evo i mene nakon dugo vremena..
Naime, kupio sam sredinom 1 mjeseca doticnji mobac u t-skamu..
Prvi dojam je bio iddddddddddddessss djurdja!!! brutalno!! ssakon!
Wifi sam malo koristio, ali ono sto sam koristio zaista odlicno.
Kamera brutala! Slike za (mene) amatera super!
user friendly prebacivanje slika preko usba (to mi je posebno drago, s moba na komp u svega par sec).
U početku me je pikao onaj mali pimplek na koji se veze vezica ali sam brzo i to rijesio
Da bi nakon ravno 10 dana sto ga imam tipka upala (tipka 4) ,,unutra''.
Tjesio sam se ajde pa i ljudima koji kupe mercedes za silnu lovu nekaj zeza u početku di neće mobac od 2k kn
Prijatelj ima c905 kupljen u Qataru, naravno da je zlatna verzijaali i njemu je upao gumbu unutra doduse broj 6! Dobro je, nisam jedini
Malo zamjeram kaj mi dosta dugo se pali kad ga upalim (treba mu jedno 5 sec da uopce upali ekran) i kaj se zna zamrznut nakratko.
Prije 3 dana mi se deslio da mi je gumb/tipka C upala unutra!!! rekoh wtf???
why me???? God why!!!????
Radi na sec i onda prestane radit (mozete zamisliti kako je kada pises poruku i dodjes do pola a ne mozes pobrisati, naravno pogrijeyis jos koji put u nastavku pisanja pa ti poruka izgleda kao da si pisao na poljskom ili slovackom).
Probat cu se ovih dana pozabaviti sa novim firmom, samo da skuzim kako se gore stavlja
Imao sam zaista velika ocekivanja ali me je mobac rzocarao nakon samo 3 mjeseca koristenja. Dajem mu jos jednu priliku pa cemo vidjeti sta i kako dalje...
Imam 2 pitanja (zasad)
1) kako vidim koji mi je mjesec proizvodnje (posto svi govorite moj je 45, moj 65 pa da vidim koji je moj)
2) kako se instalia firm?

Odgovori uz citat
Bookmarks