Planira li Optima svoj IPTV?
dobar dan Ojpi i ekipa , vidim da se dosta kuziš u stanje na tržištu medju operaterima , moze li mala pomoc pri odluci Metronet ili Optima , u globalu uzeo bih flat i razlika u cijeni 20,30,40 kuna mi ne igra preveliku ulogu , bitna mi je kvalitetna usluga , jer su iskustva i savjeti oko oba service providera RAZLICITA .
Znaci kvaliteta prije svega i da odje.... T-scum .
unaprijed hvala
svako svoga konja hvali
Evo pritužbe. Bio samdo sada na OptimaDSL na tarifi 2 Giga i brzina od 1 Mbit. Preko korisnički stranica krajem prošlog mjeseca izabrao sam prebacivanje na Flat s 1 Mbit, a oni to nisu napravili tako da mi dalje tarifa stoji Osnovna u koracima od 2 Giga. Što da napravim? Očigledno im korisničke stranice ne funkcioniraju najbolje!!!
Evo danas je 11. svibnja i dalje i nisu promijenili paket. Mislim da neće uopće ovaj mjesec. Možda više ni ne mogu kad mjesec krene kalendarski, ali to neće da mi kažu preko telefona. Lakše im je da ih zoveš 100 puta i da ti lažu i obećavaju,nego da ti kažu da nešto ne mogu napraviti. Promjena tarife ADSL-a preko korisničkih stranica naprosto ne funkcionira. Morati ću krajem mjeseca zvati ih i na vrijeme tražit da mi promjene tarifu. Ne da mi se još jedan mjesec biti na Osnovnom paketu, kad je Flat toliko povoljan!
posto sam saznao da carnet duo ne mogu imati(moje podrucje nije pokriveno) gledao sam po internetu i najprihvatljiviji adsl mi se cini ovaj od optime...flat=50kn,1024mb/s=33 kn......e sad me zanima kome cu placati pretplatu od 60kn t-shitu ili optimi...sada sam na dial-up-u i ovo mi je prvi prelazak na adsl pa bih vas molio za pomoc
Ako pređeš na optidsl sve plaćaš optimi i sve dolazi na jednom računu.
znaci sada kada bih uzeo ovaj paket(flat+1MB)sve skupa mjesecno bi me doslo 150kn-naravno tu je ukljucena i pretplata
ma sve mi je isto kome cu placat pretplatu od 61 kn samo da ne placam oba dvojici ali to se VALJDA ne moze desit...
Sve je već rečeno:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14387
OptiDSL uslugu plaćaš samo Optimi (tel+net+promet) ali prije toga moraš prebaciti telefonski priključak sa T-coma na Optimu (sve piše na Optiminim stranicama). Procedura prelaska traje određeno vrijeme, a i o tome se pričalo u navedenoj temi.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
skuzio sam sve....samo ko zna kad ce mi biti dostupan na njihovim stranicama pise u roku od 3 mjeseca....a stvarno mi hitno treba
u t-coma je 90 kn skuplje i mislim da se ne isplati iako brzo dobijem adsl optima je Puno jeftinija...pa cu malo pricekat pa cemo vidjet...jel optima provjerava promet tj. jeli mogu skidati torrente
Zadnji uredio live2 : 24-07-2008 u 19:52
a pricekat cu jos ta 2 mjeseca....a sta ima od ostalih npr.metronet,iskon ali da su dostupni unutar 3 mjeseca...ima li sta povoljno kao ovaj optimin paket flat+1mb+pretplata=149kn
ma citam ovo sve i ne vjerujem da ce mi biti dostupan za 3 mjeseca stoga cu podnijet zahtjev t comu za 1gb+2mb=99kn a sta cu nijedan drugi oprater mi nije dostupan sao t-com....
Bookmarks