http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57340
jesi crack'o ovo? tj koristiš li ovo?
Znate što se meni događa?
Na Nokia Maps 2.0 ne želi mi izračunati rutu od točke A do točke B, pa makar bile te točke udaljene 100 metara. Samo javi NEMA RUTE.
To mi se nije događalo na N82, a Boga mi ni na staroj N73.
Što, ovdje treba kupiti licenciju za moći se koristiti kartama?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=57340
jesi crack'o ovo? tj koristiš li ovo?
★★★★★
Nisam. U, Boga ti, nešto treba signati...
Zaboravih da sam na N82 imao 3 mjeseca free trial verziju, valjda je zato simulacija i izrada ruta radila. Moram nešto učiniti jer mi je 95 8GB neupotrebljiva što se GPS-a tiče.
A i ovo traženje satelita... Dosta sporije nego N82, također i hvatanje signala WLAN mreža. S N82 sam u bilo kojoj sekundi imao popis od 10-ak mreža koje je hvatala s moje tarace. N95 8GB jedva pokazuje dvije i to s niskim signalom.
E, ali zvučnici rasturaju!![]()
U Mobisu!
ofc. trebaš OPDA certifikat opet i za N95 8GB....
a što se GPS-a tice treba biti otvorena tipkovnica...
što se wlan-a tice E51 "hvata" više wlan mreža nego n95 8gb ...s novim softom trebat ce se opet poigrati s postavkama i konfiguracijom WLAN-a...
★★★★★
GPS je u banani. Znam da je na N82 signal hvatao u roku 1 minute u zatvorenom.
Za WiFi sam kazao. Jako je to slabo. Preslab signal, a i kada se spoji dosta često puca veza.
U Mobisu!
Kad ce novi fw ???![]()
Pozdrav..
Jedno pitanje ako netko zna
U uputama piše da bi sa nokia pc suite trebao dobiti contact manager ali nema ga ( trebao bi služiti za uređivanje kontakata )
Koliko sam shvatio imam zadnju verziju pc suite..
Jel zna netko gdje i kako da uređujem kontakte....
Imate li vi problema s ulaskom u Ulazni spremnik ako je stavljen na Mass memory?
Meni poruku otvara cca 5 sec. Isto kad idem odgovoriti na poruku, opet 5 sec.
To me podsjeća na "brzinu" N73.
Inače ako spremim u memo telefona sve je brzo.
U Mobisu!
iman jedno glupo pitanje...
stavio sam sa nokia music manager na mob nekoliko gb muzike, ali u media playeru iman samo 3 pjesme, tj one koje su na memoriji uređaja, a one koje su na mass uopce ne prepoznaje, nego moram ic na file manager da bi preslusao, zna li tko kako rjesiti problem?
da mi u mp-u prikazuje sve a ne samo na memoriji uređaja
hvala
ZubøCяew
Jesi li pokušao kad uđeš u Player-Opcije-Osvježi?
U Mobisu!
e tnx moby, car si, nisam tu opciju dosad ni vidio jer nisam na taj nacin ulazio u player
ZubøCяew
Zna li netko dali se mogu i gdje nabaviti nove tračnice odnosno klizni mehanizam za N95 8GB.
Bok .imam n95 8 gb već mjesec dana i super je.jedino me smeta rad s folderima tj zna li neko kako napraviti album s glazbom da mi nisu sve pjesme u jednom čušpajzu i jel stvarno tko loše snimanje u mraku tj može li se nekako upaliti ona diodica a ne samo da svijetli crveno svijetlo.fala!!
editčito neradi bljeskalica za snimanje u mraku(pročito)
Zadnji uredio Drekec : 26-08-2008 u 15:36
foldere u mobu možeš radit kak ti paše. u music playeru ce uvijek sve biti skupa, ali zato postoje mp3 tagovi da pjesme možeš razvrstavat po albumima, izvođačima, žanrovima, playlistama.. mislim da jedino tako
Pozdrav, imam n95 8gb nekoliko dana i imam par pitanja.
