da li ko zna di se mogu skinut teme sa kojima se mozes pomicati s ikone na ikonu na meniu pomoću samo naginjanja mobitela.
valjda znate sta zelin reci pa ako zna ko di neka stavi link
da li ko zna di se mogu skinut teme sa kojima se mozes pomicati s ikone na ikonu na meniu pomoću samo naginjanja mobitela.
Napisao sam u poruci da sam promenio mu product code na balkans ubacio firmware verziju 30.0.18 i da je telefon radio jedan dan. Sutradan je telefon izbacio poruku da je inicajalizacija nemoguca. Na ovom forumu a i vecina ljudi mi je na drugim forumima rekla da hardverski reset resenje kako bi se to izbeglo. Vlasnik telefona je to probao i to nije bilo moguce i morali su putem toolboxa da ga ozive. Mene zanima da li moze neko da mi kaze zbog cega doslo do tog problema? Da li je jedini nacin promene jezika putem NSS-a i NSU-a? Gde sam pogresio, a 1000% sam siguran da sam ispostovao proceduru i da nisam dobio nikakvu gresku tom prilikom. Unapred hvala na odgovorima.
Nema veze sa ovim ali je slično, dakle čitao sam negdje da nešto treba pobrisati jer je problem bio isti ali se ne sjećam više šta i gdje. Nakon instalacije novog fw-a i još nekih aplikacija nakon bootanja mi javlja da treba nešto instalirati i da ne može iz nekog razloga to je obavjest od jedne sekunde tako da ni ne stignem vidjeti što piše ali instalacija traje nekih 10-tak sekundi ?
TReam pomoc HITNO. Updateo sam mob na V30 soft. I par minuta prije kraja mi napise "Connection to Phone Lost". I sad vise nemoze naci mob kad stisnem retry, a nemogu ga ni upalit vise. Moze li se to rijesiti ili sam upravo dobio skupi pritiskivac za papir?
Ili mogu li to na reklamaciju?
Zadnji uredio n1ck1 : 14-09-2008 u 16:32
Raise hell in heaven.
uuuu, tog sam se i ja bojao da se ne dogodi dok sam skidao update. Bojim se da mu pomoći nema, možda servis ali sumnjam, a fakin instalacija traje 15 min nikako da završi, znoj me oblivao dok nije završio. Jbg želim ti puno sreće
Pa trazio sam na netu, i pise i na Nokia.com da mob mora ici u Nokia Care Centar (u Hrvatskoj je to Mobis) i da ce mi ga oni tamo popravit. Ustvari ono sto se mora napravit je ponovo flashat mob, sto ce oni u mobisu to i napravit. A ja sam za update firmwarea koristio NSU, pa stoga mislim da nisam prekrsio pravila garancije.
Raise hell in heaven.
I ne mislim da si prekršio pravila, samo znam da kad se flesha i pukne veza da se procesor može baciti ako nema od čega krenuti. Tako je bar u mom poslu ako upucavam software u komp i nestane struje komp se baca.
Nazvat cu Mobis sutra i pitat njih.
Raise hell in heaven.
Ajd javi rez. molim te
Instalirao sam onaj LCG samrtmovie, kako da gledam film pomocu njega? jel on cita samo avi,divx il kako vec? jel treba da ubacim samo dvix film i to je to ili treba jos nesto?
Ja sam njega maknio i stavio Core player, ljepši mi je čita više formata i preglednije je.
To nije tema, nego program koji se zove Nokmote, moze i Rock n Scroll.
je li ko zna koju uzet bluetooth slusalicu za n95 8gb a da nije preskupa
i je li se dobu 2 ili 1
EDIT:
kako aktivirati handy clock
Zadnji uredio Ico : 16-09-2008 u 13:04
Ovisno o tome koju kupiš, dobiješ jednu ili dvije.
N95 8GB bi trebala podržavati stereo BT slušalice, ali su one dosta skuplje.
Ljudi obično koriste mono BT slušalicu. ako ju misliš koristiti samo za razgovore, po meni je i logičnije da bude mono, jer svejedno i kad razgovar na mobitel, mobitel ti je samo na jednom uhu...
ja koristim PLANTRONICS BT slušalicu i radi sasvim OK.
Daj pojasni ovo drugo pitanj, kako aktivirati handy clock?!![]()
Odeš u izbornik, nađeš tu aplikaciju (možda je u nekom podfolderu) i pokreneš ju. to je to.![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
U vezi Handy clocka. Mislim na to da uključim sat u pozadini tj da ga mogu vidit npr dok sam u galeriji.
Neznam za Handy Clock, ali možeš probat TimeClock
molim vas za pomoc!
imam jedan problemcic ali me to muci samo tako!
rijec je o slideu na mom N95 8GB.
Znaci ovako: kad se otvori dolje gdje je tipka za spustanje slusalice (prekidanje razgovora) kad stiscem tipku cuje mi se kao da malo slide klapa. znam da je normalo na se klima malo gore dolje ali da malo klpne kad pritisnem tu tipku to nisam cuo..
molim vas recite mi kako bise to moglo rijesiti ...
moze li se mobitel odnjeti u servis pa da mi zategne slide ili kako vec??????
nadam se da znas engleski
Nokia N95-8GB Loose Slider Fix
http://www.youtube.com/watch?v=_5tbTo2mtKk
edit: ja ti ipak ne bih ovo preporucio. pitanje je garancije tj. sigurno gubis garanciju ali ako volis da rizikujes i sam da "cackas" to se ovako radi.
to je normalna stvar na n95 i n95 8gb,pitanje je vremena..ali mislim da bi ti u servisu mogli pomoci..samo sta je mobis koma...stvarno katastrofa servis...
prebacio sam muziku si neku na mob (sisteom copy paste ne onim
sranjem od nokia music transfer). napravio sam folder e:\muzika i tam
je sva ta mjuza
e sad kako da se meni ta muzika prikazuje u galeriji? pokazuje mi samo dva mp3-a i to od jedne druge aplikacije
inace koristim lcg jukebox za slusati mjuzu ali me zanima zake mi ovo ne pokazuje
fala![]()
Bookmarks