to je isto ko da si pitao sendvic sa sirom i sunkom ili sendvic sa sunkom i sirom...
ja preporucujem ht-ov dsl... tak.
kaj je bolje?
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
to je isto ko da si pitao sendvic sa sirom i sunkom ili sendvic sa sunkom i sirom...
ja preporucujem ht-ov dsl... tak.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kao sto killa kazeto ti je isti qurac, nista dok ne dode konkurencija
Ali kod iskona je manja cijena dodatnih 512mb ako uzimas manje pakete! 15kn
Od Ht-a zemi![]()
whatever
jedina prednos iskona je sto odmah prvih 512 mb napracuje ako prodjes 50%
hmmm a kaj mislite razmišljam si uzeti onaj od vodatela preko digitalne satelitske (imam sky star 2) to mi ima frend ali je problem kaj nemožeš preko satelita slati signale pa moraš biti spojen preko dial-upa
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
a hebiga ipak imas flat rate za 130kn
pa spojim se breko sisterke preko Shitneta(Carneta) a meni je stara invalid i zato dobivam 30% jeftinije razgovore i ne plačam onu pretplatu t-comu a kaj kad u mojoj selendri kakti gradu nema dsl-a niti kabelske
pa ak nemas mogucnost uvodenja t-ovog ili iskonovog adsl-a onda si osuden na vodatel takozvani adslIzvorno postao Vuxs
a znam ali kada moram se spojiti preko carneta a ove .... u t-comu pitam dali znaju kada će doći to i do moje selendre i nitko nezna a na praksi u t centru imaju adsl! gamad
a ja živim u osijeku u velikom naselju pa nemogu imat ni jedan od DSL-ova,čisto sranje,bolje da porade na proširenju(a moj lega 20metara odmene može imat)Izvorno postao Vuxs
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
samo jedno pitanje,mene zanima od koga je jeftiniji flat rate od iskona ili ht-a
da kao u 52 grada blablabla mafia sve je to čista mafia! a čitao sam nešto da iskon 'oće na tržište fikse telefonije!
ma oče oni sve lopovi!bolje da rade malo pomalo ali kvalitetno a ne da jedni mogu imat sve a drugi da jedu govna zato što nemogu imat ništa!lopovska poduzeća!sramota
a ja bih preporucio da sacekas da dodje tele2 a to ce negdje do 8 mj,pa da vidis kakve ce biti cijene,mislim da ce biti nize ne t-comove.
bolje tako,ako su manje cijene sto se mene tice,npr necu kupit mobitel koji sada kosta 3000kn ali cu ga kupit za 3mj kada bude kostao 2500kn,ili ako si fanatik onda uzmi onaj od 3000kn.Ja bih cekao tele2,jer ako se sad pretplatis na 12mj kod t-com-a ondqa neces moc raskinut ugovor da bih se mogao prebaciti na drugog operatera
da samo kaj se ja nemogu pretplatit na t-com!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA MILAN
sat adsl je dostupan svugdje,zar ne? ako si zakinut za max adsl, sat adsl je dobra alternativa
NEMOJ SE VARAT,NIJE KOD MENE U NASELJU DOSTUPAN A ŽIVIM U PROKLETOM OSIJEKU!A LEGI 20m DALJE U ULICI JE!Izvorno postao flOorKilla
![]()
kako to? onda uzmi pretplatu kod nekog satelitskog provajdera. satelit je svugdje dostupan, a ovaj sat adsl zaebi
Bookmarks