Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 16 od 108 PrvaPrva ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 66 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 376 do 400 od 2682
    Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    bs c 81
    Operater
    teletina
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tele2 u splitu riknuo,ne može se zvati,primati pozive

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Za one kojima je Tele2 imao blesave/glupe reklame:

Televizijska reklamna kampanja u kojoj je Tele2 ismijavao reklame Vipneta i T-Mobilea proglašna je najboljom na međunarodnom natječaju za oglašavanje i dizajn 37. Creativity Annual Awards. Kampanju "Majmuniranje" sastavljenju od dvije serije spotova, jedne u kojoj ljudi prolaze kroz zidove aludirajući na reklame T-Mobilea i druge u kojoj umirovljenici plešu na suvremenu glazbu aludirajući na reklame Vipneta, napravio je kreativni tim agencije Bruketa&Žinić koji čine kreativni direktor Moe Minkara, umjetnički direktor Krunoslav Franetić, copywriter Daniel Vuković i Ivan Čadež te redatelj Miha Mlaker. Bruketa&Žinić radi za Tele2 otkad je ta tvrtka započela s komercijalnim radom na hrvatskom tržištu. Creativity Annual Awards originalno je američka nagrada za dizajn i oglašavanje.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    samsung
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 10aLEX Pregledaj post
    Za one kojima je Tele2 imao blesave/glupe reklame:

Televizijska reklamna kampanja u kojoj je Tele2 ismijavao reklame Vipneta i T-Mobilea proglašna je najboljom na međunarodnom natječaju za oglašavanje i dizajn 37. Creativity Annual Awards. Kampanju "Majmuniranje" sastavljenju od dvije serije spotova, jedne u kojoj ljudi prolaze kroz zidove aludirajući na reklame T-Mobilea i druge u kojoj umirovljenici plešu na suvremenu glazbu aludirajući na reklame Vipneta, napravio je kreativni tim agencije Bruketa&Žinić koji čine kreativni direktor Moe Minkara, umjetnički direktor Krunoslav Franetić, copywriter Daniel Vuković i Ivan Čadež te redatelj Miha Mlaker. Bruketa&Žinić radi za Tele2 otkad je ta tvrtka započela s komercijalnim radom na hrvatskom tržištu. Creativity Annual Awards originalno je američka nagrada za dizajn i oglašavanje.
    meni i je ta reklama njihova najbolja...
    ipak kad se usporede reklame sa vip-om, tele2 i nisu loše,
    iako osobno mi se ni od jednog mob. operatora reklame ne sviđaju.
    Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.172, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pohvala: stanje na računu moguće je provjeravati bez ograničenja (prije je bilo jednom u 24 sata)
    Krititka: više ne piše na kojoj si tarifi

Najforumaš 2011. Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    1+3T
    Operater
    tomato
    Godina
    36
    Bodovi
    22.432
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Bodovi: 22.432, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc777 Pregledaj post
    Pohvala: stanje na računu moguće je provjeravati bez ograničenja (prije je bilo jednom u 24 sata)
    ? Ovo je za pretplatu ili?

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.047, Nivo: 34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa naravno da je za pretplatu, jer su pretplatnici prije mogli provjeriti stanje na racunu samo jednom u 24h.

Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.132
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.132, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 77,0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrc777 Pregledaj post
    Kako ne piše na kojoj si tarifi??? Ja sam sada provjerio i uredno mi piše da sam na knock out tarifi!
    PREDATOR

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    samsung
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    govorni automat na kojem su se mogle dobiti sve potrebne informacije i dobiti trenutnu potrošnju pozivom radio gotovo 24 sata! ne znam da li će opet proraditi...
    Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SE W20i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Bodovi
    10.172
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    Kako ne piše na kojoj si tarifi??? Ja sam sada provjerio i uredno mi piše da sam na knock out tarifi!
    Meni je prije pisalo PT 195, a više mi ne piše ništa.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Microsoft lumia 640 xl
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.005
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.005, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Provjereno . Svaka čast, razvijaju se u pravom smjeru. Treći puta danas provjerio. Piše i stanje i tarifa, jedino bi još bilo lijepo kad ne bi pisalo ''dugovanje''

Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.132
    Nivo
    36
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mišo kovač Pregledaj post
    Provjereno . Svaka čast, razvijaju se u pravom smjeru. Treći puta danas provjerio. Piše i stanje i tarifa, jedino bi još bilo lijepo kad ne bi pisalo ''dugovanje''
    Kada platiš račun skinut če ti dugovanje. To ja "podsjetnik" da još nisi podmirio račun za prošli mjesec .
    PREDATOR

