Ajde ti prvo vidi kada ti dođe račun, pa onda prelazi ako je stvarno Tele2 zajebao i ako su na ispisu nebuloze.
Evo ja sam presao na ZeroOut tarifu, redovno sam (svaki dan jednom) provjeravao preostale minute, jednom mi javi 365, sutradan 420, treci dan 268, i tako stalno jedan dan skoci, drugi dan se smanji. Danas sam razgovarao 1h i pogledam stanje na racunu kad ono 70kn manje, a uopce nikakva obavjest mi nije stigla da sam potrosio besplatne minute. Nazovem ja SZK, i operater mi kaze da im sustav nesto zeza, i da sam ja mogao provjeriti koliko imam jos minuta preko poruke, pravi se lud... A kad sam rekao da mi obavjest (da sam potrosio minute) nije stigla, opet kaze da je do sustava. I kao ispricava se i govori da sam mogao provjeriti minute, te kad sam mu objasnio kakve sam podatke o minutama dobijao, on opet govori o sustavu (ali naravno, nema govora o povratu novca), jos jednom se kao ispricao i prekinuo vezu. Tele2 mi se smucio za zivota, i od ponedjeljka sve 098 brojeve u obitelji (svih 10brojeva su preneseni sa T-Mobilea u Tele2) opet vracam u T-Mobile koji se vise brine za svoje korisnike (u SZK i T-Centru su jako ljubazni, a u Tele2 su odurni i u SZK stalno spustaju slusalicu). Tele2 do nikada!
Ajde ti prvo vidi kada ti dođe račun, pa onda prelazi ako je stvarno Tele2 zajebao i ako su na ispisu nebuloze.
Broj je na prepaidu i skinuli su mi 70kn. I kad sam sada poslao poruku za provjeru minuta pise da sam iskoristio sve minute, a prije tog poziva sam provjerio minute i pisalo mi je 160 i nesto minuta.
Ja sam im platio sva dugovanja i "bastardzi" mi još uvijek neće uključit karticu....A faxiro sam i uplatnicu i prošlo je mj dana...E baš neću više zvat....
Ulozio sam prigovor (oko 18:40h), i sad cekam ishod. Da su me lijepo obavjestili porukom da sam prekoracio besplatne minute, razgovarao bih krace ili uopce ne bih napravio taj razgovor. Rekli su da ce me kontaktirati najkasnije u roku od 48h, pa cemo da vidimo. Hvala spuzva bob, a tebi grgohrhb hvala sto sto si mi ukazao na stvar koja mi nije bila ni na kraj pameti, kada me budu nazvali ukazacu im na to i naravno zahtjevam povrat novca.
moba2007, vjerujem kad se prigovor riješi da će ti biti i vraćen novac.
mene tješi što će od sutra krenuti govorni automat, te ću putem njega moći provjeriti trenutnu potrošnju, neće biti više zezancije sa tpo, jer u zadnjih 10 dana stalno neke poteškoće
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
ja danas dobijem lijepo opet isti račun za platit,a plaćen je pred mj.dana i više od toliko mi je kartica isključena.....isti iznos zadnjeg računa........pas mat......![]()
zanimljivo je da po spuzvi svi su u krivu te rastrojeni i skoro neznalice...jer nemoguce je da eto mucke 2 grijesi i da je sve ajme meni....
meni je trebalo da se izbricem iz adresara 2 mjeseca svakodnevnog zivkanja po 4-5 puta na dan...kako to spuzva bob???
gdje sam to rekla da su svi u krivu? a gdje da ste neznalice?
misliš li da je operater kriv sto nisi bio izbrisan iz imenika? (adresara?)
oni su odradili svoj posao, no da ima poteškoća u sustavu- ima!
sama čekam već 2 mjeseca da broj ne bude dostupan u imeniku.
proslijeđeno je, nije greška u szk nego negdje "višlje"
pa covijek je samo upozorio na moguce greske.
posto i sam radim u necemu licnom,znam da je najcesca greska kod uplata pogresno upisan poziv na broj,ako korisnik/stranka placa opcom uplatnicom. a i kod placanja originalnim uplatnicama radnici na salteru znaju pogresiti pri kucanju.
trajni nalog zna zeznuti ako nemate dovoljno sredstava na racunu...cak i ako fali 50 lipa....
isto tako,nekada uplata ne prodje,tj ne knjizi se po tjedan dana,pogotovo ako se placa u posti,a opomene se rade automatski na dan dospijeca racuna ili koji dan kasnije....ako uplatite taj dan(na dan dospijeca racuna),pa i dan-dva ranije...svedno se opomene salju.
sto vecini ljudi ide na zivce,ali to nije ljudska greska,nego tako racunala rade.
dakle greske su moguce...zato postoje sluzbe za korisnike da se utvrdi o cemu se radi,bilo kod tele2 bilo negdje dalje.
dakle,spuzva bob je samo upozoravao na moguce greske,na sta treba obratiti pozornos....a ne odma prstom u oko.
vecina ljudi danas,prvo pocnu pljuvati...prije nego i provijere o cemu se radi.
sjetite se koliko ste samo procitali postova,u kojima forumasi o svojim problemima sa bilo kim odmah pisu na forumu umjesto da odgovore traze tamo gdje i treba,tj s onim s kim i imaju probleme. nakon dva-tri posta,napisu da je rijeseno.... (nije slucaj samo sa racunima i sl.)
ne tvrdim da je to ovdje slucaj,ali s obzirom na rad s ljudima,iz iskustva znam da vecina nadr*anih ljudi koji mi dodju i saspu paljbu, na kraju odlaze zadovoljni kada se utvrdi gdje je poslo po zlu i jos kulturno kazu hvala.
