danas sam ubacio v15 firmware i apsolutno nista se nije poboljsalo,mozda kamera malko i nist vise...cak mi ni ir remote nije proradio :![]()
danas sam ubacio v15 firmware i apsolutno nista se nije poboljsalo,mozda kamera malko i nist vise...cak mi ni ir remote nije proradio :![]()
nisam probao,preeeeskupo,nego imam proooblem
help...nece da mi prepozna telefon kad prikljucim na usb,odjednom???
pošto nevolim nosikati mob po đepovima još je nov xD a imam od prije neku torbicu s magnetskim zatvaranjem...sad kad ja stavljam mob osjetim da ga torca privuče sad me zanima da li to može kako naštetiti mobu ? a za novubio sam u 15 trgovina nemaju niš praktićno tj sve je bzvz neke fensi boje i sve uglavnom gluposti
★★★★★
@pbreaker pošto imaš N95 i N95 8GB aj mi reci kakav je slajd 8GB u odnosu na obicnu? tj kakav je osjecaj pri otvaranju, kako je kada je zatvoren, otvoren prema gore i otvoren prema dole?? jer uistinu bolji slajd ili isti košto sam cuo od nekih
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=730286&postcount=41
procitaj ovo...tu sam ti sve usporedio obicnu i 8gb![]()
★★★★★
Nikako riješiti problem s Nokiom N95 8 Giga. Prestao mi je zvoniti kada je ugašen. Deinstalirao sam dodatne aplikacije i nije pomoglo. Postavio sam novi v15 firmware i ponovno ista situacija. Ima li netko iskustva s tim problemom. Napominjem da je neko vrijeme sve bilo u redu. Zahvaljujem!
Prestao mi je zvoniti kada je ugašen.
Niti meni ne zvoni kada je ugašen.Jednostavno me nitko ne može dobiti...haha![]()
![]()
Vjerojatno mislis na zvuk alarma,probaj puknut najnoviji firmware V20.Pozdrav
život je kratak...okus traje....
nijedan telefon ne moze da zvoni kada je ugasen...pa probaj opet restart telefona..
Ima li kakve razlike izmedju N95 8GB za europsko i azijsko trziste,(u kvaliteti) naime ispod baterije mi je cod 0557877, kad sam to ukucao u google izbacilo je da mi mobitel ima Malasijski produkt kod. Ja sam ubacio kod za balkan 0550379 i sve mi radi ok.
ok cyberphere našao sam taj nss u sticky-u...kod sam uspio promjeniti i fakat sad ima dostupan update na v15.0.015 preko NSU-a mi se sad downloada soft nadam se da nece bit nikakvih problema...pa da ce morati na servis![]()
Zadnji uredio pbreaker : 24-01-2008 u 01:06
★★★★★
nda...preseklo me u peti...sve ok i idem vratit back up s kartice i restara se i pali se i kaže poruka...paljenje neuspjelo obratite se prodavaču... crko sam... reko pa dal kod mene nemože biti niš normalno ali sam ipak uspio upaliti s onime 3+green+*+turn on... reko ajde hvala bogu...
★★★★★
aj javi jel vidis poboljsanja sa novim fw-om,ja sam samo video da je malo bolja kamera,je malo brzi i ima flash 3 onaj,///
Neznam kako vase nokiice ali mene moja svakim danom sve više i više živcira zbog ovog j... slidea. Mrda se (gore dolje) i kad je otvoren i kad je zatvoren, čak i zaškripi na jednom mjestu kad se otvara. No najiritantnije mi je kad tipkam po gornjem dijelu dok je otvorena... Imam osijećaj da će se prepotovit.
I kad ga "stisnem" kod sekundarne kamere tj na slušalici isto škripi k'o....
Vaša iskustva?
slide je kod mene mrvicu popustio nego prvih par dana a za tipke i kod slušalice niš kod mene ne škripi
★★★★★
Nikako riješiti problem s Nokiom N95 8 Giga. Prestao mi je zvoniti kada je ugašen. Deinstalirao sam dodatne aplikacije i nije pomoglo. Postavio sam novi v15 firmware i ponovno ista situacija. Ima li netko iskustva s tim problemom. Napominjem da je neko vrijeme sve bilo u redu. Zahvaljujem!
Ispričavam se, lapsus, odnosi se na alarm sata koji ne radi kad se mobitel ugasi. Konačno sam pronašao da je uzrok u instalaciji Psiloc Font Magnifier. Kad ga uklonim sve je u redu. Ima li pomoći, odnosno postoji li neka druga aplikacija kojom se može uvečati slova?
Nije sve u slide-u. Ja sam raskopao cijeli mobitel i u principu neki specijalni slide mehanizam ne postoji. N95 ima dvije "tračnice" i ispod ekrana jedan kotačić na opruzi s kojim se zaustavlja slide u određenim položajima. Pošto gornji poklopac slide-a po tim "tračnicama" s vremenom se poklopac prednje maske izliže i onda maska ima lufta. To se da riješiti razno raznim kvazi metodama ali ništa nije 100% efikasno. Nadam se da je kod n95 8GB bolje to riješeno
Bookmarks