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tele2 koristim od samog početka i vrlo sam zadovoljan meni korisnim uslugama i cjenom za navedene usluge. Kvaliteta mreže je osjetno podignuta u protekle 2 i pol godine koliko postoje na našem tržištu.
    Kod mene doma smo cjela obitelj na Tele2 Pre-peidu i sve odlično funkcionira. Imamo 2 kikiriki tarife, jednu tarifu 39 i jednu knock-out tako da su nam međusobni razgovori među najpovoljnijima na tržištu, a poruke besplatne (MMS).
    Od mene Tele2 ima većinom pohvale te pokoju manje važnu kritiku (nedostatak povoljne podatkovne tarifen - nešto poput WnW, nemogućnost aktiviranja Kikiriki tarife). za Tele2.
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    bs c 81
    Operater
    teletina
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene isključilo 6.3,a trebalo krajem mjeseca kako sam napisao, došao mi račun 61.50 kuna,inače do 6-og sam potrošio 54 kune,radijsku frenkvenciju mi nije računalo,piše 0.0 radijska frenkvencija na računu,prijelaz tj migracija je sračunata 40 kn,ali 54 -potrošnja(stvarno sam toliko potrošio imao sam jedan jako dugi razgovor, a 25 kuna je minimalna potrošnja za prvih 5 dana,tako piše na računu)i 40 migracija umjesto 94 kune,sračunalo mi 61.50,a ne piše da je popust ,greška i to 2 puta na računu,ili još vrijedi božični popust.Bojim se da ne dođe dodatni račun zbog njihove greške.No najbitnije da mi nije sračunalo 85 kn cjelokupnu + radijsku i migraciju što je oko 140 kune

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia(kikiriki model)
    Operater
    tele 2,VIP vpn
    Bodovi
    6.309
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.309, Nivo: 18
    Bodovi: 6.309, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Denis Pregledaj post
    Tele2 koristim od samog početka i vrlo sam zadovoljan meni korisnim uslugama i cjenom za navedene usluge. Kvaliteta mreže je osjetno podignuta u protekle 2 i pol godine koliko postoje na našem tržištu.
    Kod mene doma smo cjela obitelj na Tele2 Pre-peidu i sve odlično funkcionira. Imamo 2 kikiriki tarife, jednu tarifu 39 i jednu knock-out tako da su nam međusobni razgovori među najpovoljnijima na tržištu, a poruke besplatne (MMS).
    Od mene Tele2 ima većinom pohvale te pokoju manje važnu kritiku (nedostatak povoljne podatkovne tarifen - nešto poput WnW, nemogućnost aktiviranja Kikiriki tarife). za Tele2.
    zašto se prije nisi prebacio sa tarife 39 na kikiriki?
    Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam tarifu Zero Out i 4.4. mi je isteklo 500 minuta. 3.4. sam kupio bon od 100 kuna u nadi da ce mi sutradan uzet 20 kuna naknade. 5.4. (logicno) sam trebao primit novih 500 minuta medjutim doslo je do greske u tele2 sustavu i te minute nisu aktivirane (o tome NISAM obavjesten). Ne znajuci za gresku sam potrosio 80 kuna te mi je cirka 20ak ostalo. Nazvo sam sluzbu za korisnike i zalbu su prosljedili. 48 sati kasnije primio sam poziv iz sluzbe za korisnike koji mi je samo tlak digo. Nista nisu poduzeli, receno je kako "...rijesavaju problem i da cu bit obavjesten, no da razlog za refundaciju, odnosno povratak novca ne postoji, buduci da sam informiran o isteku minuta" (ponavljam, NISAM informiran da nove minute nisu aktivirane).

Na racunu imam 17 lipa.

Zaposlenici u tele2 sluzbi za korisnike su nekompetentni. Na pitanje kako saznati broj sa koje mi je poruka u govornoj posti snimljena nisu znali odgovor. Isto sam pitanje postavio sluzbi za korisnike telefonski (gdje je podnesena zalba nadleznom odjelu, jer na to pitanje u sluzbi za korisnike neznaju odgovor, sa kojega su me 48 sati kasnije nazvali kako bi mi objasnili ono sto sam u medjuvremenu sazno) i putem kontakt formulara sa tele2 stranice. Nedugo nakon sto sam poruku poslo je stigo mail u kojemu pise kako se broj pozivatelja moze saznati ukoliko za vrijeme preslusavanja poruke drzim tipku 7. Dezinformacija kako sam kasnije uspostavio, naime ako zelim saznati broj sa kojega je poruka ostavljena potrebno je za vrijeme preslusavanja stisnuti tipku 6.

