Meni je i dalje sve besplatno
meni su poruke free a pozive još nisam probao ,probat cu pa javim ..
Rekao sam ime i prezime, broj telefona, datum aktivacije tarife, i na kraju problem (da su mi poruke besplatne, a pozivi mi se naplacuju iako sam dobio besplatne minute). Na kraju sam ih pitao hoce li i u listopadu biti isti takav problem, i da li ce mi refundirati ono sto su mi skinuli. Nadam se da ce i tebi vratiti novce i staviti koju kunu vise. PS. Sad mi ne naplacuje ni poruke ni pozive.
Da, al na koji mail?
Sorry, nismo se sporazumjeli. Na netu su napisali da je mail infotomato@tomato.com ali to je pogreska, mail je infotomato@tomato.com.hr
Evo dobila sam povratni mail:
Postovani,
zahvaljujemo Vam na upitu.
Poteskocu sa naplatom poziva proslijedili smo na provjeru te cete nakon provjere biti
povratno kontaktirani.
Zbog tehnickih poteskoca jos Vam nisu pridodani benefiti za 10. mjesec. Poteskoca ce
biti otklonjena u najkracem roku te cemo Vas o tome obavijestiti.
Unaprijed hvala na strpljenju!
Srdacan pozdrav
Vas tomato
hvala moba još jednom, vidim da je netko izbrisao taj moj prijašnji post..
meni su aktivivirali sad nakon što sam im mail poslao , al povrat para nisam dobio
Meni su od danas opet besplatni pozivi!
Da li su popravili problem koji spominje Mobyfan-ica:
"Zbog tehnickih poteskoca jos Vam nisu pridodani benefiti za 10. mjesec. Poteskoca ce
biti otklonjena u najkracem roku te cemo Vas o tome obavijestiti."
ili mozda zato sto sam jucer poslao sifru iz pisma koje sam dobio na kucnu adresu ne znam.
Evo i meni je od jučer besplatno sve i vratili mi lovuFALA BOGU
Imam jedno pitanje ako znate odgovor..registrirala sam se za te promo poruke i navela mob koji trenutno koristim, ali kojeg ću uskoro promijeniti..pri registraciji sam morala navesti točan model moba..da li ću imati problema ako ga sad promijenim tj. dal ću moći primati i dalje poruke ili ću morat neš promijenit???
Kupujem onaj LG KP100 onaj u tomato ponudi..hvala
Vjerojatno neces...
To te tamo pitao da bi znao da li mozes primati MMS ili ne... Ako si postavila da nemozes primati MMS, onda sigurno neces imati problema. Koliko sam skuzio LG KP100 nemoze primati MMS...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Hm, al postavila sam da mogu primati MMS...kaj sad?
@Mobyfan-ica
Pa mozes se ponovo logirati na tu stranicu i promjeniti podatke!
Aha, ok hvala![]()
čekaj nije mi jasno. Ako ne može primati MMS onda ne može ni imati plus tarifu, ne razumijem?
@happydayhr: Mozes, zasto nebi mogao... U jednom koraku pri registraciji te pita da li tvoj mobitel moze primati MMS i tu stavis na ne... (pogledaj si post #11 ove teme)
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Aha, ok hvala. Prebacio sam jedan broj sa vip-a na tomato, pa bi aktivirao ovu opciju.
Jel ima još problema sa dodjeljivanjem besplatnih minuta?
Zvao ja službu za korisnike i vele da mobitel mora imati mogućnost primanja MMS poruka ako se želi imati tomato plus tarifa.
Na pitanje što je sa mobitelima koje oni prodaju a nemaju mogućnost primanja niti slanja MMS poruka odgovor je bio da je to " dvosjekli mač ", samo ne znam za koga ?
Ma ti u SZK ni sami neznaju sto govore... Vjeruj mi nemoras imati MMS, ja sebi nisam ukljucio i dobivam besplaten minute i poruke (bez ikakvih problema). Dobio sam ukupno 5-6 SMS-a (skoro isto koliko dobijem na VIP-u i slicnog sadrzaja - ponuda njihovih usluga).
Jedini je problem sto nemozes provjeriti stanje besplatnih poruka i minuta...
Philip B. Crosby
@10aLEX: Aha... znaci ima neko upozorenje... To je lijepo za cuti...
@mobman: Ma ja ti to skoro uopce ne koristim, samo pisem iskustva. Prosli mjesec, a ni ovaj nisam potrosio tih 50 + 50. Inace to je kartica koju sam dobio na nagradnoj igri i na njoj je ostalo 70 lipa, pa sam je stavio u stari T200 (za one koji neznaju ne podrzava MMS ni GPRS, nema ni ekran u boji). Stoga mi je u biti svejedno, cim se potrosi ili istekne bacam je u smece.![]()
Philip B. Crosby
Bookmarks