Evo ima da se isproba http://www.sonyericsson.com/cws/prod...x1?cc=gb&lc=en ne znam jel vec neko postavio![]()
Evo ima da se isproba http://www.sonyericsson.com/cws/prod...x1?cc=gb&lc=en ne znam jel vec neko postavio![]()
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Ustvari, prerano ga najave. Onda su svi pod pritiskom, developeri da zavrse firmware, kupci jer hoce kupiti a nema ga...
Na kraju ga izbace jer moraju, ali onda uvijek bude razocarenja i frustracija.![]()
i to budući da savki proizvođač iima svoje trogodišnje planove više manje,kada proizvedu,i testiraju model(U OVOM SLUČAJU GODINU DANA) dakle...imaju dovoljno vremena primijetit nedostatke,ipak,u 6 mjeseci se brzina drastično popela(ram) no i dalje ne shvaćam,zašto nema akcelometra
Zanima me gdje ste točno pročitali da X1 nema akcelerometar. GSM arena kaže da ga ima, neki forumi također to potvrđuju, dok neki drugi pak nagađaju da ga nema?
ne,gsm arena je to napisala i navodno je krivo napisala,u nekim intervjuima ili predstavljanju modela se napominje da nema akcelometar i da ima se otvaranjem slajda ekran zaokreće,a u nekim videima se to i testiralo,mislim da na youtube-u možeš naletit
Provjerio sam na službenim stranicama i nema akcelerometar![]()
Mob mi se previše svidio... brijem da ću ga kupit čim dođe na tržište... fkt mi se sviđa... ogroman ekran... tolko funkcija... je da je glomazan, veći i teži od k800, no meni to nesmeta...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Nije 630 eura malo previše za taj mob?
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...s-news-646.php
pogledaj što konkurencija nudi u istom cijenovnom rangu
angels might have been eaten.
Što se može dobit za 630€ a bolje je od X1? Ja sam se baš sad zapitao da li bi netko mogao složiti eventualnu konkurenciju?
Čisto da se nadovežem za samu cijenu navedenog uređaja, ako se dobro siječam i TyTN II kad je izašao je bio negdje u tom cijenovnom rangu.
A ovako gledajući o konkurenciji sada na tržištu mislim da se može usporediti sa HTC touch PRO
HC4L
Mislim da cijena i nije pre velika za taj uređaj. Kroz par mjeseci sigurno će se nešto sniziti. Samo usporedbe radi ja sam Tytn-a I platio 6000 kuna, cca 800 eura.
PREDATOR
Vjerujem da hoće (pasti cijena), a i znamo da SE ljepo ruši cijene svojih uređaja. Mišljenja sam da će za god. dana biti i oko 4,000Kn ako ne i niža
Zadnji uredio HCSC : 28-10-2008 u 12:26
HC4L
Sutra vjerojatno naručujem X1 iz Velke Britanije pa zanima me da li je itko ikad naručivao takvo šta odatle da znam kad bi mogao očekivat to tehnološko čudo kod mene?![]()
pa čuj,treba ti oko 2 tjedna maximalno navodno,ali zna se dogoditi da dođe u roku 3 jer ipak smo mi 'rvacka
Zanima me jel ima li mobitel koji ima jaku bateriju x1 i jel stvarno moguce da traje 30 dana? Izvinjavam se ako je ovo vec bilo jer nisam sve citao![]()
kiss the forumas
92% teenagera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu, kopiraj si ovo u potpis.
Da li ima ikoji mobitel koji ima tako jaku bateriju kao X1?
To ne bih znao, ali pretpostavljam da bi mogao imati koji od nokijinih komunikatora bar neš približno.
A da li je moguće da traje 30 dana?
Teoretski to je moguće, s tim da niš ne diraš
Tada mobitel troši stvarno neki minimum kad ga uopće ne diraš, ne zvoni ti, ne dolaze poruke,...
I ako ga prebaciš u onaj avionski način rada. Dakle, bez mreže jer i na traženje mreže puno trošiš.
Ma tako ne bitno u takvim uvjetima...
Bitno je da u nekim amo reć malo zahtjevnijim uvjetima izdrži amo reć 3-4 dana. Tipa GPS-a sat vremena, sat razgovora, sat muzike, sat nekog prčkanja dnevno. Ako to može izdržat bar 3 dana bez punjenja onda vrijedi svih milju ipo maha.
Nokia N95 u takvim uvjetima ne izdrži ni 2 dana...
Mislim da su lljudi počeli pretjerivati sa zahtjevima o izdržljivosti baterije. Ako baterija izdrži cijeli dan (recimo 16h) uz nekakvo zahtjevnije korištenje onda je to dovoljno. Prije spavanja ju uštekaš na punjač i ujutro sve iz početka. Pa utičnica barem danas ima svagdje.
potpis,ja punim svaku noć![]()
Ja mobitel (k850) punim jednom tjedno i to danima kad mi mobitel ne služi kao budilica, s tim da imam dnevno bar 20-ak minuta razgovora te jednako toliko mp3.
Nekima punjenje prek noći nije moguće, primjerice meni iz jednostavnog razloga. Mobitel držim blizu glave kako bi čuo prvu vibraciju alarma kako ne bi morao buditi cijelu kuću samo zato što se ja rano ustajem.
Baš zbog toga mislim da 3 dana nisu nikakvo pretjerivanje
Čitam baš neke "reviewe" xperie. Više manje svaki test započinje zapažanjem perfektnog zaslona
Samo jedan primjer kad to nije dovoljno. Prijatelj ima N95 kojeg mora punit svake večeri. Petak do jutra (jutro u subotu) obično feštamo, a njegov mobitel je redovito već oko ponoći na minimumu, nemre ni poziv obavit...
[QUOTE=mbusic;818117]
Čitam baš neke "reviewe" xperie. Više manje svaki test započinje zapažanjem perfektnog zaslonaQUOTE]
Sjećam se svog oduševljenja kada sam vidio VGA ekran na HTC TP(a gdje su kockice?!?!) Sada jedva čekam vidjeti ovo čudo na 800x480!
Bookmarks