Bolja im je greska sada nego prije mjesec dana jer tada su stare minute i poruke obrisali a nove dodavali 2. u mjesecu. Sada makar stare vrijede sta je meni ok jer sam mali potrosac. Uglavnom, nije u redu da toliko kasne.
Bolja im je greska sada nego prije mjesec dana jer tada su stare minute i poruke obrisali a nove dodavali 2. u mjesecu. Sada makar stare vrijede sta je meni ok jer sam mali potrosac. Uglavnom, nije u redu da toliko kasne.
Al ga kasne.....
Evo meni dodali...
danas i meni
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
i meni...he he !!!
e ljudi....evo moje pitanje ja sam sebi napravio tu tarifu negdje 10mjesec,i sad preko božiča sam koristio tomato,i sve ok.....sad mene zanima kad bih ukuco bon od 25 kn dali bih ja automacki dobio besplatne minute i poruke ili što moram napraviti....ponavljam da sam još u 10mjesecu se reg pa sam dobivo mjesečno!!
ma zabunio sam se.......znaći uplatim bon od 50kn i dali če mi raditi................
mene zanima nesto...imam ukljucenu tomato plus tarifu i jos dobivam 250 poruka free jer sam bila u onoj akciji...
e sad, sjelo mi je i tih 50 i tih 250 poruka...i to je sveukupno300 poruka...kada sam gledala na *100# vidla sam da imam 350 poruka besplatnih...odakle ovih 50 extra???
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ponukan tvojim postom, pogledam ja poruke i imam 150. Odakle meni ovih 100 extra??? Trebam imati samo 50 iz plus tarife.
evo danas ustanem, pogledam poštu kad ono kuverta od tomata... reko wtf? Otvorim, pogledam i skužim da se radi o potvrdi registracije za plus tarifu, reko ok nema problema.
No onda kad sam skužio da su mi poslali krivu reg lozinku pop***** sam. Ugl lozinka bi trebala biti oblika: REG xxxxa (x-broj,a-slovo) e pa ja tog slova(a) u pismu nemam. Službu za korisnike neću zvat, sad ću im poslat mail pa javim rasplet situacije. Nadam se da je neka greška
CARpeDiem*
Jedna novotarija.
092 99 11 - služba za korisnike (prijava poteškoća pri korištenju tomato usluge; besplatno za pozive s tomato broja). radno vrijeme službe za korisnike je svakog dana od 08:00 od 21:00 sati.
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...&idnews=628343
Netom stigao odgovor od szk vezano za visak poruka:
"Pogreskom sustava dodijeljeno Vam je vise poruka. Poruke mozete iskoristiti do kraja mjeseca te Vam ih ne cemo oduzeti."
Ne znam da li je ovo prvoaprilska sala ili sta ali dodijelili su mi minute i poruke jutros u 8:15. Popravljaju se.
Za one koji jos ne znaju a htjeli bi aktivirati Tomato plus tarifu:
od 01.04. tomato plus tarifa nije dostupna za aktivaciju.
http://www.tomato.com.hr/tomato/show...ubcatid=666947
super, sad je porasla cijena sim brojeva sa tomatom+!-slobodna prodaja.
stiže uredno prvoga pa nitko ne piše...
![]()
to se podrazumjeva!!
bok,
dali ste danas primili sms poruku od vipa u kojoj piše
da od 16.06 nastupaju novi cjenovni sustav..
o čemu je točno riječ ?
tnx
@Chief Wolfinjo
Evo pogledaj na ovom linku taj clanak 42 zakona o el. komunikacijama:
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/340018.html
Nista posebno!
Bookmarks