih i crnih (negdje sam citala da slide na jednom od tih grebe po tipkovnici?!)
jel netko mozda ima info o tome iz SE servisa?
evo i mene nakon dugo vremena..
Naime, kupio sam sredinom 1 mjeseca doticnji mobac u t-skamu..
Prvi dojam je bio iddddddddddddessss djurdja!!! brutalno!! ssakon!
Wifi sam malo koristio, ali ono sto sam koristio zaista odlicno.
Kamera brutala! Slike za (mene) amatera super!
user friendly prebacivanje slika preko usba (to mi je posebno drago, s moba na komp u svega par sec).
U početku me je pikao onaj mali pimplek na koji se veze vezica ali sam brzo i to rijesio
Da bi nakon ravno 10 dana sto ga imam tipka upala (tipka 4) ,,unutra''.
Tjesio sam se ajde pa i ljudima koji kupe mercedes za silnu lovu nekaj zeza u početku di neće mobac od 2k kn
Prijatelj ima c905 kupljen u Qataru, naravno da je zlatna verzijaali i njemu je upao gumbu unutra doduse broj 6! Dobro je, nisam jedini
Malo zamjeram kaj mi dosta dugo se pali kad ga upalim (treba mu jedno 5 sec da uopce upali ekran) i kaj se zna zamrznut nakratko.
Prije 3 dana mi se deslio da mi je gumb/tipka C upala unutra!!! rekoh wtf???
why me???? God why!!!????
Radi na sec i onda prestane radit (mozete zamisliti kako je kada pises poruku i dodjes do pola a ne mozes pobrisati, naravno pogrijeyis jos koji put u nastavku pisanja pa ti poruka izgleda kao da si pisao na poljskom ili slovackom).
Probat cu se ovih dana pozabaviti sa novim firmom, samo da skuzim kako se gore stavlja
Imao sam zaista velika ocekivanja ali me je mobac rzocarao nakon samo 3 mjeseca koristenja. Dajem mu jos jednu priliku pa cemo vidjeti sta i kako dalje...
Imam 2 pitanja (zasad)
1) kako vidim koji mi je mjesec proizvodnje (posto svi govorite moj je 45, moj 65 pa da vidim koji je moj)
2) kako se instalia firm?
ko zna zna, ko ne zna njemu 2!
Bookmarks