Zalosno je sto sam na sav glas hvalio tele2.
    Dobar glas daleko se cuje, losi jos i dalje.

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pero vragec Pregledaj post
    zašto se prije nisi prebacio sa tarife 39 na kikiriki?
    Ja sam se prebacio na Kikiriki a na tarifi39 je jedan sin. Jedino mi je žao što ženinu Knock-out tarifu nisam prebacio na Kikiriki.
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao twenty312 Pregledaj post
    Imam tarifu Zero Out i 4.4. mi je isteklo 500 minuta. 3.4. sam kupio bon od 100 kuna u nadi da ce mi sutradan uzet 20 kuna naknade. 5.4. (logicno) sam trebao primit novih 500 minuta medjutim doslo je do greske u tele2 sustavu i te minute nisu aktivirane (o tome NISAM obavjesten). <\cut>
    Zao mi je, i znam kakav je osjecaj kad te pokradu, jer je i meni bilo isto tako. Procitaj u ovoj temi post #351 pa ces vidjeti da se ista stvar desila i meni. Tele2 me je jako razocarao.
    Zadnji uredio Inovator : 09-04-2008 u 01:01 Razlog: ajmo naucit kvotat

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Microsoft lumia 640 xl
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.005
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zato treba redovito koristiti opciju ''provjera stanja''. Slažem sa da bi mogao reći da si pokraden ak nisi imao mogućnost provjere.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mišo kovač Pregledaj post
    Zato treba redovito koristiti opciju ''provjera stanja''. Slažem sa da bi mogao reći da si pokraden ak nisi imao mogućnost provjere.
    a nebi se bas slozio sa tobom...kakve veze ima provjera sa tim sto ti imas ukljucenu opciju koju normalno koristis i placas je....takodjer ako placas na vrijeme ...na njima je da to sprovode a ne da se ja moram igrati paranoje....

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oni azuriraju stanje minuta na svakih 6h, a to uopce nema nikakvog smisla, jer se unutar tih 6h mogu iskoristiti sve minute. Ja kad sam "potrosio" te minute uopce nisam dobio obavjest da ce se pozivi naplacivati. S druge strane kod Simpe u opciji tulum stanje minuta je u realnom vremenu, i meni su u toku razgovora poslali poruku da sam iskoristio sve minute. Moram pohvaliti i to sto se obracun kod opcije tulum vrsi po svakoj sekundi razgovora. To su dva ogromna plusa za T-Mobile, a jedan ogroman minus za Tele2.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    bs c 81
    Operater
    teletina
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kupio lg kg 375 po 195 kn,zadnji primjerak,više ga nigdi nema,ima ga po 295 u impuls grad i advende.Prvo iznenađenje umjesto 100 dobio 40 kn,nazovem szk ,oni vele da prvi mjesec dobivam 40 kn,a svaka iduča 3 po 20 kn, bez obzira prebacim li se na zero in ,ja se registrirao dobio 25 kn,dakle imam na računu 65 kuna i pošaljem sms za zeroin ,dobijem poruku da aktivacijom te tarife kupim pravo na promociju nadoplate,dakle več laž szk-a,ako želim da odgovorim sa da,ja odgovorio sa da,dobijem odgovor zahtjev je zaprimljen.Promjena tarife iznosi 35 kuna,potvrdu aktivacije dobit češ sms porukom.međutim poruka ne stiže.Provjerim stanje na računu .Imam 29,44 a tarifa s mukte brojem.Poludim nazovem szk da su mi uzeli 35 kuna a nisu me aktivirali.Reklo,da će moj prigovor rješit u roku od 24 sata,da će me netko nazvat iz službe.Poludim jer sam imao več jedan slučaj kad sam se prebacio sa bonova na pretplatu,i kupio bon od 50 pa bio u osnovnoj knock-out tarifi 1 kunu minut,pa me nisu nazvali,a kads sam ja njih onda rekli da kupim bon od 50,i sve če biti ok i bilo ok.POŠALJEM SMS ZEROMINUTE -MOŽETE ISKORISTITI 1000 MINUTA,POŠALJEM ZEROIN,OPET,DOBIJEM PORUKU ZEROIN TARIFA JE AKTIVIRANA.Nazovem opet szk da sam poslao zahtjev,nisam dobio poruku,a kad pošaljem sms zerominute i zeroin da mi se pojavi da sam na toj tarifi.Pa pitam na kojoj sam tarifi kaže došlo je greška u sustavu pa ste dobili takvu poruku,reče da sam s mukte brojem,pa kaže vi ste uputili prigovor rečem jesam ,jer me nisu aktivirali a uzeli lovu,reče da če me u roku 48 sati nazvat szk u vezi prigovora da vide smijem li biti u toj tarifi.Pa nigdje ne piše da nesmijem,šta su mi uzeli pare,šta piše da imam 1000 minuta i da je zeroin aktivna.Izgleda da ću ih morat zivkat jer oni garant neče zvati.PROBAO SAM ZVATI UZMU MI 70 LIPU USPOSTAVU ,A POSLIJE PO STAROJ CIJENI 3 MINUTE I 10 SEKUNDI NA VIP NAPLATILO MI 4,30 KN.TOTALNO PODIVLJAM AKO SAM U MUKTE ONDA NISU MOGLI PREKO 3,60.Nazovem TELE 2 10 SEKUNDI 85 LIPA.Plačam uspostavu poziva kao u zeroin,a poslije ide kao u mukte broj.Poludim,imam još jedan broj u zeroin pa ću s njime razgovarat,ako ne uspijem s szk-om
    Zadnji uredio morski covik : 09-04-2008 u 01:07