@revo i ostali: smirite tenzije.
Evo jedne pohvale.Jučer mi je krepala kartica te sam išao dati zahtjev za novom.Sve uredno predano i odgovor da će biti nova kartica u funkciji u roku 24 h.Nakon dva sata kartica je radila.
Ja sam mala bebica namiguša!
a tko je kriv sto me nitko nece izbrise iz imenika???mozda ja???mozda moj susjed??mozda vip??t-com???
i to 2 mjeseca...wow...
sad bi ja zbog toga ''višlje'' trebao ovdje lagati da je sve super....??!!
njihov sustav ima poteskoca vec 2 godine...do sad su ga mogli popraviti..zar ne...
evo dali je tko na szk probao pitati da mu operater da upute kako da postavi gprs na svom mobu??
sto mislite kakav ce dobiti odgovor...
Vidim ovo je prešlo u off...
Ipak je izgleda bila moja krivnja,platio sam ja račun uredno.ali dva dana nakon dospijeća računa i nije bilo proknjiženo,a s obzirom da sam odjavio pretplatu,raskinuo ugovor,to mi je jedino kao nepodmireno dugovanje,zato su mi ponovo poslali račun u istom iznosu,predpostavljam.....
mene prebacili na bonove,broj dobio nakon 4 dana,ali kupio bon od 50,a ono osnovna knockout tarifa,a szk meni napiši knockout malim pa velikim slovima,opet osnovna,pa nazovem szk pa mi kažu sutra će vas nazvati,jer vi ste u našem sustavu zabilježeni kao preplatnik.Pa i oni imaju 49 lipa minut,oni da će me nazvat
moram opet kupit bon od 50 da mi budu 0,49 jer kmi je tarifa aktivirana nakon kupnje bona
Zadnji uredio Inovator : 13-03-2008 u 10:28
U t-mobileu sam bio od 1998. sve do veljače ove godine. Tada sam prešao na pretplatu u tele2. Mogu reći slijedeće:
- u t-mobileu se stanje na računu pojavi tek od 8. do 10. u mjesecu tak da
ne ne znaš potrošnju
- na kraju mjeseca ''zaostanu'' dan dva tak da opet ne znaš na čemu si
- užasno su im skupi pozivi prema ''drugim mrežama''
- skupi su im i pozivi unutar mreže (ne favorit brojevi)
- skuplji im je MMS i skidanje podataka
- nisam baš siguran da im u SZK rade znalci. Nekad sam nekoliko puta morao zvati i dobiti nekoliko različitih informacija
- Tele2 ima lošiji zvuk
- postoje teškoće s ''tpo'' ali ipak se stanje može točnije saznati i nema pauze od 8-10 dana
- niža cijena razgovora poništi lošiji zvuk
-o SZK za sada nemam ništa loše za reći.
- račun za veljaču sam platio internet bankarstvom i za dva dana u ''tpo'' mi je pisalo za dug 0 kn.
Čovjek je stavio zanimljivu stvar pa se sami uvjerite u cijene:
http://www.usporedi-tarife.com
Si možda na vipovom signalu? Ako jesi, to je razlog zašto imaš loš zvuk. Nadam se da im t-mobile od 1.6. neće srezati kvalitetu zvuka kao što to sad vip radi...
A za usporedbu cijena imaš i ovu stranicu: http://operateri-cijene.50webs.com/
Koliko sam skužio u ZG tele 2 ima svoju mrežu, dok izvan zagreba koristi ''nacionalni roaming'' u VIP mreži. Meni je zvuk u ZG lošiji a izvan ZG nešto bolji (Karlovac, Delnice, Bjelovar), ali i jedno i drugo je lošije od tmobile. Čujem sve s kojima razgovaram samo su glasovi malo ''dublji'' i ne toliko kristalno čisti kao u 098 mreži. No cijena mi je bila motiv prijelaza u tele2 tak da me to ne smeta.
I ja imam K550i i uvijek mi piše samo TELE2, bez obzira na to jesam li u roamingu s VIP-om, ili ne. To je tako na tom mobitelu...
Ipak, postoji način da ustanoviš jesi li u roamingu ili ne. Ako si u roamingu s VIP-om, tada ti onaj "G" (znak za GPRS) iznad crtica za jačinu signala posivi i poblijedi (eventualno ti se prikaže sivi "E" - što je VIP-ov EDGE signal koji opet ne možeš koristiti).... I tada ne možeš koristiti GPRS niti slati MMS. Kada se vratiš na teleći signal, tada ti je "G" opet jarko prikazan. I to ti je cijela mudrost! No nakon 1. 6. to više neće biti problem jer tada nastupa podatkovni roaming s T-Mobile-om.
I još nešto: Nije ti svugdje izvan Zagreba VIP, već Tele2 imaš već na dosta mjesta po Hrvatskoj, ali još uvijek ne svugdje.
Isto tako, imam samo riječi pohvale za kvalitetu Tele2 zvuka, nakon što su ujesen upogonili AMR kodiranje. Zvuk uopće nije lošiji od T-Mobilevog, nego čak i bolji.
Zadnji uredio Toninjo : 18-03-2008 u 19:30
Bookmarks