Ovisi u cemu je kvar.. moze biti u softveru a to bi se dalo dosta lagano a mozda cak i besplatno popraviti.
Ako je u hardveru, onda je vec malo zeznutije. Mozda bi morao kupiti neki novi dio i tako
je,istina,ma ja sam ziheras,necu kupit![]()
gidi jap!
Dali je neko imao problema sa zvučnikom, sve radi i sve je ok, osim zvucnika, kada ukljucim opciju "Uključi zvučnik" onda sve cujem i mogu da komuniciram normalno, medjutim htio bih ovo rijesiti ako neko moze da mi pomogne.... neki su mi govorili da je do flat kabla![]()
Dižem ovu staru temu jer... imam doma svoj dobri stari C905 koji je služio odlično, međutim prije neke 2 god. sam ga smočio (pocrvenila oba indikatora) i od tada je bilo svega, ali na kraju je ipak "preminuo".
Prvo sam ga odnio u jedan servis, pa su rekli da se to ne može popravit, nije uopće htio upaliti. Isti taj dan, prije nego sam ga mislio bacit u smeće, pokušam ga još jednom upalit - i upali! Prvih par puta bi se upalio/ugasio odmah, ali postepeno je proradio do te mjere da ga se moglo čak i koristiti, iako neke tipke nisu baš 100% radile, ali na kraju je nešto ipak crklo jer se nije htio više puniti.
Čisto iz tuge, žao mi ga je baciti, pa da pitam ovdje, može li ga se nekako pokušati popraviti? Nisam probao s drugom baterijom, ali nekako imam osjećaj da kupim novu bateriju da bi radio dok ona traje, a kasnije opet cicikrep.
Tražio sam na ebayu matičnu ploču za njega ali nema, samo flat kabel, ekran i neke druge sitnice.
Svaki prijedlog je dobrodošao![]()
Ako imaš dovoljno iskustva s elektronikom, probaj ga rastaviti i onda potraži na matičnoj osigurač. Obično je blizu konektora za punjenje. Provjeri unimerom jel možda crko. Ako jest, imaš sreće, to se može popraviti prelemljivanjem.Ako nije to, onda ne znam...
Bookmarks