Ja sam zvao zastupništvo, rekli su mi da dolazi početkom 12. mjeseca. Cijenu mi nisu znali reć, al dečko na telefonu je rekao da vjeruju da će bit od 4500 do 5000
Mislim krajem ove godine, odnosno ranim početkom sljedeće. Nedavno sam pisao u hr. SE vezano za jedan upit nevezano za X1 pa sam dobio odgovor da se u navedenom vremenskom razdoblju mogu (nisam siguran sad za navedenu riječ) očekivati novi uređaji SE palete. Uglavnom obrisah dotični e-mail pa ti ne mogu sada dataljnije reči, ali ja predpostavlja da su pod time mislili i na dolazak X1 u hrvatsku. Cijenu nisu spominjali.
HC4L
Ja sam zvao zastupništvo, rekli su mi da dolazi početkom 12. mjeseca. Cijenu mi nisu znali reć, al dečko na telefonu je rekao da vjeruju da će bit od 4500 do 5000
malo sam gledao testove i sve to...
odlican ekran,iznimno los touch pad...spor s obzirom na proc+bulky...
+jedino novo u njemu(osim nabrijane reze,jaceg proca i vise radne) su one opcije mijenjenja sucenja,meni nimalo interesantno...
dakle preskacem![]()
Što se tiče debljine, pa to je danas standard za full QWERTY smartphone.
A cijena, ako bude takva, i nije pretjerana.
ne bi ni trebala bita viša,kad HTC Touch PRO kosta 5200kn.
http://www.modaco.com/content/pocket...son-xperia-x1/
tu je za optical joystick,na to sam mislio,krivo sam se izrazio..ja sam po videu ustvrdio da je spor-s obzirom na jaki proc...ono prebacivanje izmedu panela traje vjecnost+TS mi se ne cini bas da je najbolje osjetljiv...
Zadnji uredio smogovac : 11-11-2008 u 22:55
Zanima me slijedeće, želio bih naručit X1 preko eBay-a, a tamo se cijene kreću od 500$ pa do 1100 eura, pa me zanima ako kupim taj od 500$ dali je on nešto lošiji od onog skupljeg, i dali su ti prototipi ili........
Hvala!!
Na ovoj stranici je xperia iz pre-produkcije, dakle onaj sa manjka rama...
Koliko sam vidio, kažem sve teče savršeno. Što se tiče ovog optičkog miša, nisam baš neki njegov fan, nevidim baš svrhu kad se sve može po zaslonu tipkat, "drag-at",... U svakom slučaju navodno kod nas dolazi već početkom 12 mjeseca pa ukoliko se ta informacija ubrzo potvrdi neću ga kupovat iz VB već ću sačekat koji tjedan da dođe u nas...
Decki upravo sam dosao iz sony-a i sazno da bi mobitel trebao stici za koj dan![]()
Odakle iz sony-a? Baš me zanima koliko dugo traje taj koji dan![]()
Sancta domenica u Sv. Nedelji.
Lijepa vijest! Samo da, stvarno, tih par dana ne potraje.
E to i mene muci ali me tjesi cinjenica da zadnji put kad sam kupovao P1i isto su mi tako rekli da dolazi za par dana i on dosao drugi dan. Ako ne dode do kraja tjedna odo ja po iPhone
daj strpi se :/ do slijedećeg tjedna,kupi xperiu,ako nisi zadovoljan zamijeni za iphone,lakše će ti bit nego iphone za xperiu,a vjerujem da će te ona više oduševiti
![]()
Ako su tako rekli vjerujem da bi mogla doć do kraja sljedećeg tjedna. Kad se malo prisjetim, neš je bilo govora kak SE u Hrvatskoj više neće puno kasniti za svijetom što se tiče nabavke novih modela
tako je,stoga,ono vjerojatno će i doći a sad ovaj ili slijedeći tjedan...nije bitno
Evo i jedne zanimljivosti. Ako se sjećate filma Sutra nikad ne umire, James Bond vozi BMW 750 i upravlja ga jednim starim ericssonom jb988 (upitno da li je serijski model).
E pa to je donekle moguće sa Xperiom!
Naime Saab, švedski proizvođač automobila, je svoj model 9-X BioHybrid concept uskladio tako da se može kontrolirati pomoću Xperie. Nažalost za sada samo što se tiče svjetala, sjedala i otključavanja i zaključavnja auta. No i to je neki početak. Možda ćemo uskoro sa nekom novom Xperiom imati mogućnost voziti auto baš kao Bond![]()
evo upitao sam bio preko emaila kada bi mogao očekviat xperiu u sancta domenici, a ovo je odgovor
Kada se pojavi na našem cjeniku. Očekujemo je do kraja 12 mjeseca
Hmmm... marketinški trik? Znaju da mob svi očekujemo pa će stići na Božić kako bi ga svi kupili kao poklon? Sami sebi, naravno.
lol,kupimo ga sami sebi?
um,pa ne znam,nije sancta domenica toliko jaka nit će xperia biti previše zamjećena ako neće biti u ponudi kod nekog od operatera što bi značilo da bez prevelike hajke oko mobitela neće previše ljudi bit zainteresirano,da na forumu ima dosta onih koji ga iščekuju al šira masa nije previše upoznata sa njime i onime što nudi tako da,ono,isplatilo bi im se i ovak ga poslat sad jer do bozica taman netko ga pikne u nekoj tarifi :
Nitko me toliko ne voli da na mene potroši 4500kn.
Znači da ga moram kupiti sam sebi.
hm,znači 4500 je sigurno ili može ići i više(jer 4.5k zvuči fantastično)
Bookmarks