Mislim da ne, s obzirom da su svi iz poslovnog u privatnom i obrnuto.
Mislim da ne, s obzirom da su svi iz poslovnog u privatnom i obrnuto.
@Vepar
Baš sam imao iskustva sa padanjem X1 (nažalost ostao kod kuće na milost i nemilost 10-ak djece...) i mogu reć da je kvaliteta izrade na vrlo visokom nivou. Ni najmanje škripanje, pomicanje bilo kojeg dijela nisam zamjetio...
Malih problema imam sa alarmom, nabacao sam bio gomilu programa pa neki nisu za WM 6.1 neg za ranije pa neće se izbrisat... izbrisah tako iz windowsa jedan a s njim i još neke djelove koje nisam smio vjerojatno i eto tako mi sad ne radi ni standardni alarm...![]()
Tako je rečeno na Softpediji,nisam izmislio majke mi!![]()
Nije izmisljeno. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=447211
Dogada se na rano proizvedenim modelima.
No gdje je ta Xperia u T-Mobile...vec ce polovina 1.mj i nistaNajgore je sto ih pitas, a nitko nista ne zna.
ma gdje je Xperia bilo gdje a ne samo u t mobile, već mi je lagano dosta čekanja!
To što su oni napisali u časopisu kada ju očekuju ne mora skoro ništa značiti. Vrlo često uređaj dolazi kasnije od predviđene najave.
napokon u mojim rukama . . .
mobitel je odlične izrade, stvarno čvrst i odlično napravljen . . .
u ovih par sati korištenja, treba malo da se snađeš u svemu tome . . .
ali, brzo se da skužiti kaj je gdje . . .
ubrzo nabacim i neki review . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
@bbbrljo: koliko si ga platio? (oglasnik ili dućan)
Kakav ti je slide?
a malo će ti trebati da se privikneš na WM, al kad ga skužiš, bit će ti super...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
uskoro i u mojim rukama samo da dođe u prodaju više primjeraka.......
Evo nek se nađe i moja recenzija tu, možda nekome pomogne u odluci da ga kupi...
http://www.youtube.com/watch?v=7CxBf...e=channel_page
Napokon i kod mene se nasaostoga ako imate pitanja, tu sam!
![]()
za početak jedan mali review . . .
mobitel kao mobitel, jako dobro izrađen
odlični materijali, čvrsta izrada, odličan slide, nema škripanja (dobro, za to je možda još rano, ali ipak), odlično leži u ruci . . .
što se tiče softwera, pošto mi je to prvi takav telefon, treba malo navikavanja na sve to, ali se brzo pohvata gdje je što . . .
po mobitelu se baš i ne može raditi bez stylusa, dosta teško je, pogotovo za one s velikim prstima . . .
optička tipkovnica je gotovo pa neupotrebljiva, dok hardwerska ima svojih nedostataka . . .
po danu je vidljivost dosta slaba, dok je opet po noći savršena, a veći minus po meni je to što sve tipke ne pružaju isti otpor pri stiskanju, što je mali problem kod pisanja poruka . . .
touchscreen radi savršeno, jedino sam zamijetio male probleme kod scrolanja sa stylusom, u desnom krajnjem dijelu ekrana ima smanjenu osjetljivost, no opet, to zamjenjuje optičli joystick, koji je opet odličan . . .
kameru i internet nisam baš nešto previše isprobavao, tako da ću to javiti kroz dana . . .
to je to ukratko zasad od mene, ako koga što zanima, nek pita . . .![]()
@bbbrljo
scroll sa stylusom nije ni predviđen već da se ide na onaj desni dio ekrana ona linija kaj ju povlačiš ko na kompu, primjetit ćeš da su neke funkcije napravljene tak da prepoznaju jel koristiš prste ili stylus samo treba malo privikavanja. Recimo scroll radi isto ko na iphone-u sa prstima dok sa stylusom nećeš baš tako lako to izvest, dok recimo nemožeš baš označit nekoliko dokumenata prstima ak ideš označit (lijevi klik miša i drag preko dokumenata) već će ti mrdat sliku gore dole i tak to... Jedino na što da se nikako ne mogu naviknut je trajanje baterije, svega dva dana traje (oko vuru wlan gori, isto toliko i media player za mjuzu, pol vure razgovora i isto toliko črčkanja po sudoku igrici) u odnosu na prijašnje modele SE-a koji su trajali po tjedan skoro
a kako se radi update softvera? preko istog programa kao i za ostale W...K...serije? Ili preko Active sync?
btw. stigla Xperia u T-Mobile
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...fra=SEXPERIAX1
EDIT:
jos jedno pitanje, dali je lokalizirana na Hr? Te kako radi T9, tj. dali on sad ima smisla kod qwerty tipkovnice?
Zadnji uredio ravilov : 27-01-2009 u 05:07
nije...
T9 bas i nema smisla...
meni je uključen, ali pošto stalno koristim fizičku tipkovnicu i nema nekog smisla ...![]()
nisam tolko tražio programe zasad, više sam se fokusirao na smu funkcionalnost moba kao samog moba...
sad bi trebao dobiti neke programe, pa se javim s rezultatima...![]()
Hmmm, ako netko napuni memoriju X1 do kraja, nek javi koliko brzo radiNadam se da nece biti kao kod recimo N96 i slicnih, da postanu neupotrebljivi..
![]()
Bookmarks