1. Je li moguce da mi ne pokazuje sve slike koje imam na mobu kad otvorim galeriju ? Jeli moguce kao na SE da otvorim folder i pregledajem slike, zivcira me sta svaku posebno moran kliknit i onda opet zatvori pa opet klikni![]()
2. Ima li koja precica za oznacit stvari, ka slike pisme i datoteke da nemoran klikat uvik opcije->oznaci
3. Glupo je al me nervira sta nema smilice u poruci, jeli ima nesto da ih pokaziva umisto zagrada i tockica... animatedSMS je bezveze.
4. Je li se moze podesit da se sa sliderom zavrsavaju pozivi, kao kad se javi.
5. Je li se moze podesit da se kraj poruke odma vidi ko je posla i kada se ude ulazni spremnik da se vidi datum i vrijeme kada je poruka poslana ne da moran ulazit u details pa jos vrtit prema dole.
6. Kako nastimat da se u imeniku vidi do imena i broj telefona.
Mob mi je ludilo, ali me svaki dan neka nova glupost izivcira i onda potrosin uru vrimena trazeci programcice da ih popravin.
Hvala.
1. U ovoj normalnoj galeriji ne, jedino možeš radit albume i preko njih listat slike. ili instalirat neku alternativu (resco photo viewer)
2. drži olovčicu dok označuješ
3. pojma nemam, ja više volim zagrade i tockice.. ali sigurno ima programa i za to
4.HangupSlide, ali nisam probao
5.normalnim nacinom ne, al ima programa. ja koristio FullScreenCaller i SkypeCaller.. prikazuju sliku, ime i broj.
za datum i vrijeme ima programcic na nokijinoj stranici - 'nokia coversation', ali radi malo drukcije - moze se uc i iz imenika, a svrstava poruke po kontaktima.
mozda ima program koji radi sve u jednom, al ja neznam za njega
6.....
resco photo viewer, slidehangup, fullscreencaller i skypecaller imas tu pa probaj:
Rapid
Hvala na brzom odgovoru,
nemas pojma kako si me spasia sa olovcicon, sve san zivo proba a toga se nebi nikad sitija.
x-plore resco photo viewer, core i divx player su mi rjesili probleme oko slika i filmova, ako neko ima iste probleme ide se na tools pa file association u x-plore i namiste se programi.
hangupslide trepa signati, a neda mi se zezat sa kinezima![]()
ostale programe cu drugi put od 10:00 san na kom radi mob.
Hvala pbreakeru na applications packu ! neka ga nastavi update-at
nema frke. imas u rapidfolderu drakkarious hack. ja poslije toga nista vise nisam signao
može li se nekako maknuti ona pretraga ,kalendar i pretraga za wlan sa zaslona.znam da se može maknuti sve zajedno s brzim meniom ali me zanima micanje samo toga.ili barem te prečace promijeniti
Koliko ja znam, ne može.
Pogotovo mi na živce ide ona nova opcija, koja je odmah ispod ikona, a ne znam joj prirodu postojanja.![]()
U Mobisu!
Po procitanim postovima u ovoj temi nisam skuzio to,pa cu pitati.
Naime,jeli na N95 8GB isto kao i na mojoj(sad bivsoj) N73 slike i video u jednome?? Ili sad ima kad se udje u galeriju posebno slike,a posebno video??
Bitna mi je stavka to posto si mislim uzet doticni mob.
Unaprijed hvala na odg!
E zanima me ima li neki program, i moze li se to uopce, da spojim titlove sa filmom, i da onda film kao takav prebacim na mob i gleam?
Raise hell in heaven.
Vratija se Šime... Improoved slide mechanism on N95 8GB.
Watc it yourself!
http://www.metacafe.com/watch/1503666//
U Mobisu!
Bookmarks