dali ste dobili kakvu reklamu ? ja već dulje vrijeme nisam.
dali ste dobili kakvu reklamu ? ja već dulje vrijeme nisam.
Nikako to nemogu da aktiviram neš me muči,i nemam mms alli mogu staviti u drugi mob,što dalje,dal treba netko tko ima tomatto + pa dal ima netko od vas da mi pomogne ko je več korisnik,???
ja sam si danas isto to kontala...kak vec dugo nisam, i bas mi je danas doslahehehe
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Jel ona neka koliko pceli treba da preleti od cvijeta do cvijeta? :-) Koji su oni likovi, hehe.
da to sam i ja dobio
koje reklama...
a kasnije sam dobio za SE xperia 1
Kolko im treba da mi opet daju poruke i pozive?
Hoču ih odma danas dobit ili kad?
Bas su stoka sto se toga tice. Ja potrosim 30ak minuta mjesecno i ostane mi neiskoristeno ono sta mi daju a danas placam pozive. S vremenom ce to dodjeljivanje doci na 20. u mjesecu. Bas su jadni...
hmmm nemam pojma, danas nisam dobio ništa.
A trebalo je sjest 50min i 50 poruka + 250 poruka pošto sam novi korisnik.
tomato ima super koncepciju, samo je ne provodi. potpuno su neodgovorni. polako mi padaju u ocima..
Dojavljeno je, barem meni.
Forumaš godine :)
Hehe, da sam prije reko......ma čitaju oni ovaj forum![]()
Je li tko dobio ovaku poruku:
"Od 2.2.09 nakon potrosnje besplatnih SMSova, tomato plus korisnicima SMS ce se naplacivati kao prije aktivacije plus tarife.Vise na www.tomato.com.hr/plus"
Koja je tu razlika nego prije?!?!
Inace proradili su brojaci na *100# i *102#!
ja sam isto tu poruku dobio i došao ovdje po odgovor.![]()
da to nije kraj promo tomato tarife?
izgleda da ljudi nisu kupovali bonove. sigurno im je neisplativo?
Nezna po cemu si to zakljucio (posto su nedavno produzili akciju do kraja 3. mjeseca)...
Koliko sam ja shvatio, to se odnosi na to ako si imao opciju 0,35 ili 0,47, onda ti naplacuje SMS po toj tarifi (0,25 kn ili 0,27 kn). Vjerojatno je do sad bilo po "početnoj tarifi" 0,29 kn...
Svaki mjesec i dalje bi trebalo dolaziti 50 SMS-a kao i prije... Ako sam drobro shvatio iz uvjeta koristenja (tocka 9.)...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ista ta tocka 9 kaze "Novih 50 besplatnih minuta i 50 SMS poruka korisniku se dodjeljuje svakog prvog dana u mjesecu". Ja sam danas, 2. u mjesecu u 10:30 primio sms o dodjeli minuta i porka.
ja sam danas isto dobio 50 sms i 50min, te 250sms beslatno
ali nemogu slati sms-ove... samo zvati.... u čemu je kvaka ?
imam na računu 0.28kn...
hvala
@Chief Wolfinjo
Sam si odgovorio, kad si rekao da imas samo 0,28kn na racunu.
Sigurno imaju neki minimalni iznos.
ni ja nisam dobil do sad nis ..ma doc ce ljudi polako!!
Di si zapeo i sto te muci?
Nemoras imati MMS, izaberes da imas mobitel koji ne podrzava MMS.
Pogledaj si post br. 11 ove teme...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Ne strana 11, vec u ovoj temi (u kojoj pises) na prvoj stranici ti se nalazi post broj 11, u njemu ti pisu odgovori na gore postavljena pitanja... jos jednom, klikni na ovaj link.
Da li su ti ta dva boroja na Tomatu? Ako jesu, onda odi na http://tomatoplus.tomato.com.hr/mobu...lus/login.aspx i u prvu kucicu upisi svoj broj u obliku 3859XXXXXXXX i stisnes prvi posalji (desno od kucice gdje si upisao broj telefona).
Pricekas da ti dodje poruka sa privremenom lozinkom, prepises tu lozinku i stisnes drugi posalji.
Philip B. Crosby
Da pohvalim tarifu malo. Danas sam trosio proslomjesecne besplatne minute. Jos mi nisu dali novih 50 ali fer je da se mogu ove stare koristiti dok nove ne dodaju. Nadam se da im to nije samo greska u sistemu. :-)
Bookmarks