Nadam se da je kod vas ostalih (koji koristite OptiCarnet) sve ok, jer kod mene opet ista priča s brzinom?!
Ja sam tek danas uhvatio malo vremena te sam ih zvao. Pitali su me za broj telefona i koji router koristim jer su nešto promijenili. Rekli su da bi se sada to trebalo stabilizirati i stvarno je. Poziv je trajao cca. 3 min.
Nadam se samo da se neće ponovno pogoršat.
Jedno vrijeme mi CARnet nije uopće mogao otvorit jedan website, a svi drugi (koji ne koriste OptiCARNet) su pristupali sasvim normalno?!
Od neki dan i to je riješeno.
Nadam se da je kod vas ostalih (koji koristite OptiCarnet) sve ok, jer kod mene opet ista priča s brzinom?!
Da li netko ima problema za Optimom ADSL zadnjih par dana
kod mene neke stranice rade a neke dizaster...ucita se pola i shit
speedtest.net ne fecera mi...dok na bwm.carnet.hr imam 3,25 Mbit
nista ne skidam niti uplodam, zvao szk kod njih sve divno krasno bajno
i nista nisu dirali/mijenajli..ako prijavim kvar doci ce čiko s latopom i spojit se na moj
router i isprobat..pa ako njemu sve radi...jos cu i majstora plaitit.
Mislim da je nesto kod njih...ali samo šute ko p....
Koji ruter imaš? Ja sam imao problema na D-Linku i riješio sam ga pozivom szk, trebalo je promijenit nešto u postavkama, ne sjećam se više točno što ali ako ti treba budem pogledao pa se probao sjetit![]()
problem: Nakon normalnog rada zadnjih par dana dosta stranica nije htjeo otvoriti, krene i samo pise Waiting...i nikako da loadira. Imam Win7 x64 SP1
Rjesio sam nakon sto sam drugi put zvao SZK, promjenio sam prema uputama postavke na routeru
D-Link DSL 2640
Znaci http://192.168.1.1
Pa postavite na ove dvije pozicije tocno sto je zaokruženo. nJoy
Zadnji uredio djkika : 19-04-2011 u 18:01
Nisam bio pri kompu dosad pa ti nisam mogao napisat. Uglavnom da, to je to, to sam i ja promijenio i od tad sve radi kako treba![]()
Bookmarks