Moj je 44 tjedan 2008 i nema nikakvih grešaka koje ste spomenuli. Navi tipka normalno radi u svim smjerovima, slide je dobar, za sada nisam primjetio neki bug a kamera je naprosto odlična. Svi hvale kameru od k800, imao sam ga malo više od godinu dana, znam kakve fotke radi ali c905 je tu otišao korak i kad sada uspoređujem njihove slike na kompu razlika u kvaliteti je odmah vidljiva.
Za 10-ak dana bi prema najavama trebao izaći prvi update za c905 sa novom verzijom kamere i baš me zanima kako će to izgledati.

Odgovori uz citat

,al fakat,tu sam se iznenadil,imal sam dost SE mobitela,i večina je radilo huh,sporo,al ovaj mob,to je sad druga pjesma.Što se tiće GPS-a,baš ga nisam puno koristil,google maps je ok,jedino moram se sad raspitat za neki offline program,pošto ovak treba net,da skine karte.Wlan je odličan,lovi mrežu bez greške,jedino se zna zblesirat,spoji se na mrežu,al kad se krene surfat niš ne nalazi,posle pogledam,pukne veza,i pak se spajaj prek wlan-a,al niš strašnog,inače je relativno brzo surfanje opet ovisi o zahtjevnosti stranice,sve u svemu,odlično..Što se tiće baterije,ona je odlična s obzirom kaj sve radim na mobu,prvi dan dok sam mob kupil,bil je napunjen na pola tj oko 43%,s tim da sam tu večer šajbal po netu prek wlan-a,i čačkal malo po gps-u,baterija je izdržala jedan dan,napominjem bila je puna dopola,uglavnom baterija je odlična,danas sam mob punil,i sad bumo vidli kolko bu izdržala.Nadam se da če neke sitnice doć sa novim firmware-om,te če bit ispravljeno greške tj soft.propusti.Sveukupni dojam je,zadovoljan,ugodno iznenađen,jedino eto velim na tu izradu samog mobitela,nadam se da če ga u sljedečim serijama "učvrstit"mada to nije razlog da ga se zaobiđe pri kupnji,nek vam nebude presudna stavka,pošto mob ima svoje kvalitete..Moja preporuka svakom ko nišani na njega...Ovo je bilo onak sa mog stajališta,ak još kaj otkrijem dodam tj dopišem...

,neznam kak bi to drukčije rekel,ja na sreću nemam takvih problema,a s mobitelom sam i više neg zadovoljan,štoviše,mogu komotno reč nakon hrpu promjenjenih SE da sam praktički bez zamjerke..
. Zato ja ne kupujem brandirane mobitele.

Bookmarks