za navigaciju ne moze, ali ima par jednostavnih java programcica s kojima mozes mjeriti brzinu, ubrzanje, poziciju, znaci samo osnovne podatke od gps-a
ne znam dal je tema na dobrom mjestu,ak ne ispricavam se..ovak,zanima me dal 6233 mogu spojit,dal podrzava,gps,dal se moze taj mob koristit za navigaciju..nasao na netu,neki kazu da neki ne,pa da pitam vas,bar cu bit siguran,hvala unaprijed![]()
gidi jap!
za navigaciju ne moze, ali ima par jednostavnih java programcica s kojima mozes mjeriti brzinu, ubrzanje, poziciju, znaci samo osnovne podatke od gps-a
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
spojis blututom eksterni gps prijemnik
Što, nije bilo govora da će Nokia Maps verzija 2.0 biti dostupne i za seriju 40?
Samo negdje od jeseni.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
mislim da je to najavljeno za nove telefone serije 40, tj. da nece raditi na postojecim modelima (koji su ionako ograniceni memorijom)
da, skidanje karata s neta na mob je jako isplativo sa cijenama prijenosa podataka kod nasih operatera
da operateri naprave ugovora sa njima da je promet besplatan ili da se naplacuje simbolicno za koristenje aplikacije to bi onda imalo smisla (mislim da je tako nesto bilo pokrenuto u Sloveniji)
nisam imao vremena, kad nadjem vremena cu isprobati
Bookmarks