Ma nemrem ni opisat koliko mi je krivo...bas sam se nabrijao na telefon jer sa zapeo sa k800 posto mi ni k850 ni c902 ne odgovarju po nekim stvarima. I sada pojma nemam kaj kupiti, a k800 mi je iako odlican za tu lovu stvarno dosadan postao...
Kaj se tice c905 - pomirio sam se da mozda rikne zvucnik, pomirio sam se da je telefon novi, pa da ce ziher trebati jedna-dvije verzije fw-a da radi stabilno ali da kupim novi high end telefon kojem odmah u startu slide radi kao na 2 godine staroj Nokiji ili da navy pad od prvog dana steka to mi je jednostavno nedopustivo....barem meni...vjerovatno ima ljudi kojima to ne smeta....
I sad sam opet na pocetku - zaglavio sa k800![]()

Odgovori uz citat
K800 -> K850 -> K800 -> C902 -> i opet treci K800

,neznam kak bi to drukčije rekel,ja na sreću nemam takvih problema,a s mobitelom sam i više neg zadovoljan,štoviše,mogu komotno reč nakon hrpu promjenjenih SE da sam praktički bez zamjerke..
,al fakat,tu sam se iznenadil,imal sam dost SE mobitela,i večina je radilo huh,sporo,al ovaj mob,to je sad druga pjesma.Što se tiće GPS-a,baš ga nisam puno koristil,google maps je ok,jedino moram se sad raspitat za neki offline program,pošto ovak treba net,da skine karte.Wlan je odličan,lovi mrežu bez greške,jedino se zna zblesirat,spoji se na mrežu,al kad se krene surfat niš ne nalazi,posle pogledam,pukne veza,i pak se spajaj prek wlan-a,al niš strašnog,inače je relativno brzo surfanje opet ovisi o zahtjevnosti stranice,sve u svemu,odlično..Što se tiće baterije,ona je odlična s obzirom kaj sve radim na mobu,prvi dan dok sam mob kupil,bil je napunjen na pola tj oko 43%,s tim da sam tu večer šajbal po netu prek wlan-a,i čačkal malo po gps-u,baterija je izdržala jedan dan,napominjem bila je puna dopola,uglavnom baterija je odlična,danas sam mob punil,i sad bumo vidli kolko bu izdržala.Nadam se da če neke sitnice doć sa novim firmware-om,te če bit ispravljeno greške tj soft.propusti.Sveukupni dojam je,zadovoljan,ugodno iznenađen,jedino eto velim na tu izradu samog mobitela,nadam se da če ga u sljedečim serijama "učvrstit"mada to nije razlog da ga se zaobiđe pri kupnji,nek vam nebude presudna stavka,pošto mob ima svoje kvalitete..Moja preporuka svakom ko nišani na njega...Ovo je bilo onak sa mog stajališta,ak još kaj otkrijem dodam tj dopišem...
. Zato ja ne kupujem brandirane mobitele.

Bookmarks