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja nisam trebo nista. Greska je sa njihove strane. Sta cu svaki puta zvat sluzbu za korisnike da provjerim jesu nove minute sjele?

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nevjerovatno je da se ,od kad postoji tele2,skoro svi zale na szk.ali tele2 nista po tom pitanje nije napravila. i dalje je tamo cirkus.

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao moba2007 Pregledaj post
    S druge strane kod Simpe u opciji tulum stanje minuta je u realnom vremenu, i meni su u toku razgovora poslali poruku da sam iskoristio sve minute. Moram pohvaliti i to sto se obracun kod opcije tulum vrsi po svakoj sekundi razgovora. To su dva ogromna plusa za T-Mobile, a jedan ogroman minus za Tele2.
    Necu da branim Tele2 ili t-mobile ali ovjde imas bas suprotan primjer:

"Dakle nedavno sam uz tele 2 pretplatu zbog posla uzeo flex team 700 tarifu
    i unlimited opciju za free razgovore sa 098 i 099.
    kad sam zvao sluzbu za korsnike receno mi je da cu biti upozoren o
    potrosenim minutama... opusteno zovem i jucer oko 20 sati dobijem poruku da
    mi je prekjucer u 23 sata potroseno svih 1500 minuta i da ce mi od onda biti
    naplaceni pozivi... naravno ja sam jucer napravio barem 2 sata razgovora na
    098 i naravno da su mi sve naplatili

i nazovem sluzbu za korisnike i kaze neka zenska , poprilicno arogantna , da
    je to tako... kaze od kada pise u poruci se naplacuju pozivi, i ja joj
    objasnjavam da ja ne bi zvao toliko da sam znao da sam blizu limita ili
    presao , ali boli nju kita. Onda sam trazio da napise prigovor jer ne zelim
    placati nesto sto se ne bi desilo da sam na vrijeme upozoren

Tesko mi je vjerovati da jedan Tele2 ima od pocetka opciju da kada dodjes u
    zadnjih 100 minuta posalje sms da se priblizavas limitu a ovi lopovi ne zele
    to poslati... "

http://groups.google.hr/group/hr.org...8fc4f8841198f3

Datum registracije
    Oct 2007
    Mobitel
    Motorola Moto G3
    Operater
    vip/bonbon
    Bodovi
    20.047
    Nivo
    34
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E pa ja imam drugacije iskustvo, a i rekao sam da se to odnosi na Simpa opciju Tulum, a za pretplatu ne znam. A i ja nisam dobio nikakvu poruku od Tele2 u kojoj mi kazu da imam jos 100min.

+ Odgovori na temu
Stranica 16 od 108 PrvaPrva ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 66 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579