Kolko sam shvatio tebi je sat postavljen uspravno a ne vodoravno
ako je to to onda je to uredu sat je uvjek postavljen uspravno u
Imam pitanje, kad zaklopim slide i dok se mob zaključa, ono kad se pokaže sat, jel on treba biti okrenut u ravnini s tipkama od music playera, a kad otključam mob bez da otvaram slide, normalno je postavljen meni, ovo da je sat, kao na npr n73 pa preko rotate me, okreneš sve, tako je meni sat dok se zaključa, mislim da ste shvatili, sad jel to tako treba biti ili ne??
Kolko sam shvatio tebi je sat postavljen uspravno a ne vodoravno
ako je to to onda je to uredu sat je uvjek postavljen uspravno u
kada držim mob u ruci normalno kako se drži mob, sat je postavljen okomito, znači da bi vidio koliko je sati "zakrenuti" mob
ako sam te shvatio , kad ti je mob u stand by. sat ti je okomit i to je ok. tako je kod svakog. a ako ti to smeta imas programcic tako da sat bude vodoravan i jos par sitnica mozes staviti da se vide dok mob "miruje" mislim da se zove jedan od tih programa cclock 1.2 ili sad mozda ima i novija verzija.
hvala na pomoći, onda je sve u redu ako je tako
Pozz ekipa,jel mi moze netko reci kolika je razlika u brzini između N95 8gb i N73 koju trenutno imam,znaci pokretanje programa slika,igara,slikanja i dr.
Jel neka drasticna razlika ili slicno?Hvala
I kako N95 stoji s temama i igrama?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
da li ko zna kako koristiti screen saver aplikaciju??
Poz ekipi,
Trebam pomoć, naime imam roblem sa navigacijom, odnosno s GPS-om.
Nedavno sam updateao na zadnju verziju firmwarea i hacknuo svoj mob sa heloOX hackom (iako je urešaj več bio hacknut), imao sam instaliran Garmin, macguider i nokia maps, i sve je to radilo prije updatea firmwarea, a sad neće, Čak sam ostavio telefon na balkon sa upaljenom aplikacijom nebi li možda došao k sebi, ali ništa, a tu je prije imao hrpu gps signala.
E da i još nešto, u međuvremenu sam mjenjaodonji i gornji oklop, i onaj krug od kamerice.
U čem bi mogao biti problem?
Hvala
Sta nitko nema nikakvu ideju?
Jesi to ti mjenjao ili si dao nekima poput mobisu?? Pa ja neznam di se nalazi GPS adapter kod N95-ice ali moguce da si nesto zeznuo mjenjajuci masku.
GPS se nalazi na dnu uredaja, i uredaj uvijeki mora biti otvoren ako zelis koristiti GPS...
sam sam mjenjao, i nebi to trebao bit razlog jer se stražnji dio maske skida bez problema i bez nekog alata, a gornji ima četri samo vijka, jedino ako nije do doljnjeg poklopca di je mikrofon, to nisam mjenjao jer nisam htjeo premještat mikrofon da nešto ne strgam.
i ja hvatam slabije signal ot kad sam preso n fm V.30
evo ja rješio problem, rastavio ga cijelog, malo provjerio kontakte, nisam prepoznao čip od gps-s, ali na ploči s donje strane sam našao neki čip koji je učvšćen na ploču, a iz njega viri neka osovinici sa utegom koja se vrti, pretpostavljam da to ima veze sa akcelerometrom pa sam ga malo vrtio tek toliko, u svakom slučaju gps radi, valjda je u kontaktima bio problem
BTW, gdje bih mogao nabavit one bočne zvučnike i zvučnik iz slušalice, osim u mobisu, ovi nekako krče?
ovaj chip s utegom, što si reko da si a okretao, kao polukrug izgleda, mislim da to nije od gps-a, tj. siguran sam, kad sam mjenjao mau na n73, isti chip sam imao, a n73 nema interni gps, tako da to nije taj chip, ali koji je, e to neznam
zna neko kako promijenit font? imam v30.0.018 ne hakiran...
ides u alati-postavke-općenito-zaslon-odabir fonta. eto tu si namjesti font
usput ima jos programa pomoću kojih mos minjati font ako ti nije dovoljno sta ima osnovno ponuđeno na samom mobitelu.
tu mogu samo promjenit velicinu fonta...a to mi nije dovoljno ..![]()
nemam, nokia n95 8gb nema card reader...
ljudi google je vash prijatelj samo upisi
change fonts on n95 8gb (u ovom slucaju ) ili n82 u drugom i pokusavajte ali sve na vlastitu odgovornost no prvo napravite back up
Evo da bude u temi,da se ne mora goglati
1. znaci symbian 9.1 podrza ttf fontove i mozete sve koristit di god je ttf.
2. napravite folder na memorijskoj c:/Resource/Fonts
3. odaberite ttf font i napisite ime koje hocete
4. zaljepite ga u novi folder i restartajte mob.
E sad zasto da ne koristite ak nemate card reader,kad stavite taj font u folder,vise necete moci stavit mob u memorijski nacin rada jer kao neki program koristi vasu memorijsku i necete moci nista sve dok ne formatirate karticu,tako samo oni koji imaju card reader to rade.
Ako tko hoce primjer fontova i link di se moze naci nek me pita na pp.
Snimite program fontrouter lt i fontrouterman GUI( zadnja verzija 1.6 ) za fontrouter lt s kojim mozete lako mijenjati fontove i velicinu i ostalo.
-najprije se instalira fontrouter lt build 20071109, zatim fontrouterman 1.6
Stavi se font bilo gdje na mobitel, otvorite font iz programa namjestite postavke, izadete iz programa, resetirate mob i imate nove fontove.
-Potrebno je imati hackiran mob.
Prije nego idete rucno izvodit sa fontovima napravite backup !
Zadnji uredio Munja01 : 17-02-2009 u 22:32
Bookmarks