Pa nije lose, ali je glupo ako kazu da se minute dobivaju prvog u mjesecu, a dobiju se u stvari 10-og, to stvarno nije u redu od njih.
Pa nije lose, ali je glupo ako kazu da se minute dobivaju prvog u mjesecu, a dobiju se u stvari 10-og, to stvarno nije u redu od njih.
To se dogodilo 10aLEX, a ne meni...
Prosli mjesec sam tek oko 10-tog dobio ono pismo (sa kodom koji se salje sms-om) objasnjenje je bilo da je zbog toga kasnila aktivacija min. (tj. nije startala prvog u mjesecu)!
Vidjet cu sto ce biti u 12. mjesecu pa javim.
@happydayhr
Evo dobio sam danas 1.12. poruku da mi je dodjeljno 50 min./sms!
Znaci popravili su, kako si rekao!
Ja nisam dobio ni poruku, a ni 50 min/SMS!
Prošli mjesec mislim da sam dobio oko 5. ili 6.11.
Ja sam tek 22.11. preko weba aktivirao , i jos nisam dobio ni ono pismo , potrosio sam tih 50/50 u roku 7 dana od aktivacije ... dobra tarifa![]()
meni danas nije došla obavijest s smsom da sam primio 50 min/sms ali sam skužio da mi je to sjelo jer sam zvao a nije ništa skinulo.
e a kaj je s onim pismom kaj mi treba stić i odgovorit na njega? ja njima tamo nigdje nisam naveo adresu (niti se ne traži), samo broj tel. aktivirao sam to negdje oko 15.11 i još mi to nije stiglo a piše da ak ne odg u roku 30 dana na to pismo da će mi ukinut tu opciju. rado bi zvao SZK al se plaća a ne mislim plaćat 1,70 za glupe informacije ili da mi još kažu da nemaju pojma.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
to se meni događalo jedan dan (1.12.2008) samo obrnuto. skidalo mi je za poruke a za pozive nije. vjerojatno taj prvi dan kada ti tek aktiviraju novih 50 min/sms to aktiviraju zasebno(posebno sms a posebno pozive) pa postoji kratko razdoblje u kojem ti je jedno besplatno a drugo nije.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
ak sam dobro shvatio , u pismu bi trebala doci neka lozinka koja se mora nekak njima dojaviti - mislim sms-om ili mozda preko weba , da bi dalje opcija vrijedila ... Budem i ja probao sad sms poslati da vidim oce li mi skinuti ...
Danas stiglo pismo - samo je problem kaj uopce ne funkcionira , ja posljem a odgovor dodje da je poslan sms pogresnog sadrzaja ... a kod tocno prepisao sa papira i poslao na broj 7092 , i ispada da bi trebao zvati sluzbu za korisnike za 1.70kn/min , poslao sam mail zato jer ne zelim trositi na to ...
Zadnji uredio Router : 04-12-2008 u 17:44
jel zna netko sto ce btii s ovom tarifom poslj enove godine? hoce se moci aktivirati ili sto?
A piše da će se moći danas zadnji dan. Ali ne vjeruj im.
Ili će je ukinut svima (iako su se zaklinjali da neće) ili će je produžit dalje.
Jer ovako zasigurno nemaju ekonomske računice
Ha ha ha. Sad sam na tomato stranici pročitao.
Požuri, ova ponuda vrijedi do 31.03.2009.
Ha ha ha
Zadnji uredio frish : 01-01-2009 u 14:37
@happydayhr
Ako ukinu tu tarifu onda ce vjerovatno vecina kartica otici u smece, a i nesto zadnjih dana bas i ne salju reklamne sms-ove?!?
Pretekao si me :-)
Jel stigla kome poruka da su mu dodane minute i poruke?
Meni još nije..zbilja do kad će trajati te besplatne minute i poruke?
Dok svi ne otkazemo tarifu zbog ovog kasnjenja dodjeljivanja.
Inace, kodovi *100# i *102# pokazuju broj besplatnih poruka i minuta. E sad, ne znam da li se to odnosi na plus tarifu. Nisam ih probavao prosle godine.
meni je upravo sad dosla poruka da mi je dodjeljeno novih 50 poruka i 50 min
pozzzz
kod vrijedi i za plus tarifu, samo za poruke, barem meni...ne pokazuje mi koliko min imam...![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Evo i meni su dodali u 18:19.
Isti slucaj sa kodovima, za poruke pise 50 a za minute 0.
meni još ništa nije dodjeljeno. niti mi je došla poruka a i provjerio sam stanje kodovima i oboje je 0.
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Bookmarks