Oni nikada nisu rekli da postoje ti kodovi za provjeru. Mozda je to u fazi izrade pa ce nas obavijestiti kada bude funkcioniralo.
Sa obracunom od jedne sekunde da se prilicno dobro pratiti sa brojacem u telefonu tako da to nije neki problem.
e jel netko ima problema s smsovima a da ga je netko prerucio? mislim da bi trebao na jednom broju imat 70 SMS jer sam preporucio korisnika ali nista izgleda. pise 50..
Ako nekog zanima onih 50 besplanih minuta vaze i prema BiH brojevima (ne svima, ima na njihovoj stranici koji su). Konkretno ja zvao Mostar i nisu mi nista naplatili.
koliko treba da se ta tarifa aktivira, ja sam jucer aktiviro broj, ali jos nista nije aktivirano..napalcujemi pozive.
Koliko se sjecam bilo je prilicno brzo, manje od pola sata.
Posalju ti SMS kad je aktivirano...
Meni je doslo za 5 minuta...
Jesi stisnuo onaj link koji si dobio na mail?
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Aktivacija je prošla za manje od 10min. Sve mi je za pozive kaže da imam 0min.
Neznam zašto sam morao ostavit osobne podatke al ajde.
Zato sto ti na kucnu adresu posalju sifru koju moras poslati SMS-om na broj koji bobijes u pismu...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
meni vec 2 dana nista.. naravno kliknio sam na link i sve. jos nista do tarife...saljem sluzbi mailove,ali nista.
PS. vec mi je puko film i reko ajd da provjerim i na *100# kaze 0 SMS, i odem ja na net i dekativiram tarifu i napise odmah poruku da sam deaktiviro tarifu?? mislim WTf? pa nikad mi nije ni aktivirana tarifa a ne da sam ju deaktiviro..???
ima netko slican problem.
Zadnji uredio khideg : 06-01-2009 u 21:35
Meni ove godine nije stigla niti jedna reklama, wtf?!?!
Ma daleko od toga da se ja bunim. :-) Samo me brine da ne bi ispalo nesto kao da nisam primio 50% obaveznih reklama.
@Gayo: Ma ne brini... Ako iskljucis mobitel oni te odmah obavjeste da moras imati ukljucem mobitel. Tako ako nisi dobio takvu poruku onda nemoras brinuti. Ja sam jedan mjesec npr. dobio samo jednu poruku... Nisam siguran, ali mislim da to ima veze sa onim sto se bira, sto te zanima, pa ti posalju poruke vezane uz to...
Philip B. Crosby
@n00b
Nisam siguran s ovim:
"Ako iskljucis mobitel oni te odmah obavjeste da moras imati ukljucem mobitel."
jer ja svako vece oko 22h iskljucujem mobitel, (imao sam prije neprijatna iskustva da me netko oko 1h ujutro u pijanstvu zabunom nazove) i nisam dobio niti jednu sms tipa "mobitel mora biti ukljucen"
Nisam taj mobitel gasio u zadnje vrijeme, ali kad sam prvi put aktivirao tarifu (ono prije par mjeseci) sam se isao igrati (palit/gasiti mobitel) kako bi vidio sto ce biti i redovito mi je slalo poruku tipa "ako zelite iskoristiti besplatne minute i SMS-ove morate imati ukljucen mobitel" (nije pisalo doslovno tako, ali slicno).
Philip B. Crosby
ma kako javljanje sta ti je iskljucen mob ne baljezgajte meni taj broj nije skoro nikada ukljucen manje više pa je sve o.k.
Procitali me ovi na forumu pa su mi danas poslali jednu reklamu da ne brinem. :-)
Prošlo 5 dana i doma ništa nisam dobio.
SMS-ove i min sam potrošio....nakraju se bojim da mi ne naplate to sve.
Nece ti nista naplatiti...
Ja sam dobio pismo pa nisam poslao tu poruku i nisu mi nista naplatili... Samo ti iskljuce tarifu, tj. vratis se na "normalni" tomato... Sto se tice iskljucivanja tarife, mislim da si mjesec do dva siguran da nece iskljuciti, meni je trajala oko 3 mjeseca prije nego su iskljucili (u pismu pise kad ce iskljuciti)...
Ako ne dobijes pismo do kraja mjeseca nazovi SZK...
Philip B. Crosby
izgleda da su to meni ukinuli jer ovaj mjesec nisam dobio ni minute ni razgovore.
nije mi stiglo n poštu ono sranje tak da je vjerojatno to. e jel još uvijek vrijedi ako za 50kn kupiš limenku pa to možeš aktivirat? i do kad će to trajat da vidim dal mi se isplati?
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
@Winamp: Produzili su ti akciju do 31.03.2009, tako da ima vremena...
Vise informacija: LINK
Philip B. Crosby
ma produzit ce oni to jos... to ih jedino drzi
Osim plus tarife, jos jedini plus im je sto pozive prema BiH (tocnije Federacija) naplacuju kao pozive u Hrvatsku.
Bookmarks